- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
...«В ответ на заявление Европейского агентства по лекарственным средствам (ЕМА) о том, что они не могут найти заявку «С...... V» для ответа, мы прикрепляем выписку от этой заявки 1379253 от 29 января 2021 года ниже», – говорится в сообщении, опубликованном в аккаунте «С...... V» в T......
kasinsh79 rakstīja: Es labprātīgi nepotēšos un ģimene ne tik. Un ko? Mans paša/mūsu risks tikai, jo izrādās, ka arī potētie slimos (tikai viegli - gluži tāpat kā absolūtais vairums cilvēku). Tad nakuj vispār savu imūnsistēmu ietekmēt un kur te mana atbildība pret sabiedrību? ![]()
Es esmu lielākais egoists pasaulē. Visi šie ierobežojumi maskas ietekmē MANU dzīvi. Es vairs nevaru braukt uz Bali vai Grieķiju un normali atpūsties. Es nevaru aiziet uz kafejnīcu, nevaru nopirkt apenes vai atbraukt mājās no mauķeles sestdien naktī. Cik jābūt stulbam lai domātu, kā kasinsh79? Te domā, ka "MAN", "Manai ģimenei", bet te uzreiz ieslēdz - "zaibis tāda izolācija. Kaut tāda ilgtu mūžīgi"....

Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
17
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)