Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 12 13 14 15 16 17
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

NATO sammita laikā eiropieši piesmērējās Trampam kā vien varēja, un sastāstīja vecajam to, ko viņš gribēja dzirdēt. Pat Zeļenskis pārvarēja sevi un uzvilka žaketi.  Tramps bija apmierināts un laimīgs ;)

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Militārajā frencī (no valstu vadītājiem) staigāja tāds viens "pozitīvais" tēls Josifs Visarionovičs

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai ta aszobainaiss blaumaņņielas kārlītis šo ir jau Pakomentējis? 

jauns.lv/raksts/zinas/661528-rinkevics-nato-samita-donalda-trampa-labvelibu-sajutis-dazu-sekunzu-laika

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 0 Atbildēt

re, pakistāna izvirzījusi trampu nobela miera prēmijai

0 1 Atbildēt

imzz rakstīja:

NATO sammita laikā eiropieši piesmērējās Trampam kā vien varēja, un sastāstīja vecajam to, ko viņš gribēja dzirdēt. Pat Zeļenskis pārvarēja sevi un uzvilka žaketi.  Tramps bija apmierināts un laimīgs ;)

lai ukraiņufīli man piedot, bet ja godīgi, - atbraukt pie prezidenta starptautiskajā vizītē militārā džemperī.... tas nu nav normāli, pat ja ir karš.

Pat otrajā pasaules karā, kurā viena kauja bija vērienīgāka kā tas karš ukrainā prezidenti tikās viens ar otru normalos kostīmos:

Protams, bija arī formās, piemēram: 

bet parasti tam bija normāls izskaidrojums. Šajā bildē tikšanās notika anglijā kara laikā, un tikšanās bija uz kara kuģa!!!!.

Bet Zeļenskis ieradās ASV ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!) kur kara nav. 

Ja Trumpis ierastos Ukrainā un tur viņu satiktu Zeļenskis formā, tad tas būtu pašsaprotami, bet to cirku ko sataisīja....

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Stāsti vien. 

Te viens vispār trennušķās ieradies.

0 0 Atbildēt

"tur viņu satiktu Zeļenskis formā," Viņš saprotams, varētu uztaisīt "galvenā virspavēlnieka formu" a la ģeneralissimus, taču tas būtu komiski

Zeļenskim ar armiju bija īpašas attiecības: armija sauc, Zeļenskis nenāk:

"Saistībā ar daudzajiem žurnālistu pieprasījumiem par atbildi uz Ukrainas Tautas deputātu Brihineca O.M., Mamčura Ju.V., Čornovola T.M., Bondara M.L. aicinājumu, Ukrainas Aizsardzības ministrija ziņo, ka Ukrainas Bruņoto spēku Ģenerālštābs veica pārbaudi par pilsoņa Zeļenska Volodimira Oleksandroviča klātbūtni militārajā reģistrācijā Ukrainas Bruņotajos spēkos.

Informējam, ka pilsonis Zeļenskis V.O. kopš 2008. gada 22. decembra atrodas Krivojrihas pilsētas Metalurģijas-Dovhincivskas apvienotā rajona teritoriālā vervēšanas un sociālā atbalsta centra iesaucamo militārajā reģistrā un līdz šim brīdim ir militārā pakāpe - karavīrs, militārās reģistrācijas specialitāte - biroja darbinieks.

Piemērots militārajam dienestam.

Nav veicis militāro dienestu Ukrainas Bruņotajos spēkos.

Iesaukšanai mobilizācijas laikā pilsonis Zeļenskim V.O. pavēstes tika nosūtītas: 2014. gada 15. aprīlī, 2014. gada 23. jūnijā, 2014. gada 15. augustā, 2015. gada 10. maijā uz viņa reģistrācijas dokumentos norādīto adresi.

Pilsonis Zeļenskis V.O. uz izsaukumu militārajā komisariātā neieradās.  24 kanāls 13.aprīlī 2019, 

24tv.ua/ru/zelenskij_ne_sluzhil_v_armii_i_neodnokratno_ignoriroval_povestki_iz_voenkomata__minoborony_n1140622

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Aktieris, ko tad jūs gaidījāt, ne pirmais ne pedējais kurš no dienesta izvairījies.

Bet tagad taču jams ir “dienestā” - biroja darbinieks - visticamāk virspavēlnieks

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

Piepildās krievu fašistu vēlmes - Tramps pārtrauc ieroču piegādes Ukrainai! Pidarass!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu ja… priekš kam sūtīt ieročus, ar ko slepkavot krievijas “jauniešus”, kuru dzīvības ir jāsaudzē… 

0 0 Atbildēt

Tas nozīmē ka Tramps norāva podā Kodolvienošanos...

0 0 Atbildēt

Tas bija stipri senāks notikums …

0 0 Atbildēt

Protams —> šis ir kārtējais apliecinājums.

0 0 Atbildēt

Aiaiai, nu, kā tas atkal gadījās, ka pēc Dižā Miera Nesēja kārtējās telefonsarunas ar putleru uz Ukrainu tiek palaists kārtējais rekords ar geraņiem? Šķiet, ka pat kvēlākie mistera “tas nebūtu noticis, ja es būtu prezidents” jūsmiņi ir sapratuši, ka kāds tur Baltajā Namā ir smagi apdirsies… 

0 0 Atbildēt

ASV prezidents Donalds Tramps ir atzinis, ka ceturtdien telefonsarunā ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu nav panācis nekādu progresu jautājumā par kara izbeigšanu Ukrainā.

www.tvnet.lv/8280614/tramps-neierasti-drumi-izsakas-par-telefonsarunu-ar-putinu

0 0 Atbildēt

Pirmo reizi… parasti saka, ka viss baigi konstruktīvi un karš teju teju beigsies… 😄 Tikai mani māc nelabas aizdomas, ka par spīti šim rekacijas, kā parasti, nebūs nekādas… īsāk sakot, tas vecais narciss ir vēl vājāks par Baidenu… Pasaule viņa politikas dēļ brūk kopā, cilvēki iet bojā, bet šamo uztrauc, vai baltajā namā Neatkarības dienā būs boksa mačs… 

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja:

ASV prezidents Donalds Tramps ir atzinis, ka ceturtdien telefonsarunā ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu nav panācis nekādu progresu jautājumā par kara izbeigšanu Ukrainā.

www.tvnet.lv/8280614/tramps-neierasti-drumi-izsakas-par-telefonsarunu-ar-putinu

tač Puķins viņu tur aiz olām! Laikam būs drusciņ stiprāk piespiedis tos vecos pautus. 

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

https://euasia.news/2025/06/29/72260/

Vācija turpina iepirkt Krievijas gāzi par milzu summām. Latviešu tūdaliņi lamā Trampu.

1 2 Atbildēt

"“SEFE iepērk Krievijas sašķidrināto dabasgāzi (LNG) ekskluzīvi saskaņā ar pašreizējo, neatceļamo veco līgumu,” uzņēmums paskaidroja atbildē uz SWR pieprasījumu. Viņi atzina, ka varētu apturēt importu, ja ES līmenī tiktu ieviests aizliegums."

0 0 Atbildēt

Pašam smiekli nenāk? Kāds, naher, līgums, ja ir karš?! 😁 Un kāpēc tad nav tas aizliegums ES līmenī?! Jau cik gadus nav? Ā, pareizi, Tramps vainīgs!

0 0 Atbildēt

"SEFE (Securing Energy For Europe) ir bijusī Gazprom Germania, Krievijas Gazprom meitasuzņēmums Vācijā. 2022. gada novembrī Vācijas varas iestādes nacionalizēja uzņēmumu. Pēc tam Maskava pret to noteica sankcijas. Taču, lai netraucētu gāzes piegādes, Krievijas varas iestādes izdarīja izņēmumu un atļāva eksportu līdz 2040. gadam."

Šitāds, nahren, līgums. Krievija, lai gan apvainojās par uzņēmuma nacionalizāciju, savā "labvēlībā turpinās eksportu līdz 2040.gadam. Ja Vācija no savas puses līgumu nepārtrauks.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viņi atzina, ka varētu apturēt importu, ja ES līmenī tiktu ieviests aizliegums

KBJ. ES NEAIZLIEDZ finansēt Krieviju, bet tūdaliņi lamā Trampu. 

0 0 Atbildēt

Nekas neaizliedz Krievijai izmaksāt okupantu penZZionāriem penZZijas, bet aģenti Bradypusi stāsta pretējo. Ir jaunākā metodička ienākusi?

0 0 Atbildēt

Debils MELIS. 

0 0 Atbildēt

Melis esi tu pie tam vēl izplati krievu melus.

Skaidra nauda būtu aizliegta? Kaut ar vagonu atved. 

Ukrainai par gāzes tranzītu Krievija maksāja, ar visām sankcijām. 

Atbilde ir pavisam vienkārša, viņiem tas nav izdevīgi. Tā ir ka domā tikai ar ekonomiku, tad uz cilvēkiem nospļauties. Tava sapņu valsts.

0 0 Atbildēt

Turpini vien vērpt savu MELU naratīvu.

0 0 Atbildēt

Iekriti melīt, beidz izplatīt krievu naratīvu. Noderīgais idiots goda vārds. 

0 0 Atbildēt

MELI. Viss, kas tev nepatīk, nekļūst par “krievu naratīvu” tikai tāpēc, ka tev cita propaganda stumjama. 

0 0 Atbildēt

Tava propaganda sen ir skaidra pa tiešo no kremļa metodičkas. 

Nu ilgi vēl būs jāgaida uz signālu no kosmosa, kur smēlies atklāsmi par sankcijām? Nu nav tev nekāda insider info no Davosas klubiņa tā kā beidz lekties fantazētāj. Minhauzena kaite padodas ārstēšanai tikai nevajag to ielaist.

0 1 Atbildēt

Klau, tas ir vispār zināms fakts ka neeksistē aizliegums iepirkt energoresursus no Krievijas ! 

Te (iAuto) kopš pirmajiem embargo notekumiem tika publicēts kā LV ienāk RU nafta, tāpat arī tas ka tā tiek vesta tālāk uz Eiropu. Neesmu skatījies uz jaunākajiem embargo noteikumiem ES, bet principā ierobežojošais faktors bija ka energoresursus nedŗīkst piegādāt ar RU kuģiem un transportu (šeit padomājam par Nordstream utml.!), un to ka energoresursu cena no RU nedrīkst pārsniegt noteiktu robežu …

Taču Tramps ir cita veida galvas sāpes, ko acīmredzot reizēm palaiž garām liela daļa tautas …

P.S. līdz ar ko tiek radīts vienkārši nežēlīgs ķīselis cilvēku galvās. Un neba nu Tramps un ASV vispār nebūtu karu izmantojuši savu interešu lobēšanai …

0 0 Atbildēt

Protams, ka neeksistē. Ne par to ir stāsts. Stāsts ir par meliem un divkosību.

0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

Stāsti vien. 

Te viens vispār trennušķās ieradies.

šī bilde tikai pierāda manis teikto. Zeļenskis ieradās pie Trumpja kā tāds krievu diktators.

Tikai tajā laikā nebija politiķu, kuri varētu sabārt Staļinu par to, ka tam nav uzvalka. Politiskie invalīdi.

0 0 Atbildēt

"Lampasi (vācu: Lampasse(n)) ir bikšu svītras, kas rotā daudzu bruņoto spēku, policijas, ugunsdzēsības un citu valsts dienestu formas tērpus."

0 0 Atbildēt

Pārmaiņas pēc meksikāņi paplosās pašā Meksikā par tēmu: Gringo, vācieties prom, jūsu dēļ mums augstas cenas, mums jūsu nevajag. 

1 0 Atbildēt

See moment Trump vents his anger about Putin during Cabinet meeting

0 0 Atbildēt

imzz rakstīja:

"Lampasi (vācu: Lampasse(n)) ir bikšu svītras, kas rotā daudzu bruņoto spēku, policijas, ugunsdzēsības un citu valsts dienestu formas tērpus."

foto redzams krievu diktators, kurš ieradās militārā formā. Zeļenskim pat tādas formas nebija. Ieradās vizītē uz ASV DŽEMPERĪ un lauka biksēs. Tā ir necieņa, par ko pareizi bija izdarīts aizrādījums.

2.pasaules karā valstu vadītāji tikās uzvalkos, ar retiem izņēmumiem un krievu diktatoru, kurš ieradās militāros UZVALKOS.

0 0 Atbildēt

>Ieradās vizītē uz ASV DŽEMPERĪ un lauka biksēs

Kur tik pārliecināts, ka tā nebija forma? Ja nemanīji džemperim bija virsū ģerbonis. Ieliku taču bildi kādās “formās” ierodas līderi. Starp citu arābi pie Trampa ierodas savos ikdienas halātos un neviens pat nepamana.

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Debils MELIS. 

Kāpēc dižais anālītīķis un orākuls kuram ir pieeja pasaules valdošās elites slepenajām sarunā šādi pēkšņi atbild, kad pieķerts, ka nav šim nekādu īpašu tiešo kontaktu ar kosmosu? Tipiska plakanzemieša reakcija, kad pierādījumi nesakrīt ar iedomu pasauli un tā draud sagrūt(lasīt nepiegādā metodičku). 

0 0 Atbildēt

Kā vēl atbildēt uz tupu MELU savārstījumu? 

0 0 Atbildēt

Elementāri ar faktiem. Faktus studijā, kas tieši liedz un kur ieguvi ziņas, ka sankcijas liedzot izmaksāt Latvijā dzīvojošiem okupantiem pensijas? 

Nevis es zinu un nemeloju, bet faktus studijā. 

0 0 Atbildēt

Fakti studijā - TU MELO, ka es “ieguvu ziņas”. Es tikai norādīju, ka sašutums ir par to, ka krievi de facto izpilda patiesībā neeksistējošas, no tribīnes deklarētas sankcijas ar ko tev līdzīgie tik ļoti lepojas, bet aizmuguriski turpina finansēt Putinu. Un uz to, ka Latvija vara ir gadu desmitiem pieļāvusi Krievijas sponsorētu okupantu atrašanos šeit, kas tev un taviem komunistēnu drauģeļiem ne mirkli nav traucējis šo Krievijai draudzīgo varu atbalstīt un tās pretiniekus melīgi saukāt par “vatņikiem”.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Diskusija atkal aizgājusi pa sānu ceļu pie lampasieM, uzvalkiem utml.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Piepildās krievu fašistu vēlmes - Tramps pārtrauc ieroču piegādes Ukrainai! Pidarass!

Kā sanāk, ka tavi prieki bija tik īsi?

edition.cnn.com/2025/07/08/politics/hegseth-did-not-inform-white-house-ukraine-weapons-pause

1 0 Atbildēt

Nu tāpēc ka viens kurš 24 stundu laikā izbeigšot karu tā riktīgi apdirsās un ne tikai Ukrainā... 

Un tie bija TAVI prieki - tu jau aicini nogalināt Ukraiņus tikai tāpēc ka viņi ir Ukraiņi! Fašistelis mazais!

0 1 Atbildēt

Atkal kretīniskais deģenerētais MELIS ķeras pie ierastās dziesmas. Tieši TU aizstāvi ukraiņu nogalināšānu, kuru es aicinu pārtraukt. 

Tieši TU - deģenerētais slepkavniek, atbalsti Krievijas draugus un finansētājus: https://jauns.lv/raksts/arzemes/662662-meris-un-holera-vacija-no-krievijas-iepirkusi-gazi-par-diviem-miljardiem-eiro

Trampa “apdiršanās” uz tā fona ir nekas. 

1 0 Atbildēt

Ak tad es, kurš dod pa zobiem vatei ir viņu atbalstïtājs? Ak tad es, kurš jebkurai vatei pieprasa runāt Latviešu valodā esmu Latviešu ienaidnieks! Bet tu, kurš saka ka Ukraiņi nedrīkst aizstāveties un ka viņiem jāļauj sevi iznīcināt - es Ukraiņu aizstāvis! Tu kurš saki ka Latvijā ir jārunā krieviski un jānēsā Georga lentītes esi Latvijas patriots? Ha-ha-ha! bradypusu pieķert melos ir kā 2 pirkstus saslapināt! Krievu fašistu pakalpiņš! 

0 0 Atbildēt

Jā, deģenerāt - sist cilvēki par Krievijas himnas nezināšanu un vienkārši TUPI MELOT spēj tikai tāds zemisks komunistēns, kā TU.

0 0 Atbildēt

Droši ka bradypus vakar piedzētās aiz laimes kad uzzināja ka krievi sabombardēja Harkivas dzemdību namu! Tā taču tava uzvara - ukraiņu jaundzimušie tiek iznīcināti! Patrāpīsies tu man uguns līnijā - nepaskatīšos ne uz tavu vecumu ne uz tupumu - kliukt un miers virs zemes! Krievu fašistu pakalpiņš!🤣

0 0 Atbildēt

Psihais slepkavniek. Kā tieši pārmetums taviem drauģeļiem par Putina armijas finansēšanu ir tas, ko tu nu jau pilnīgi slimajos MELOS apgalvo?

0 0 Atbildēt

Cik ironiski, ka par krievu utilizāciju tev atkal un joprojām pilnīgi vienalga. Tipisks pseidopacifists. 

Un par to SEFE līgumu kārtējās ziņas pa tiešo no Davosas klubiņa. Gluži kā par Millera trīs dienas un Kijiva kritīs. No dzeltenās preses smelties faktus tas tik ir līmenis.

0 0 Atbildēt

Deģenerēts MELIS. Pirmkārt par “krievu” utilizāciju. Otrkārt  par to, ka man “vienlaga”. Treškārt par to, ka es būtu “pacifists”.

Un tas viss kā ievads, lai vienkārši pateiktu, ka vienīgā absolūtā patiesība ir tā, ko izplata sorosa kanāli.

0 1 Atbildēt

Bitcoins 113,5

Jauns rekords! Ko experti saka - līdz augustam 150 būs?

0 1 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

facebook.com/reel/718816027981675

Par Trampu un viņa atbalstītājiem. Psiholoģija.

Dažas neprecizitātes, daži pārspīlējumi.

0 3 Atbildēt

1 0 Atbildēt

Jācer, ka Tramps atkal nesaplaks attiecībā pret Putinu. Jāgaida rītdienas lēmums. Var pamanīt, ka Krievijas aģentūra  Štatos, citējot Garozu no Zvejnieka dēla, "pumpē ar visiem pumpjiem". Epšteina lietas piekurināšana tieši tagad, Takera Karlsona intervijas, vairāku Youtube kanālu apgalvojumi, ka Tramps nodod vai jau ir nodevis MAGA utt. 

0 2 Atbildēt

Nu tak suka un nodevējs ir Tramps! Tas visiem jau sen or skaidrs! Tikai amerikāņi to neredz!

0 1 Atbildēt

Protams gan, ka nodevējs.Vienīgie nenodevēji, kuri visu "redz"- tie ir LViešu lohi, kuri izcilās meerglenes Fonderes Lejiņas izilajā Vadībā no "Aug.1,2025" par savu suuri grūti līdz ASV tirgum izcīnījušos precīti būs spiesti rēķināties ar "Trumpa" noteiktajiem +30%. 

Nez vai visi  tā dēvētie "pircēji" būs par!/to ļoti priecīgi un tiešām vēlēsies ar šhitiem te eurolohiem "tāļāki/sadarboties". Ja vien Lejiņa līdz tam laikam nenoreaģēs un drusciņ "nenovilks bikses", tad varēsim Gavilēt ;p

-vispār es viņa (Trumpa) vietā būtu pildījis svinīgo Solījumu un visai europopai kā jebkuram citam "krieva sadarbības partnerim" uzmetis virsū pat visus 500%. 

1 0 Atbildēt

Tu tā caur puķēm mēģināji paskaidrot kāpēc ASV liek kluci uz savām saistībām un kodolieroču neizplatīšanas līgumu? Es pareizi sapratu? 🤣

1 0 Atbildēt

Deģenerāt, kluci uzlika Obama 2014. gadā un Baidens 2022. gadā. Un Vācija turpina šķidri pļūtīt nepārtraukti, joprojām finansējot Putinu. 

1 0 Atbildēt

bradypus var savu mīļo sukabejevu (tualetes bačoku) un pārējo kremlinu tēzes bīdīt 9. maijā kaut kādā Rumbulas vai Getliņu purvā - bradypus tur var čurāt karstu un stāstīt pasakas ka Latvieši finansē krieviju un Latvieši vēlas lai krievi viņus nogalina! Fašists bradypus tiek izsludināts meklēšanā, jo bradypus ir līdzvainīgs ka rosoļņikovu atlaida no VDD! bradypusa mīlulis!

0 0 Atbildēt

Deģenerētais MELIS!

0 0 Atbildēt

Nē,puspareizi, gar to "man" īstenībā nav daļas- ne es to "taisīju", nedz arī raujos regulēt.Tas gan bija sen jau skaidrs, ka pavisam drīz savs kodol ierocis būs gandrīz katram tādam daudzmaz vērāņemamākam pasaules mēroga bandītam.

Es pašlaik per TO, ka (ja..) tev iestātos kāda akūta "vajadzība", visdrīzāk tas pats Trumps būtu tas, kam tu to "paprasītu" (vai mošk pat Pieprasītu?) tādā vai citādā veidā. 

Nedomāju, ka tev to izsniegtu assprātīgais Blau maņa ielas kārlītis vai (uz vecu kontaktu pamata) visulatviešu ciltsmāte vairuVaira Freiberga. 

Tāpēc ko- vēlams būtu to (jau tā galīgā dsā iegājušo) Trumpa apdirššānu nospraust (iespraust?) par LV Nacionālā attīstības plāna galveno sasstāvdaļu turpmākajai (Trumpākajai) (atlikušajai?) 3arpus gadei.

Cerams, fondere Lejiņa mūsējiem sajūsmināti gavillējošajiem latvijiešu lohiem "piepalīdzēs" vēl no savas puses un līdz tam Aug.1jam izrakstīs vēl kādu saturīgu europopa Regulu vispārējā Uzplaukuma nodrošināšanai.Jā.

1 0 Atbildēt

Nu bet kā tad paliek ar to ka džeks uzņemas saistības un saka ka viņas pildīs un tad, kad tev sāk svilt tad tas džeks tāpāt ka krievu vaņka pasaka - pats vainīgs ka ļāvies kļūt par lohu un ne vārda par to spiedienu ko pats izdarīja?

Un no šejienes kāpēc bombardēt IRĀNU ja pats uzdirsi savām saistībām un atļāvi krieviem nogalināt tautu, kurai pats atņēmi atomieročus???? Hallo???

Un ko tevi tā satrauc 1. augusts? Nevarēsi jebkurā laikā nopirkt lēto Waltarer alu lai nodzertos līdz cūkai? Baisi uztrauc ka preiļu dzelteno netirgos točkā?

1 0 Atbildēt

Miizalus nedzeru, tāpēc uz tavu jautājumu atturēšos. Uztraucos, jo tajā  1majā augustā iespējamie (pārzinoši pašpārliecinātie) āķīgo jautājumu producenti drošvien "man" atkaljās smadzenes un prasīs kādu tā dēvēto "padomu".Teikšu,ka tas(tās) ir vienkārši LLP. Jo vismaz 4/5 cilvēku ir pārgudri,ļaunatminīgi un nepateicīgi, tāpēc neba jau tu kāds 1mais.

Kāpēc bombardēt, ja var vnk pārbraukt robEžu ar mopēdu.Ieiet 1majā mājā un iepazīšanās nolūkā tās iemītniekiem pačamdīt kādus sensitīvākos orgānus vai izgriezt kāju pēdas pa 180 grādiem.Lai pastaigā otrādi un uzjautrina ciemiņus.Ja kādam agrūtināta humorizjūta un tas nesmejas- slotasskāts ir pieejams katrā mājā un ielien gandrīz visur (jebkur).Veiksmīgi gan ir tas, ka irāņu saražotie bizdoplāni lido tikai ukraiņu logos, nevis kādos igauņu.

Kas (diemžēl) ir taisnība- ka uz tik asiņainas zemes nebūs laimes praktiski nevienam.Daļa pretendentu būs (atkal..) uz kkurieni jāsūta (attapīgākie jau nojauš).Un noskaties (vēlreiz) to "aizliekto" 73šajā uzņemto komunistu filmu par viņu kolēģiem cionistiem.Tā ir iespējams savā ziņā pat patiesāka par vienu otru šodienas "patiesoziņu" mēdītājkanaālu.  

Atņēmi atomieročus- nu tos jau neatņēma vienspatsmājās Trumps, bet gan vesels professionālu atņēmēju konsīlijs.Tā saucamā Trojka.Kurā ietilpstošajiem Politpistiķiem bija pienākums veidot tādas "starptautiskās attiecības",lai šādi suudi nenotiktu.Turklāt,piedāvājums bija tik sirsnīgi neatvairāms, ka viņi paši "labprātīgi piekrita".Pat ar zināmu Sajūsmas piedevu.Atceries (par trekniem 29milj nojaukto) latviešu cukurfabriku vai to veco labo spārnoto teicienu- paliksim katrs/savā (vietā).

Kad es tev te 16x borēju, ka krievs jau sākotnēji (vēl pirms Trumpa) mērķēja uz ukraiņu zemesdzīlēm- arī to tu nokrustīji par loha murgiem.Nu tagad palassi aizvakakardienas avīzes ;p 

0 1 Atbildēt

Kamēr dzer viens pats 0,650l ieskaties kalendārā, ka 1. augusts nemaz vēl nav pienācis. 

>slotasskāts ir pieejams katrā mājā un ielien gandrīz visur

Atkal jau trīci no varenajiem krieviem, redz kā strādā vizīte pie popa, joprojām atceries.

>Atceries (par trekniem 29milj nojaukto) latviešu cukurfabriku

Labākais lēmums ever, nav vairs cukurua kontrabanda, cena lejā, nav subsīdijas liekēžiem. Kas biji doļā, ka tagad raudi?

>Kad es tev te 16x borēju, ka krievs jau sākotnēji (vēl pirms Trumpa) mērķēja uz ukraiņu zemesdzīlēm

Nav tajās dzīlēs nekā, neperspektīvas, miljardi jāiegulda, lai kas tu sanāktu. Tās vienkārši ir atmazkas noderīgajiem idiotiem, kā tev, kad iebuksēja “SMO” tad jādomā nākošā atmazka. Cik tur versijas krievam nebija kāpēc MH17 nokrita tiklīdz uzzināja ka tas tomēr civilais borts?

1.. 12 13 14 15 16 17

Lasītākie raksti

Jaunie raksti