Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Jajā,spriežot pēc nospiedošā Vairākuma komentētāju iepriekš komentētajiem komentāriem,labāk paliksim katris/savā Vietā.Kuŗš pie Siles,kuŗš attejā vai vienkārši dsā.Aizejiet labāk uz Kīno.Tur reku Toms Kruīzs (kārtējoreiz,jau nezkuroreiz) paGlābs visu piekākāto pAssauli.Jautājums tikai no Kā.

Vienīgi kamēr (filmētājs/lohs?) filmēja filmu, kaut/kass tomēr nogāja kreizigreizi un pēkšņi izmainījās iepriekš ieplānotā USPrezidenta dzimte.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Nav īsti skaidrs, par kādām dāvanām tu tieši runā, bet kādēļ izvairies no savu komunistu nodarījumu izvērtēšanas? Kādēļ tevi nesatrauca, ka fašists Putlers līdz pat šim gadam dāvināja Latvijai elektrības sistēmas balansēšanu, pretī saņemot varas režīmu, kas nodrošināja maksimālu energoneatkarības investīciju bloķēšanu? Mums NAV ne sava gāzes termināļa, ne drošu starpsavienojumu elektrosistēmai - 2 jau pierādīti ar enkuriem plēšami no Igaunijas un viens gaisa Suvalku koridorā. Pie tā arī Tramps vainīgs?

Ak tad nav bijušas dāvanas Trampam no putlera? 

Kas arī bija jāpierāda! bradypus melo!

Par elektrību - vai tad gaisa vadi ar fašistu krieviju ir drošāki nekā zemūdens kabeļi ar Skandināviem? Nu tu gan iebrauci asenezācijas mucā līdz ausīm! 🤣🤣🤣

Te atkal izlīda krievu fašista pakalpiņa āža kāja - Suvalku koridora gaisvadi ir slikti, bet tādas pašas drātis ar fašistu krieviju ir labi!!! 🤣🤣🤣

Tu labāk man stāsti kā tā sanāca ka tavs Tramps pieņēma dāvanas no putlera! Kādus melus tagad izdomāsi? 🤣🤣🤣

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/24.03.2025-kremlis-apstiprina-ka-putins-uzdavinajis-trampam-vina-portretu.a592765/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nu TU ESI DEBILS. Parādi DEBILAIS MELI, kur es saku, ka nav bijušas. Bet pats vari vien ielikt atsauci uz… “Kremlis apstiprina, ka…” - skaidrs, kas tev ir drošas un uzticamas informācijas avots. 

Tālāk DEBILA, MELĪGA, SAGROZĪŠANA. Slikti ir tas, ka mēs līdz pat šim gadam - DAUDZUS GADU DESMITUS, kuros Tramps nav bijis pat tuvu valdīšanai, esam mērķtiecīgi saglabājuši atkarību no Krievijas enerģētikas un pat tagad, kad esam atslēgušies, nekāda patiešām droša situācija NAV. Tikai TAVOS DEBILAJOS MELOS “drātis ar fašistu krieviju ir labi!!! ” Kas visus šos gadus ir bijis pie varas Latvijā? Tak tikai “nacionāļi”, kas elektorātam vienmēr ir melojuši par nesadarbošanos ar Krieviju. Un tu, mēsla gabal, Krievijas hinmas nezinātāju sitēj, esi tas, kas šos ievēlēja un turpina aizstāvēt. 

Kāpēc mums NAV sava gāzes termināļa, bet IR sadarbība ar Gazprom bijušā premjera uzraudzībā? Atbildēsi, komunistu deģenerāt?  https://www.tvnet.lv/7755003/kalvitis-gazprom-sanem-dividendes-par-dalibu-latvijas-gaze-ari-sogad-sankcijas-to-neliedz-darit

0 0 Atbildēt

Tu uz jautājumu atbildēsi? Kāpēc Tramps pieņem dāvanas no putlera?

0 0 Atbildēt

Kā tu iedomājies pēc diplomātiskā protokola  nepieņemt tik lielisku dāvanu, kā gleznu bez vērtības, no pašapmierināta cara ar kuru jāsaglabā diplomātiskās attiecības? Nu tas tā - ja tava Kremļa ziņa vispār ir patiesa.

0 0 Atbildēt

Rubio intervija tavuprāt ir kremļa ziņa? 🤣🤣🤣

Es tak saku ka tu melo VIENMĒR!

0 0 Atbildēt

Izlasi, debilais MELI, kāds ir virsraksts ziņai, ko pats ieliki. 

0 0 Atbildēt

Tu ziņu portālos tikai virsrakstus lasi???? 🤣🤣🤣

Naudiņas nav lai nopirktu abonomentu??? 🤣🤣🤣

Nābadzīņš... 🤣🤣🤣

Nu tad kā tur paliek ar dāvanām no hitleriem un citiem fašistiem? Drīkst pieņemt? 

Kaut kā ne Obama ne Baidens nepieņēma krievu fašistu dāvanas! Kā tā??? 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Kā paliek - pavisam vienkārši - diplomātiskā etiķete ļauj pieņemt simboliskas dāvanas diplomātisko attiecību ietvaros. Tev acīmredzot ārkārtīgi satrauc, ka Tramps varētu apturēt, karu, ko Obama un Baidens organizēja un atbalstīja, vienlaikus tev stāstot skaistus propagandas melus, kurus tu stum tālāk.

0 1 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda - Tramps karu neapturēja. Tramps vispār atsakās no miera sarunām un ir gatavs pārtraukt palīdzību Ukrainai!!!

Un kā mēs visi zinam tad palīdzības pārtraukšana nozīmē Ukrainas atdošanu krievu fašistiem - kuri nogalinās tūkstošiem mierīgo iedzīvotāju!

Un tu to atbalsti!!!

Ha-ha-ha-ha Tramps drīkst bučoties ar putleru un tas ir normāli tavuprāt, bet sliktie ir citi kuri atšķirībā no Trampa nebučojas ar kara noziedziniekiem!!!🤣🤣🤣

1 0 Atbildēt

Zini, kas vēl karu neapturēja? Baidens. Ak jā - viņš parūpējās arī lai tas tiktu uzsākts. 

0 1 Atbildēt

Kā krievu pakalpiņš tā melis -  bradypus apgalvo ka Ukrainā un Gruzijā iebruka ASV! Tādus melus es nebiju vēl dzirdējis! 

Karu uzsāka tas kurš pārkāpa robežu un sāka šaut - kapteinis acīmredzamība!

🤣🤣🤣

1 0 Atbildēt

Debilais deģenerātais MELI, es nekad neesmu teicis, ka karu uzsāka ASV.

0 0 Atbildēt

Tavi vārdi?

"Zini, kas vēl karu neapturēja? Baidens. Ak jā - viņš parūpējās arī lai tas tiktu uzsākts."

Vārdiņa UZSĀKTS nozīmi izlasi - 1.Veikt pašu pirmo (pasākuma, darbības, norises) daļu, posmu; iesākt!!!

Tātad tu TEICI KA ASV UZSĀKA karu - krievu propopgandons - himnu mācies - tas brīdis tuvojas, kad tev viņa būs jādzied!!!

0 0 Atbildēt

Tava “loģikas” murgojuma idejai nav iespējams pat izsekot, kā esi sapinies savos MELOS. 

Bet debilam krievam jau protams NAV zināms, ko vispār latviešu valodā nozīmē ciešamā kārta. 

0 0 Atbildēt

Nu tad pastāsti kurš uzsāka karu?

0 0 Atbildēt

Tu ESI DEBILS. Parādi kurš te jebkad ir apšaubījis, ka karu uzsāka Krievija? 

Tu izmisīgi vēlies noslēpt, ka Krievija to darīja ar ASV un Eiropas komunistu atbalstu un finansējumu. 

0 0 Atbildēt

Mani neinteresē tavas komunistiskās partijas (kuras daudzviet ir aizliegtas). Pats vari nēsāties ar savu sirpi un āmuru un apraudāt pieminekļa nojaukšanu!

Krievi uzsāka karu un āmen!

ASV apsolīja garantēt suverenitāti - negarantē! Vēl jo vairāk tavs putlera piekukuļotais Tramps vispār grib atteikties no garantijām!

0 0 Atbildēt

DEBILAIS MELI - es NEKO neesmu teicis par "komunistiskajām partijām”. Aizliegts, un to pat tu savā tupajā prātā labi saproti, ir formāli deklarēt “komnunistisko partiju”. Komunisma vērtības, ideāli un partijas ar visdažādākajiem nosaukumiem, kas tos realizē nav pat teorētiski aizliedzami. No tava slimā prāta komunismu NAV iespējams izdzīt ne ar kādiem piespiedu līdzekļiem. Tu savu atlikušo mūžu nodzīvosi un nomirsi kā KOMUNISTS. 

Atkārtot VĒLREIZ? 

ASV apsolīja garantēt suverenitāti - negarantē! ” - tieši tā - 2014. gadā to “negarantēja” Obama un 2022. gadā Baidens, kurus tu, komunistu mērgli, aizstāvi. 

0 0 Atbildēt

Kurš tad te vēkščēja par Eiropas un ASV komunistiem???

Tikai tu! Kurš te apraudāja vati? Tu! Kurš lēja asaras par okupekli? Tu!

Kārtējo reizi pieķerts MELOS - pirms tam lej ūdeni par kautkādiem komunistiem un tagad saka ka neko nav teicis!!!!🤣🤣😂

0 0 Atbildēt

Atkal MELI. TU esi komunists. ASV demokrātu partiju un EPSRS vadību ir pārņēmuśi komunisti. Bet TU saki MELOT par “komunistiskās partijas” eksistenci un aizliegšanu.

Neesmu ne “apraudājis” vati, ne “lējis asaras” par okupekli. Tā ir tava melīgā manipulācija, lai noslēptu, ka patiesībā es nosodu deģenerātu, kas sit cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu un ir pret komunistiskā terora liecību iznīcināšanu, lai komunisti atkal varētu savus noziegumus atkartot.

0 0 Atbildēt

Nu re - atkal apraudi vati, kura dabū pa seju no letiņa! Un turpini MELOT ka piemineklis bija veltīts komunistiskā genocīda upuriem! 

Melo ka es esmu komunists - neesmu pat bijis komunistu partijas kandidāts!

Savukārt to ka krievi Sibīrijā nojauc visas piemiņas vietas komunistu upuriem tu atbalsti! Kas arī bija jāpierāda - tavs vatainums lien ārā pa jebkuru vīli! Krievu laikā esi padarīts par krievu fašistu pakalpiņu un tagad atgremo viņu naratīvus!

0 0 Atbildēt

Meli. MELI. Un lieli MELI.

TU spītīgi MELO un sagrozi to, ko es “apraudu”, jo labi saproti, ka patiesība ir pretēja un TU aizstāvi krievu komunistisko teroru, sitot Krievijas himnas nezinātājus un aizstāvot komunistiskā terora liecību likvidāciju.

TU spītīgi MELO un sagrozi to, ka TU esi komunists visā savā būtība un es nekad neesmu neko teicis par jebkādu darbību partijā. Tās ir pavisam dažādas lietas, patiesība ir pretēja taviem MELIEM un tu vienmēr aizstāvi komunisma ideālus un pielieto komunistu metodes.  

TU vienkārši TUPI MELO par to, kas nekad nav vispār bijusi sarunas tēma un, protams, komunistiskās propagandas stilā pārmet man to, ko patiesībā atbalsti TU pats. 

0 0 Atbildēt

Tev līdz sukabejevai vēl jātrennējas - nevelk tavs melu līmenis, nav jaudas, neproti pārmelot patiesību! Nu nesanāks tev nosaukt okupekli par pieminekli izsūtītajiem, politieslodzītajiem un čekistu nogalinātiem upuriem! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Protams, ka nē - es to nekad neesmu darījis, ATŠĶIRĪBĀ NO TEVIS, kas to savos melos dara nepārtruakti. 

0 0 Atbildēt

Lūdzu tavs teksts kur tu okupekli nosauc par pieminekli izsūtītajiem:

«un aizstāvot komunistiskā terora liecību likvidāciju.»

Es aizstāvu OKUPEKĻA likvidāciju! Es aizstāvu SLEPKAVU pieminekļa likvidāciju! Bet tu to sauc par pieminekli nošautajiem Litenē!

Es nebrīnīšos ja tu pieprasīsi pieminekli Čikotilam ar tekstu - tas taču piemineklis viņa upuriem!

Kārtējo reizi tavi meli pierādīti un vēl tagad tu gaudo ka LATVIETIS piekāva vati par to ka vate viņam uzbruka! Izdomā visādus melus mēģinot atdarināt sukabejevu!!! Maziņš tev, lai tu pārmelotu vēsturi! 🤣🤣🤣

0 1 Atbildēt

Tālāk - kas attiecas uz elektrību - ej uz palīgskolu un tur tu varēsi stāstīt ka gaisvadu līnija ir drošāka par zemūdens kabeli! Drošu pieslēgumu piekritējs! Ar ko tu izveidosi savu drošo pieslēgumu? Ar savu piemājas septiķi, kurā tu stāvi ar visām četrām ekstremitātēm! Dirsīs viņš melus ka zemūdens kabeli ar enkuriem var sabojāt bet gaisvadu līnijas ar 500 g parastā trotila nevar! 🤣🤣🤣

Tagad jautājums - kas ir drošāks elektrības pieslēgums? Zemūdens kabelis vai gaisvadu līnija? Pacenties un neizgāzies tik elementārā jaautājumā! 🤣

0 0 Atbildēt

Debilais MELI. Es tieši teicu, ka tā NAV droša!

0 0 Atbildēt

Tu jautājumu izlasi! Kas nav droša? Kas ir TĀ??? Tava atmiņa??? Vai tava melīgā mēle? 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

TĀ gaisvadu līnija Suvalku koridorā, deģenerāt.

0 0 Atbildēt

Otrais mēģinājums - saņemies - es tev ticu - tu vari - kas ir drošāk elektroenerģijas pārvadei? Zemūdens kabelis vai gaisvadu drātis?

0 0 Atbildēt

Bezcerīgi, deģenerāt. Lasīt tu nespēj, tikai melot.

0 0 Atbildēt

Cerības sagruva - pat ar trešo piegājienu nespēj atbildēt!

0 0 Atbildēt

Debilais analfabēt - atbilde uz tavu “jautājumu” ir izlasāma jau manis sākotnēji rakstītajā. Pierādi tikai savu latviešu valodas nezināšanu, Krievijas himnas nezinātāju sitēj.

0 0 Atbildēt

Tu rakstīji ka zemūdens kabeļi NAV DROŠS pieslēgums jo krievi speciāli ar enkuriem viņus sabojāja! Tālāk tu rakstīji ka gaisvadu saviuenojums ar BRELL ir visdrošākais - tātad gaisvadu līnija tavā skatyījumā ir drošāka par kabeli! Tikai tu nepieminēji ka krievu fašisti elektrību izmanto kā ieroci lai ietekmētu kaimiņvalstu politiku!!! Un visi tavi drošie gaisvadu pieslēgumi kļūst vēl nedrošāki nekā tu MELO!

Mācies krievijas himnu - putlera fašistiņš!!!

0 0 Atbildēt

Tu esi DEBILS MELIS. “tu rakstīji ka gaisvadu saviuenojums ar BRELL ir visdrošākais” ir tavi kārtēji kretīniskie MELI, jo es tieši pretēji pārmetu tavam mīļajam komunistu varas režīmam, ka desmitiem “neatkarības” gadu šī atkarība ir saglabāta. Un pat tagad esam atkarīgi no divām zemūdens līnijām, kuru bojāšanas prasmes krievi jau ir pierādījuši un vienas gaisvadu, kas atrodas īpaši viegli piekļūstamajā Suvalku koridorā, vispār neradot šaubas par tās nedrošību. 

0 0 Atbildēt

Elektriķis mārrutkainais - tu un elektrība ir divas paralēlas lietas kuras NEKAD nekrustojas!!! Kabelis viņam ir nedrošs savienojums, gaisvadu līnija nedrošs savienojums... Emmm var uzzināt kāds savienojuma veids ir drošs? 🤣

Tūliņ sāksies teksti ka Tesla elektrību pārraidīja pa gaisu, vai arī jūtūba kuļībinu feiki par mūžīgajiem dzinējiem un sazvērestības teorijām... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Kādēļ debilajam deģenerātam gribas noslēpt patiesību par to cik bīstamā situācijā esam novesti? 

https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Estlink_2_incident

Un cik aizsargāta ir gaisvadu līnija Suvalku koridorā no droniem?

0 0 Atbildēt

Septīto reizi! Emmm var uzzināt kurš no savienojuma veidiem ir drošs?

Nu pacenties kaut reizi atbildēt uz jautājumu! Nu saņemies!!!

0 0 Atbildēt

Vairāk savienojumi arī drošākos virzienos. Savs gāzes terminālis, lai būtu garantija, ka TECi var strādāt arī izolētā režīmā. Baltijas mēroga spēja stabilas elektroapgādes pašpietiekamībā. Līniju loki/dublēšana.

NEKO no tā tevis aizstāvētie komunistu politiķi nav virzījuši gadu desmitiem, rūpīgi pieskatot, lai netiktu zaudēta enerģētiskā atkarība no Krievijas. 

Varbūt beidzot atbildēsi, kādēļ šo politiku tik ļoti aizstāvi?

0 0 Atbildēt

Lielākiem burtiem! Un astoto reizi!

KURŠ NO SAVIENOJUMA VEIDIEM IR VISDROŠĀKAIS???

Tiešs jautājums - tieša atbilde...

Tev tā ir pieņemts - uz jautājumiem neatbildēt bet liet ūdeni par komunistiem un sazvērestības teorijām?

0 0 Atbildēt

Stulbs jautājums, kurā jāpieņem, ka esi uzminējis nosacījumus. 

Sazvērestības teorijas ir tipiskais jājamzirdziņš, ko piesauc tava komunistu propagandas mašīna, tiklīdz nespēj atspēkot acīmredzamo. 

Atkārtojot pilnīgam debiliķim jau nez cik reizes teikto - visdrošākais (pret militāru sabotāžu - jo tev jau nepielec, ka drošības definīcijas var būt dažādas) ir rezervēts un no ienaidnieka ģeogrāfiski pasargāts savienojums. 

Un tu, protams, joprojām nepaskaidrosi, kādēļ mūsu nacionālā valdība gadu desmitiem ir darbojusies Krievijas interesēs un tu to aizstāvi. 

0 0 Atbildēt

Kur es esmu ko aizstāvējis? Citātu studijā MELI!

Tu nespēj atbildēt uz ELEMENTĀRU jautājumu!

Kabelis vienmēr ir drošāks par gaisvadu - citādāka veida nav! Kabelis ir dārgāks nekā gaisvads un remonts ir ilgāks un sarežģītāks!

Tādss bija jautājums un atbilde! Tu pat to nespēj - muldi te par komunistiem un sazvērestības teorijā no kurām pats neko nejēdz! Māki tikai MELOT ka komunisti no rietumiem tev kāpņutelpu piemīzuši! 

Tu attaisnoji dāvanu pieņemšanu un bučošanos ar fašistiem!

0 0 Atbildēt

Kad? Visu laiku. Vai nu arī saņemties un uzraksti, ka atzīsti Baidena,Obamas,Merkeles,mūsu “nacionālās” valdības darbību Putina labā.

Pats jau uzrakstīji, kādēļ kabelis nav VIENMĒR drošāks par gaisa vadu un pierādīji, ka atsākties to drošību vērtēt  no militārā konflikta perspektīvas. Kā, nez interesēs… Tava lojalitāte kļūst skaidrāka un nepārprotamāka ar katru melīgo manipulāciju.

0 0 Atbildēt

Tu no sākuma iemācies lasīt un atbildēt! Tu pat elementāras lietas nezini, bet spried par ģeopolitiku! Reizrēķinu iemācies no sākuma!  Pēc tam parunāsim par pamatskolas priekšmetiem!

Tu sāc sacerēt pasakas kāpēc tramps pieņem dāvanas no fašista! Diplomātiskais protokols izgāzās - nav neviena protokola kurā ir jādāvina dāvanas! 🤣

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Un? Tas ir diplomātiskais protokols?

Tu izlasi kā saucās likums un kam viņš paredzēts!!!!

Jeb tu pat lasīt nemāki? Vienkārši randomā klikšķini? 🤣😂🤣

0 0 Atbildēt

Kāpēc nav gāzes termināļa? 

Tāpēc ka tu pats NOBALSOJI PRET! Un tagad gribi novelt vainu uz mani!!! Pipec tu fašistu pakalpiņš esi! Mācies krievijas himnu - protēžu remonts būs lētāks! 🤣

zinas.tv3.lv/latvija/iedzivotaji-joprojam-iebilst-pret-skultes-terminala-buvniecibu/

0 0 Atbildēt

Debilais MELI. Man neviens neprasīja un pat šeit šajā portālā vari palasīt manu viedokli PAR terminālu ( ne obligāti Skultes)

0 0 Atbildēt

Aktīvisti tā bļaustījās ka bērniņiem nebūs kur peldēties! Bet meloju es! 🤣🤣🤣 Nu tagad saņem - tavi bērneļi var peldēties bet bez termināļa!!! 🤣🤣🤣 

Tikko tev noliek priekšā faktus tā tu sāc melot krievu stilā no sērijas - tu tur nebiji, tātad nezini! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Kas organizē “aktīvistus” un kas nodrošina, ka aktīvistu mazākuma viedoklis uzvar tad, kad tas sakrīt ar varas režīma interesēm?

0 0 Atbildēt

Tavas atrunas neinteresē - tie ir kārtējie meli un mēģinājums izlocīties pēc notikuša fakta, kad pats esi septiķī līdz ausīm... 🤣🤣🤣

1 0 Atbildēt

Vai (Jūs,Lūdzu) nevarētu pacensties piedirst te vēl kādu Tēmu?

0 0 Atbildēt

Tramps ir jānoķēzī tāpat kā kaijas un baloži bradypusu uj sorry - ļeņinekli!

2 0 Atbildēt

Tev maz izredžu.Bet "es" tik passtīšos,kā būs, kad (ja) kādam tam ķēzītājam no tā apķēzītā pēkšņi kko "ievajadzēsies"  ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tad kā vienmēr - vilniņu apmetīs uz otru pusi, vēsturiski tas ļoti veiksmīgi strādā. Atceries, pavisam svaigs (vēsturiski) piemērs - no sarkana uz sarkanbaltsarkanu...

0 0 Atbildēt

Kas viņš tāds par nabu? putlera rokaspuisis? Da je*** es visus putleristu fašistus! 

2 0 Atbildēt

Īsta latviešu patriota leksika: “Da je*** es…

0 0 Atbildēt

Jap - lai bradypusīgie krievu pakalpiņi saprot ka viņi ir nākamie un saprot ka ar viņiem tiks galā ar viņu pašu metodēm! Himnu mācies lai nav jākrīt kaunā!

2 0 Atbildēt

Senos laikos krievs "baidījās" no ķīniešiem, kuri draudēja nākt/pār robežu kkur tur šaurākā vietā tālajos austrumos. Kāds bij izrēķinājis- ja tie pekinieši nāks vienkārši kolonnā pa 6 un pat bez šautenēm, tad pēc kāda jau neilga laika krievam vienkārši pietrūks patronu.Jo- to tur "nācēju" esot da/uja (pārāk) Daudz.

Ar krievu no spēka pozīcijas tu vari mēģināt "tikt galā" varbūt sadzīves līmenī.Izkaujoties un pēc tam daļēji (savstarpēji) respektējot.Bet te pašam tam galv.meerglim neviens klāt netiek un šaujamgaļas viņam ir vairāk kā pietiekoši.

Neba jau tur tajā 90tajā uzvarēja kāda "demokrātija", bet drīzāk ka tie viņu fīreri vienkārši sajuta savu unikakālo iespēju padarīt visu valsti par savu personīgo kabatu.Tālaika "rietumi" viņus mācēja uz to "ieinteresēt".Un eiforizētie Lohi nobalsoja/Par! (par ko viņi jau pēc neilga laika dabūja uz savu loha kaklu organizēto noziedzību,kuras ziedulaikos visa neaizskaramā "vadība" no viņiem attālinājās vairs nekad vēlāk neaizsniedzamos augstumos).

1 0 Atbildēt

Neba jau tur tajā 90tajā uzvarēja kāda "demokrātija", bet drīzāk ka tie viņu fīreri vienkārši sajuta savu unikakālo iespēju padarīt visu valsti par savu personīgo kabatu.Tālaika "rietumi" viņus mācēja uz to "ieinteresēt".Un eiforizētie Lohi nobalsoja/Par!

To tas pats melnā avs Arestāvičs (linku Tu pats biji ielicis) par demokrātijas uzvaru PSRS - tas bija labs pasākums (akcionāriem) šo mega resursu (valsti) sadalīt savā starpā

2 0 Atbildēt

Protams! Tam tur Ārestavičšsam taču ir sazinkāds paranormālzinātņu Grāds,ka tik vēl ne vairākās jomās.Bet tev (man) kāds pa visu vari cenšas iestāstīt, ka viņš ir vienkārši prasts lohs.Nu po/uj ko viņš tur "pārstāv", vai kas īsti aiz viņa "stāv", taču jebkuram loham/parastajam viņa vietā būtu sen jābūt ar pārgrieztu rīkli.

Nagaga badāmērdētie lohi "nobalsoja" vienkārši par! par viņiem pamesto nožēlojamo kaulagabalu, taču "passākuma vadītāji" lomas bij sadalījuši jau krietni agrāk,vēl starpbrīdī pirms pirmā cēliena.

Padomā-(nu jebkurš loģisks cilvēks to padomātu) - ir (bija) milzu lohValsts, ar praktiski neizsmeļamu resursu un cilvēku (lohu) daudzumu.Un PĒĒKšņji at kuda ņevazmis, pajavilsja vrotje Bis! Ura! 

Lohi vēl nabagāki nekā bija/pirms,organizētā noziedzība jau nomainījusi 90to ķiršu uzvalkus un uzsietām šlipsēm godīgi sēž  biznesā/parlāmentā.Bet pašiem pasākuma Vadoņiem (neznokurienes,oficiāli!) "pieder" neierobežota vara un neskaitāmi miļļardi! KO kkāds ierindas lohs tur vairs var izdarīt, vai kā šo neatgriezeniski notikušo ietekmēt??? 🦴🧻🖕🛑

0 0 Atbildēt

Nagaga badāmērdētie lohi "nobalsoja" vienkārši par! par viņiem pamesto nožēlojamo kaulagabalu, taču "passākuma vadītāji" lomas bij sadalījuši jau krietni agrāk,vēl starpbrīdī pirms pirmā cēliena.

Padomā-(nu jebkurš loģisks cilvēks to padomātu) - ir (bija) milzu lohValsts, ar praktiski neizsmeļamu resursu un cilvēku (lohu) daudzumu.Un PĒĒKšņji at kuda ņevazmis, pajavilsja vrotje Bis! Ura! 

Nabaga lohiem bija māja (gan ne tuvu ideāla), kurā bija iespējams šā tā kaut kā dzīvot, dzīvoja mājā arī drusku blaktis, drusku tecēja jumts, vajadzēja nedaudz paindēt parazītus un jumtu paremontēt. Ar vienu vārdu sakot vajadzēja, pielikt prātu, rokas, piepūli un sacivilizēt visu to pasākumu.

Tā vietā lohi saklausījās kaimiņmāju iemītniekus, mājā esošās materiālās vērtības atdeva kaimiņiem un savu māju vienkārši nodedzināja

1 0 Atbildēt

Nu tur jā,tak lielākā daļa (labprātīgi,paši!) "atdeva" kaut/ko sev piederošu.Pie kam, pirms/tam viņiem iestāstīja,ka tas "KKas" tieši visiem Viņiem reāli pieder. 

Katrs 120 gadus nodzīvojušais patriOtiski tendētais LOHS, saņemto Sertifikakātu Grāmatu pa Ls35,-/gab. (uz laiku/rokāpaturēt dabūjušais) aiz prieka apraudājās (vai nākamajā dienā apdrirsās no izdzertā waitspirita apjoma).Pēc tam tos prihvatizācijass suudus tie lohi "tirgoja" pa 1eur/gab., ta;cu reti kurš vairs "pirka".Ja nu varbūt tīri aiz žēluma/par (/pret).

Kuŗš tolaik bij tas privat zāc pad Priekš Sēdētājs- tutikpasskat ko, un kur Viņš ira šo Brīd. LABI KADRI uz "euro dzelzs ceļa klātnes" gluži tāpatvien veltīgi nemētajas, vane,koa, cien LOhi? ;p 🤑

1 0 Atbildēt

To, kas bija maniem vecvecākiem - atņēma Staļina kolektivizācija. 

Manu vecāku sarūpēto savāca Godmaņa privatizācija.

Mani pašu sāka (un vēl joprojām turpina) mizot Dombrovska konsolidācija un globalizācija

1 0 Atbildēt

No maniem vecvecākiem precīzi pusi (50%) viņi (atjautīgi būdami) vienkārši Nosita.

Ps., otrajā gadījumā vecāmamma nogaidīja pāris mēnešus un uzpucējusies brauca uz lohrīgu sūdzēties/par! Vācu virsnieks (tai mājā, kas iepretī stokmanam) esot bijis ļoti laipns, uzcienājis ar tēju un solījis palīdzēt.Kaut gan "atraduši" tikai dažas pers.mantas,vēlākos laikos viņai bijis Bail.Ka kāds nepiedēvē sadarbību ar fašhistiem (līdzīgi kā te ar Vatņiku tēmu).

0 0 Atbildēt

Njā, mans cipars tad ir 25% - aizveda parādīt baltos lāčus, un atpakaļ neatveda (iespējams Nosita vai kā citādi nobendēja)

1 0 Atbildēt

Mja..man toties vēlākos laikos Vecātēva "vietas izpildītājs" pagadījās tāds, kurš bij viskautkur tur "piedalījies" un ārpus mājas tīšām ne vārda nerunāja krieviski.Toties viņam patika Štirļics un krievu hokejs un viņš abonēja kommunistu avīzes un vakaros bieži skatījās programmu Vremja.Teicās,ka katram ne-loham esot jāzin, ko tie meergļi te perinot un tāa.Viņa tam mūždien pārmeta- ko tu vecais mūļki tam puikam te "māci" ;p 

1 0 Atbildēt

Laikmetu griežos (parasti) visvairāk cieš tie, kuri cenšas saglabāt kaut kādu cilvēcību

2 0 Atbildēt

Ieslēdzu tv24, tur rakstīts- lohŽogs uz lohRobežas būšot "gatavs" tūliņ (tūdaliņ) jau pēc 222 dienām un 6 stundām, tad vairs nekāda Padla te neielīdīs (vai no šejienes neizlīdīs) ;p

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 1 Atbildēt

te ar vienu otru personāžu ir tā, ka viņš novelk līdz savam propogandona, noderīgā idiņa līmenim, un tad sakauj ar ilggadējo daiļdirsēja pieredzi

0 0 Atbildēt

Es tā saprotu ka tu man piešuvi simpātijas fašistiem un kremlim?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tramps uzbrauc Ramafosam par balto fermeru slepkavībām DĀR. Šeit ietverti arī tie video, ko Tramps demonstrēja DĀR prezidentam.

0 0 Atbildēt

Laikam jau tomēr tajā valstī ar ekonomiku, lauksaimniecību (pārtikas ražošanu) un noziedzību īsti labi nav

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Tieši tādā pat mērā kā ar to nav labi arī Latvijā, tik kāpēc tas ir pēķšņi prezidenta dienaskārtībā, pie kam tāda, kuram patiesībā ir pilnīgi pie pakaļas  …

1 0 Atbildēt

Par tiem prezidentiem un viņu pakaļām - mēs tā īsti neko nezinam, tikai to, ko mums stāsta mainstrīms

Bet, nu jā, likt apmēram blakus Latviju un DĀR - tas ir labs līmenis! Kaut kā (pagaidām) Latvijā nav manīts, ka proletariāts darba devējam (fermerim) uzmauktu kaklā vieglā auto riepu, to aplietu ar benzīnu un aizdedzinātu (kas mēdz notikt DĀR)

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Par preciziāti tam DĀR statistikas avotam negarantēju, bet izskatas aptuveni pareizi. Oficiāli šeit:

https://www.saps.gov.za/services/crimestats.php

www.saps.gov.za/services/downloads/2024/2024_2025_3rd_Quarter_WEB.pdf

Un palūgšu ņemt vērā ka DĀR ir 63 mil. iedzīvotāju ;)

0 0 Atbildēt

Mērogi tur ir vienādoti, cipari uz 100K iedzīvotāju. Latvija vs DĀR 1:13,66. 

0 0 Atbildēt

Slikti lasīji - LV nav 100K mērogs ;)

0 0 Atbildēt

https://www.macrotrends.net/global-metrics/countries/zaf/south-africa/crime-rate-statistics

Parullē uz leju, tur ir tabula Country Rankings. 

South Africa - 41,866, Latvia 3,042. Uz 100K iedzīvotāju

0 0 Atbildēt

Izlasi labāk kas tajā LV rakstā ir ierakstīts, tās tavas atsauces dati atškiras no LV statiskas datiem kas ir uz 10K iedzīvotājiem, DĀR vismaz sakrīt lielos vilcienos. ;)

Pavisam Oficiāli :

data.stat.gov.lv/pxweb/lv/OSP_PUB/START__POP__NO__NOR/NOR010

0 0 Atbildēt

Laikam gribi pateikt, ka LV un DĀR noziedzība līdzīgā līmenī? Tādā gadījumā - vai Tev ar matemātiku viss labi, proti no 10k un 100k iziet uz vienādām mērviemībām?

0 0 Atbildēt

Nu izskatas  ka lūk tev un arī tam alternatīvajam statistikas apkopojumam ir problēmas ar matemātiku.

Padomā, vai noziegumu skaits pārejot no 10K uz 100K pie 100K būs lielāks skaitlis vai mazāks ????

====

Ņemam abstraktu gadījumu ir 1 noziegums uz 10 cilvēkiem, tagad gribam statistiku pārvērst  noziegumu skaits uz 100 cilvēkiem. Kāds ir rezultāts ???

0 0 Atbildēt

Mēģini emigrēt uz DĀR, tur drošāka dzīve un vide

0 0 Atbildēt

Vai tagad par to ir diskusija ??? 

Vai DĀR pilsonis imigrējot Latvijā šeit justos “ērti” un droši ??? 

Es kādreiz 90tajos neraustoties esmu daudz kājām staigājis pa Maskačku, arī tumšajā laikā un pat bieži gājis pat līdz Āgenskalna tirgum pa nakti. Bez jebkādām sekām - vai tas būtu kāds rāditājs kādam citiam cilvim kurš Vecrīgas tuvumā vai ejot uz RTU ir dabūjis pa galvu krēslas stundā ??? Statistika ir stipri bezkaislīgāka par manām vai tavām “sajūtām”…

0 0 Atbildēt

Diskusija ir par to, ka DĀR noziedzības līmenis ir padsmit reizes augstāks nekā Latvijā. 

Par eventuālajiem DĀR pilsoņiem Latvijā:

Parasts pilsonisks DĀR pilsonis Latvijā justos ļoti komfortabli. Bandītiski orientēts DĀR pilsonis Latvijā justos pavisam diskriminēts un apspiests.

0 1 Atbildēt

Tu tāds pilnīgi pārliecināts ka augstāks ??? 

Es tā īsti neesmu, varbūt pa noziegumu tipiem ir būtiskas atsķirības, bet kopējos statitikas rādītājos, man neizskatas ka ir būtiskas atšķirības ( tas ir ja matemātiku lietojam pareizi)  … protams viss var gadīties ka likumdošanas un statistikas vākšanas īpatnību dēļ atšķirības ir ļoti būtiskas, bet man nav matemātiski objektīvu datu par to ka DĀR kaut kā nu tā būtiskis atšķirtos, pie kam ņemot vērā iedzīvotāju daudzumu un noslāņošanos, mani pat zināmā mērā pozitīvi izbrīna viņu statistika …

1 0 Atbildēt

Es tā īsti neesmu, varbūt pa noziegumu tipiem ir būtiskas atsķirības, bet kopējos statitikas rādītājos, man neizskatas ka ir būtiskas atšķirības ( tas ir ja matemātiku lietojam pareizi)

Jēziņ....Tev tiešām nesagraujami 2+2 =22...

Aprunājies ar kādu cilvēku, kurš pats ir bijis DĀR, kaut vai tūrisma braucienā...

0 1 Atbildēt

NU tā reāli - UN ??? Vai tev teiksim Ēģiptē škitīs daudz drošāk kā DĀR, kad tu skaidri redzi ka armija sēž visos stratēģiskajos punktos lai kaut cik sargātu tūristus ??? 

Tāpat neba nu Tramps tagad par savu dzīvību DĀR kontekstā ir satraucies, ja gribi saļīdzināt - tad salīdzinam objektīvas lietas nevis subjektīvas.

Vai baltais aizbraucot uz Āfrikas tumšādaiņu valsti kurā ir maz reģistrētu noziegumu vs DĀR jutīsies labāk, vai bagāts zīmulis DĀR norausies vairāk pa galvu kā kādā citā āfrikas valstī ???

0 0 Atbildēt

Tātad intereses pēc paskatījos tieši slepkavību ar nodomu skaitu - tur tiešām DĀR stipri pārsit LV pat ņemot vērā būtiskās iedzīvotāju skaita atšķirības …

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Pirms gadiem aizprecējās man viena paziņa uz DĀR. Ar turīgu balto apprecējās. Izturēja tur dažus gadus, tad atmuka uz Latviju. Teica, ka nav varējusi izturēt, ka jādzīvo ar dzeloņdrātīm apjoztā kvartālā, bet ārā izbraukt bez apsardzes jau esot bīstami. Uz ielām mierīgi var notikt apšaudes un neviens par to pat nebrīnās. Neatceros, kurā pilsētā tas bija.

0 0 Atbildēt

Dāmīte varēja mukt šurp ar visu savu turīgo, balto laulāto draugu. Noteikti, ka būtu šeit vietu, biznesu sakārtojis un iedzīvojies. Vieniem maniem paziņām ir kaut kādi darba sakari ar dažiem Rīgas USA vēstniecības darbiniekiem (laikam jau tehniskajiem) - viņi par Latviju ir absolūtā starā - sakopta un droša vide, jauki cilvēki utt. Vārdu sakot, pie mums'Latvijā  ir tīri tā nekas

0 0 Atbildēt

Ak, vai. Pastāv tāda vērtība kā kritiskā domāšana. Izlasot 80 slepkavības uz 10 000 iedzīvotājiem, momentā sapratu, ka fufelis.

Cik tad būs uz visu Latviju ? Tiešām vairāk kā 14 000 nomušīto ? Noteikti ne . Jāmeklē citur:

Valsts policija atklāj, cik cilvēku Latvijā nogalināti 2024. gadā

Latvijā pagājušajā gadā nogalināti 67 cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā informācija; No šiem gadījumiem 42 juridiski klasificēti kā slepkavības, bet 25 - kā tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšana, kā dēļ iestājusies cietušā nāve.

www.apollo.lv/8197862/valsts-policija-atklaj-cik-cilveku-latvija-nogalinati-2024-gada

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 1 Atbildēt

https://www.tvnet.lv/8253730/tramps-eiropas-lideriem-atzinis-ka-putins-nav-gatavs-izbeigt-karu

Nevar būt! Es esmu šokā! Pasaules ietekmīgākais cilvēks to ir pamanījis pēdējais!!!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tramps man liekas pamatīgi gremdē ASV fondu tirgū un līdz ar to arī naftas cenas. Uz tā fona Bitcoins aug nu ne traki, bet sasniedza jaunu rekordu un jau ir pie 111. Redzēju vienu prognozi, ka jūnija beigās sola 300. Ko experti ir jau paspejuši piestūķet kabatas ar bitoku?

0 1 Atbildēt

Kā tie iznīdētie Amerikas indiāņi esot teikuši  - kad mežā būs nomedīts pēdējais briedis un upē noķerta pēdējā zivs, tikai tad baltais cilvēks sapratīs to, ka nauda nav ēdama

Par fondu tirgiem un Bitcoiniem - visa tā ir spekulācija, virtuālā ekonomika un finansu piramīda, kura vienā mirklī sabrūk

1 1 Atbildēt

Ir viena problēma - nauda “ar segumu” jau vispār vairs neeksistē. Nav mums citādas ekonomikas, kā vien virtuālā. 

0 0 Atbildēt

Bet protams, jūsu nauda ir tikai cipariņi uz ekrāna. Te jau tikai runa ir par to kam tie cipariņi pieaug un samazinās. Fondu tirgus to regulē/ parāda. Bitcoins savukārt ir tiem, kas grib izbēgt no tradicionālo deriatīvu kraha. Vienu brīdi tak nafta var maksāt 1€ un ko tad?

0 0 Atbildēt

Ne jau nu Loham Parastajam (Tev un man) ir kāds ieguvums no tās cipariņu lēkāšanas. Jo tālāk virtualizēsimies, jo smagāks būs atkritiens/atsitiens reālajā, resursu, naturālajā ekonomikā

0 0 Atbildēt

Nebūs taisnība - patiesībā fondu tirgi ir tie, kas pretdarbojas procesiem, kuros bagātība uzkrājas vienās rokās. “Reālajā, naturālajā” ekonomikā patiesībā būtu sliktāk, nekā vituālajā pat tad, ja notiek tas “atsitiens”.

0 0 Atbildēt

Normālā sabiedrībā (kāda patreiz pasaulē neeksistē) bagātības neuzkrāšanos vienās rokās regulē ar nodokļu politiku. Reālā dzīve tomēr nav galda spēle "Monopols", kurā viens spēlētājs izputina pārējos, tad visi pieceļas no galda un iet kopīgi dzet alu (vai ko niknāku)

0 0 Atbildēt

Oho… Vēl viens komunists, kam vardarbīga naudas pārdale liekas labāka par brīvprātīgu?

0 0 Atbildēt

Tev vecāki un/vai  bērni ir? Nu tādi, kuri paši par sevi nespēj parūpēties?

0 0 Atbildēt

Jā, es par viņiem rūpējos un neuzskatu, ka tas ir kāda cita pienākums. 

0 0 Atbildēt

OK, (ja Tavā saprašanā nodokļi ir tikai pie komunistiem) kādu citu risinājumu piedāvā, lai valstiskā (federatīvā, municipālā, pasaules) mērogā varētu uzturēt tos, kuri nespēj paši par sevi parūpēties?

0 0 Atbildēt

Pag - es tev iebildu pret vardarbību uzkrājamās bagātības pārdalē un tu uzreiz meties uz klasisko - “kuri paši nespēj par sevi parūpēties”

Pateikšu tev priekšā, par ko padomāt - kādēļ mēs maksājam tik milzīgus sociālos nodokļus, bet tie, “kuri nespēj paši par sevi parūpēties” ir spiesti lūgt palīdzību ziedošanas organizācijām.

1 0 Atbildēt

Tur nav ko domāt, kā tajā vecajā anekdotē - čo tut dumaķ, prigaķ nado!

Pirms dažiem gadiem Jūlijs Krūmiņš (kurš pats ne tuvu nav nekāds baltais tēls, bet ir tāda lieta, ka mūža norietā cilvēki vairāk vai mazāk izvērtē savu dzīvi) publiski pateica, ka apmēram 60-70% Latvijas vaksts budžeta tiek vienkārši nozagti. 

Tā arī būs atbilde par to, kāpēc ir jālūdz palīdzība ziedošanas organizācijām

0 0 Atbildēt

Pareizi - budžetu zog. Tieši tādēl nodokļu ceļš pārdala bagātību pavisam citiem saņēmējiem, nevis tevis piesauktajiem. 

Godīga ierēdņa rīcība ar svešu naudu ir utopija, kas nekad nenotiks. 

0 0 Atbildēt

Diemžēl tāda pati utopija ir bagātāko (veiksmīgāko, gudrāko,  zaglīgāko) brīprātīga-godprātīga sadarbība un iesaiste sabiedrības ne-komerciālo dalībnieku uzturēšanā

0 0 Atbildēt

Nu re, nonācām līdz “tāda pati”. Tad kādēļ starp divām “tādām pašam” izvēlies vardarbībā balstīto?

0 0 Atbildēt

Tev ir kaut kāda dīvaina dzīves filozofija - laikam Tava ideālā pasaule visa būtu būvēta uz komerciāliem biznesa pamatiem. Diemžēl tas īsti tā nestrādā modernajā sabiedrībā. Varbūt tas ir daudz maz ok kādā primitīvā mednieku-vācēju ciltī - spējīgie rosās, un uztur nespējīgos. 

Vai utopiska komunisma sabiedrība - no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības!

0 0 Atbildēt

Vardarbības nosodīšana ir “dīvaina dzīves filosofija”? Diemžēl jāpiekrīt - mūsdienās to uzskata par dīvainu. 

“Mana ideālā pasaule” ir būvēta uz brīvprātības pamatiem. 

0 0 Atbildēt

“Mana ideālā pasaule” ir būvēta uz brīvprātības pamatiem. 

Diemžēl cilvēce vēl nav sasniegusi tādu apziņas līmeni (varētu teikt, ka cilvēku suga vismaz pagaidām nav uzskatāma par saprātīgām būtnēm), lai visas pasaules sabiedrība eksistētu uz brīvprātības pamatiem

Es arī ļoti labprāt dzīvotu tādā pasaulē

0 0 Atbildēt

Jā, piekrītu, un par to vispār nav vērts diskutēt, tikai saņemies un paskaidro, kādēļ uzskati, ka vardarbība ir risinājums sabiedrības attīstības trūkumiem.

0 0 Atbildēt

Kādas darbības ir jāsaprot ar apzīmējumu "vardarbība"?

0 0 Atbildēt

Jebkuras, kas ir vardarbīgas. Jebkura darbība var būt brīvprātīga vai vardarbīga. Visnotaļ bināri.  

0 0 Atbildēt

Darbība vardarbīgi brīvprātīga vai brīvprātīgi vardarbīga (MeToo, piemēram)

Vai kā te nesen Purvciemā - vecāki liek puikam (sīkajam laikam kādi gadi 10-11) iznest atkritumus, šamais pazvana Policijai un ziņo, ka vecāki nodabojas ar vardarbību pret bērnu

0 0 Atbildēt

Tāds pasaku tēls Džuliāns Asanžs nodarbojās ar brīvprātīgām darbībām, kuras pēc tam izrādījās vardarbīgas. Un puisim nācās krietnu brīdi slapstīties, arī kādu brīdi atrasties vietā kur rūtaina saule un strīpaini draugi

0 0 Atbildēt

Sliktu piemēru izdomāji - bitcoin ir valūta - t.i. pašam par sevi tam nav nekādas vērtības - atšķirībā no eiro, nav pat tualetē lietojams, ja nokrīt zem ruļļu papīra cenas. Nafta ir reāla prece, tai ir pavisam citi likumi cenas staigāšanai. 

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Es te tā puspajokam štukoju - varbūt jāiepērk savam amerikāņu dranduļetam detaļas ar rezervi, kamēr nav nekādas megamuitas sūtījumiem no štatiem uzliktas? Re ka pie ķīniešu paciņām jau sāk ķerties klāt.

0 0 Atbildēt

Sūti pa taisno no Ķīnas tās detaļas, noteikti būs lētāk. Vakar manīju purnagrāmatā, bija viens opozicionārs ielicis (tas gan faktu nepadara par neesošu) - valsts konsolidētais budžets šā gada 4os mēnešos nodokļos ir iekasējis 902milj eur zem plānotā. Tā ka augšas gudrās galvas domās kā no lohiem nokāst trūkstošo. Ķīnas, Amerikas, visas paciņas tiks megamuitotas....

1 0 Atbildēt

-pareiz ir, Amērikā tāpat praktiski vairs nevienu detaļu neražo.Labākā gad meksikā vai kādā kolumbij/barzīlijā. Jā.Vienīgi ka tur pamatā ira "uz vietas".Zin kā, ja visu laiku ved pa 800usd vispār bez nodokļiem,tad var uzkrāt ka līdz pašam 035jam pietiks.

Bet uzspēt vēl var.Jo, parasti ir tā- ja tu pierādi, ka labticīgi nopirki/pirms, tad Baiba gan jau tev atlaidīs un ievedīsi vēl pa veco taksi.Galvenaiss ir jāsaka,ka pie visa vainīgs ir Trumps, kuŗš visu ceļu virināja/Mēteli un piebaidīja lielu euroNelaimi.Fu,gandrīz kāposts/birselē iesprūda, negribas pat ij ne Domāt ;p

1 0 Atbildēt

Kādas vel detaļas, tak jau tūļiņ tūdaliņ Kaŗš būšot. Reku ko degpunkts fil'mē- vakar ar lāpstām sit putnus, bet šodn jau līķi esot mums atpeldinājuši.Caur visiem Hesiem izgājis, ķipsalā pļūdmalē gozējas.Agrāk,to jā, Maksis un Šmorics, runcis/Zābakos,Donalds daks, Asspāzija izsamisa un tāa.Bet tagad paskatko- atpeld Cūka bez galvas, guļammaisā un gumijas zābakos..Tas nava uz labu, bet diezgan simboliski.Žēl ka neietina karogā un uz Valsts svētkiem nokavēja,laikam Straume tecēja uz/pa otru (siles) pusi.

0 0 Atbildēt

Vai tad viņam detaļas no ASV jāsūta, nevis no Ķīnas?

1 0 Atbildēt

Viņš vienkārši izskata Variantus.Viens kilo grams kravas ceļa izteiksmē ar DhL nostāsies drošv uz kādi 60 ūsdē. Kaut kāds tur RockAuto vai SummitRacing-s iespējams ka jā, bet pa lielam ne visi Trumpiski noskaņotie lohpārdevēji uzņemsies sūtīt kkādiem lohiem uz kkādu LV (jo hvz,kur un vai vēl tāda visār ir) ;p

Bet par 50% ievedmuitu "valstīm (vai to Grupām), kuŗas sadarbojas ar rus" es tā saprotu, ka (pie Visa) ira Vainīgs ir taspats (vienspats/mājās) Trumps.Jā.. konkrēti Viņš Personīgi pumpēja fonderei Lejiņai treknvēdera cēlgāzi visus šos 3,3kaŗagadus aš pa 40milj cbm dien/naktī.Jā.'

Ā,ui, nē,pareizi, saņēmējs tak bij tas "zem viņas" staigājošais Viķka BOrāns.Kuram ģeņščiks Valoģa piķerskijs 90tajos veda tos slavenos 2gab čemodaānus ar usd (personīgi pats esot uznesis 2jā stāvā).Jā.

0 0 Atbildēt

Var jau arī pa Ķīnu meklēties, principā pat Aļikā daudz ko  it kā var dabūt, tikai tie ražotāji tādi dīvaini. Normālus brendus neesmu atradis kā pa taisno no Ķīnas pasūtīt, nākas sūtīt no ASV pat tad, ja detaļa beigās izrādās Made in China. Vēl jau arī saderības jautājums - ar to pašu Rockauto vēl ne reizi nav sanācis ieberzties (atšķirībā no mūsu pašu Trodo). Var sūtīt no Amazon, tur daudz kas ir pieejams, tikai joks tāds, ka Amazon cena + piegāde parasti sanāk lielāka nekā Rockauto ar visu muitošanu. Ebajs vispār nav opcija - tur cenas nenormālas.

Ja kāds var ieteikt labu Ķīniešu autodetaļu veikalu, kur pieejamas daļas Kraisleriem, ar prieku iečekošu.

0 0 Atbildēt

Ar RockAuto pat senākā vēsturē praktiski ļooti reti kuram ir bijušas problēmas.Pat ja jā, tad drīzāk paša pasūtītāja kļūdas dēļ.Cita lieta,ka gluži Oriģināldetaļas tur netirgo.Kaut gan, piem tādas Dormanķīniešu vai kādas Standard Ignition analogās daļas tirgo/lieto visi un pa lielam ir ok. Un jautājums,Vai un kur kāds tās OEM (GM,Napa,etc) vispār vairs tirgo.Jo tur, kur tās tirgo, tu vari veikt pasūtījumu parasti tikai uz ASV adresi.Tas ir iespējams, bet beigās sanāks Dārgi.Sūtīšana "pa ASV iekšzemi" bieži vairs nav par pusvelti kā agrāk.Pie kam(!) jāņem vērā kravas kubiskais apjoms (lai neieberztos uz aviokravas tilpuma svaru vieglām/lielām virsbūves detaļām) un jāierēķina visas izmaksas arī Rix pusē.

Tu vari pašrocīgi nokārtot muitas procedūru💰 vienīgi pasta/kurjerpasta sūtījumiem,bet regulārajai aviokravai tev būtu vajadzīgs muitas brokeris,kura izmaksas var Būtiski sadārdzināt visu to labi domāto pasākumu.

Maza izmēra un viegla svara gadījumā arī var sanākt nepatīkams pārsteigums- jo mēdz būt, ka sasummējot visas izmaksas un muitas nodokļus,relatīvi "lētāka" priekšmeta cena gala izteiksmē var kļūt itin kosmiska.. 

Kā arī, jāatceras to, ka (jo īpaši agrāku gadu) ASV mašīnām vienam un tam pašam vienādam modelim varēja būt vairākas detaļu variācijas,tādēļ bieži tika pielietota meklēšana tieši pēc konkrētās a/m VIN numura. 

0 0 Atbildēt

1984 rakstīja:

Darbība vardarbīgi brīvprātīga vai brīvprātīgi vardarbīga (MeToo, piemēram)

Vai kā te nesen Purvciemā - vecāki liek puikam (sīkajam laikam kādi gadi 10-11) iznest atkritumus, šamais pazvana Policijai un ziņo, ka vecāki nodabojas ar vardarbību pret bērnu

Nu visa šī sadzīves vardarbība un pārprastās bērnu tiesības jau rodas tieši no tā, ka sabiedrības vispārējā līmenī vardarbība ir normalizēta. 

0 0 Atbildēt

Es gribētu teikt, ka drīzāk šolaiku sabiedrībā kādreiz ikdienišķām situācijām un darbībām ir piešķirts vardarbības statuss

0 0 Atbildēt

Nu re - tieši to esi pamanījis. Tās atsevišķās propagandas epizodes, kuras domātas, lai novērstu tavu uzmanību no vispārēji vardarbības sabbiedrības organizācijas. 

Ko saka stambulas konvencija? Vardarbība ir slikta pret sievietēm. Itkā jau pareizi, vai ne? Bet kā ir patiesībā? Ko šī definīcija saka par vīriešiem? Vienīgais pareizais teikums par vardarbību ir “Vardarbība ir slikta.” Liekot punktu tieši tur, nevis samazinot šīs frāzes tvērumu, ar “specifikāciju”.

Un vēlreiz - izlien no sadzīviskajiem sīkumiem, ar kuriem mēģina tavu uzmanību novērst, un padomā par vardarbību kā sabiedrības organizācijas pamatvērtību. 

0 0 Atbildēt

Tā var filozofēt līdz bezgalībai, galu galā viens mats zupā ir ļoti daudz, bet simts matu uz galvas ir ļoti maz....

0 0 Atbildēt

Nu var jau arī izvairīties no neērtu jautājumu apspriešanas un šausmināties, kā atkal un atkal nonāk pie viena un tā paša sūdīgā rezultāta. 

0 1 Atbildēt

Amurikāņi štuko apiet putina sejas glābēju. Tikai interesanti, vai tie 500% attieksies arī uz Eiropu, kas arī joprojām tirgojas ar ru? 

www.la.lv/500-nodoklis-putina-sabiedrotajiem-asv-senats-gatavs-apturet-kara-masinu-ari-bez-trampa-atbalsta

0 0 Atbildēt

Tā ir Latviešu demagogu uz ātru roku sacerētā kārtējā variācija/Par!. Jo īstenībā pirms pāris dienām pašā ASV dzirdamās versijas par šiem te Senāta plāniem bija savstarpēji atšķirīgas.Lieliski sanāk- republikānis Trumps sacēla vispasaules mēroga jezgu, taču lūk tagad "tālāka" tās virzība būs nu pilnīgi bez "Viņa Ziņas".Jā.

Trešāsdienass vakarā (Lohiem par Pārsteigumu) izrādās, ka "lēmumus" tomēr  pieņem ne Viņš viens un gluži ne vienatnē pie trešās pusizdzertās viskija pudeles.Vēl jo vairāk- gan vieni gan otri tagad esot metušies uz vienu roku- nu ka kaut Kas tomēr esot "jādara".Jā.  

Ja ne uz europopu visumā - nu tad Latviešu eksport produktiem lai liek virsū noteikti visus 660%, espešal par asszobainā Tautieša ikdienass drirššanu no publiskā tv lohekrāna.Kretiiniem tomēr ir kauč kādīgi "jāliek manīt", ko tomēr "Valsts interešu" labad tagad vajadzētu vai ko tomēr nevajadzētu publiski Drirst.Daļai "orālo diplohmātu" drošvien drirsas te tagad jau "deg", jo tās 5-10keur/mēn "algass" ne visi tomēr vēlas pazaudēt.

0 0 Atbildēt

Kautkādi varoņi tai Senātā - 100% tarifi Ķīnai, ja tos piedāvā Tramps, ir nereāli. Bet bez Trampa… uzmauksim 500%. Nu kur rodas tādi idioti (nu tak ne jau tie senāta propagandoni, bet tie, kas viņiem tic)?

0 0 Atbildēt

Nu ja (kauč pēc daļējas) loģikas -kas vispār "mums" būt daļas gar citu (tādu vēsturiski itin demokrātisku, reāli samērā rīcībspējīgu) Valst-u augstāko orgānu darbību (vai bezdarbību).Vai "viņi" kaut kā līdzīgi komentē vai ietekmē "mūsējo".Bet nee,te taču daudzi ir "mācījušies" un ļoti labi pārzin (loh) pasaules patieso uzbūvi.Loham ir jābūt pastāvīgā stresā, viņa iebiedēšanai un trauksmes sajūtas radīšanai/viņā ir jānorisinās sistemātiski un katru dienu.

Veram/Mēteli atkal no jauna vaļā- lūk, gaidāms ir ne tikai Kaŗš tā tradicionālajā veidolā.Grauzēj armija līdīs ārā ne tikai no importējamo (Trumpuvalst-izcelsmes) kravu iepakojuma koka paletēm,tagad Uzbrukts tiks burtiski no visām pusēm un visos iespējamajos veidos: www.la.lv/eiropa-nu-ari-latvija-lietuvu-parnemusas-blaktis-vai-kaimini-mums-atvedis-sis-davaninas

0 0 Atbildēt

Nu “viņi mūsējo” jau ietekmē tā, ka maz neliekas. Bet elektorātam (nu kas ir tik vecs, ka varētu zināt) jau ir aizmirsies, kas bija Džeks Metloks un kā savā laikā mijiedarbojās ar nupat jau atkal uzpeldējušo un pieminēto Edvīnu Inkēnu, kurš, tā ar nav skaidrs, bija vai nebija čekas maisos.

3 0 Atbildēt

Nu no "mana" lohviedokļa pieļauju iespēju, ka no tiem trim tālaika "labvakaŗ, te obhss" tā īsti pa "tīro" diez vai kāds tur spēlēja.Bet Naidu es "nejūtu".Pareizāk, vai viņiem tad būtu dota tā dēvētā Tribīne (nu līdzīgi kā tagad katramloham mums/šeit).Bet nu kā lai nebūt,lohs viņš nav.Nu kaut vai tāpēc,ka, kā jau minēji, "nav īsti skaidrs".

JO- tur ne to ka visvarāk pie visa vainīgi šādi "navīstiskaidrie", te taču bija vesela varza tādu "latviešu", kuri (visoslaikos) ne tikai to ka mēmi "piekrita".Viņi izrādīja personisku iniciatīvu un pat visu to suudu te Veicināja.Un tieši TAS ir tas apkaunojošākais, ka šādos (un līdzīgos..) gadījumos te vēlāk nevienam nav bijis Jāatbild par savu to kādeizejo Tupobazaru.Nekā nav- ne maisune naudas, ir tik Sargs, kuŗš ārstējas no alkolohakolizma un "saņem/par" itin taisnīgus 10k/mēn.Un TĀ tas viss būs arī "šoreiz", par to mums šaibu nav.

2 0 Atbildēt

+100 Man ir pilnīgi pajāt, vai viņi ir kādos maisos vai nē, jebkurā gadījumā viņu devums Atmodai ir nenovērtējams!  Tieši kā tu saki - nevarētu jau nemaz dabūt tribīni, ja nebūtu tā vai savādāk saistīts ar kādiem attiecīgajiem orgāniem. Nav taču nekāds noslēpums, ka arī Tautas fronte bija Maskavā izauklēts, kompartijas inspirēts projekts, kurš (no viņu viedokļa) nogāja greizi un palika ārpus kontroles. Rakņāties pa kādiem maisiem šodien var tikai tīšs kaitnieks vai noderīgais idiots, kas tajos laikos vispār nav dzīvojis un kam nav ne mazākā priekšstata kā viss darbojās.

2 0 Atbildēt

Greizi nenogāja nekas, ārpus kontroles nekas netika izlaists,  rezultāts tika sasniegts - valsts un resursi tika padarīti par savu personīgo kabatu saturu

1 0 Atbildēt

Izcili! Un tieši TAS bij tas Galvenaiss iemeesls, kādēļ te visur visapkakārt  uzvarēja tā dēvētā DemoKrātija.Jā! Labticīgie Lohi to toreiz nesaprata, taču vislielielāko izbrīnu rada tas,ka vairums nesaprot vēl arī Tagad.Acīmredzamais/Neticamais!🦄

Par citu ja runājot- nupat te kkur pavīdēja kāda bijušā "mūsu" izlūka atmiņstāsti.Ar KO viņam "bij bijis" norīkojums uzņemt sakarus.Nu piem., tai pašā Kanaādā.Jā.Nav brīnums, kā kāda slavenā Tautiete visuLatvju Ciltsmāte te nesen gaudoja no visiem "mūsu" e-krāniem.Viens Kalmānovičšš (līdzīgi kā šodien viņa "kolēga" Ārestavičšš) bij savulaik patiess, tapc laikam viņa jau sen vairs nav starp dzīvajiem.Naš presiģent VV, i vaš VV- značit (tātad) dagavarimsja! Jawohļ..

0 0 Atbildēt

Kaut kā visu laiku aizmirstas tas, ka tikpat ātri, kā “pamētām” PSRS, ar skubu metāmies uz “EPSRS”. Un vēlreiz atgādināšu vārdu 'Džeks Metloks - ir vērts uzzināt par viņu vairāk, lai saprastu, ka “Labvakar”, “Atmoda” u.c. tā laika projekti bija Vašingtonas-Maskavas kopprojekts. Tieši tāpat, kā no “nekurienes” uzpeldējusī ome no Kanādas, kas uzreiz tika ar atplestām rokām uzņemta Davosā. Nekas tur nenogāja greizi, viss pēc plāna. Ja ne Tramps - mums, ļoti iespējams, šobrīd nerūpētu karš Ukrainā, bet gan jau Eiropas federālo ukazu izpilde - Eiropas federalizācija jau bija uzņēmusi nopietnus apgriezienus. 

0 0 Atbildēt

Vēl jau tad vajadzēj "pieminēt" Gorbatij-ērā uzlekušo internaciOnālās dižprojekt žurnaālistikas spīdēkli Valoģu Pozneru.Kuŗs pat savos 90 nespēj nomierināties (līdzīgi kā tas siekalīgi rīstošais prātu pārdzīvokušais viņa USkolēga Pijjontkoffskis)

www.themoscowtimes.com/2024/09/18/vladimir-pozner-to-return-to-russian-state-tv-after-2-year-hiatus-a86408 -vienā ziņā interesanti, acīmredxzot kāds kaut/kam jau laicīgi gatavo augsni.Taču nav vairs tāda pienācīga kandidāta,kurš mācētu runāt ar Lohiem.Vai var visi tie paši visus tos pašus app/ist vēl 3šoreiz- nu noteikti ka jā.Un visdrīzāk ka vēl ne Pēdējoreiz.

Bet nu tā kanaādiešu paraugģimenīte jā, būtu visai interesanti "uzzināt", kurš diez bij viņu "nozīmējis" un kas īsti deva komandu (vai atļāva darboties ) tam šajās mūsdiendienās tik runīgajam "latviešu izlūkam".Variantu nav daudz- vai nu tālaika kgb tiešām sastāvēja no lohiem, vai nu...(diezko labi neož..).

Euro federalizācija?? Nu tur taču pilnīgi Jebkuram (vēl ,pagaidām) pie pilna prāta esšajam rastos "jautājumi".Kā Tā..Te arī "variantu" nav daudz.Iesaistītie (doļā/esošie) parasti liekus jautājumus neuzdod,tāpēc paceļas vēl likumīgs papild jautājums- vai vispār kāds zina (apjauš),CIK īsti to "viņu" tādu te visapkārt visvisur vispār ir.Vai vispār kkur ir vēl kādi ne-viņi.Hm.

0 0 Atbildēt

Latvijā “ne-viņi” ir uz rokas pirkstiem skaitāmi. Un tie paši izsprukuši caur drošibas iestāžu sietu, kuras ir pilnībā kontrolētas. Un ar tiem pašiem atlikušajiem “viņi” labprāt dalās ar “bezmaksas informāciju” zvanos par Rebenoka un Bunkus nepaklausības niansēm. 

0 0 Atbildēt

Bezcerīga cerība.Tā saucamais Abloms.Ja senos laikos teica "process pašol"  uz priekšu, nu ta tagd jau loh vilciens aizgājis (ušol) praktiski neatgriezeniski. Nupat asszobainais uzstājass latvieš pabliskajā tele vīzijā,izskatās tāds novājējis un zaudējis daļu atlikušā apmatojuma, taču Kurss tiek turēts perfekti: (c) "tas wašhintonas idijots","krievu fašihista draudzņš baltānamā","infantīls kadrs ovālajā",etc utt,,,, -zb to piroderu klausīties,aizslēdzu uz tv3, abet tur atkal  Vaarna Ķērc pa visu e-krānu...nu trubā ir,slēdz kur gribi ;p

0 0 Atbildēt

Aszobainais, tas domāts tas ne sevišķi tradicionāli orientētais aizjūras "žurnālists" Misters Strīpainais?

0 0 Atbildēt

-nu kuŗš gan cits, vispārējajā 1jā oversējas "veiksminieku" vilnī šeit atp/sušais plaša profila specālists ;p ps.,- "ass" (šharp) viņu mēlē rakstās laikam ar 2x "s" 🍜

0 0 Atbildēt

Jā, viņu devums “Atmodai” ir nenovērtējams, jo viņu personīgā vērtība ir nekāda. PSRS projekta beigas organizēja daudz lielāki onkuļi un konkrēto aģentu nozīmēšana vajadzīgo runājošo galvu amatos nepiešķir lielu vērtību šiem aģentiem pašiem. Viņu uzdevums bija viens - pārdot elektorātam naratīvu, ka tiek “izcīnīta brīvība”, nevis tiek veikta guberņas pārcelšana no Maskavas uz Briseles pakļautību. 

Rakņāties pa šiem maisiem patiešām ir bezjēdzīgi - bet tieši pretēji, t.i. ja saprot, kas notika šodienas lielās bildes skatījumā. Ar dzīvošanu tajos laikos un perspektīvu, kurā priekšstats par pasauli bija Bidstrupa karikatūru līmenī, protams, var domāt, ka projekts “nogāja greizi un palika ārpus kontroles”.

0 0 Atbildēt

Primārais/Galvenaiss visos laikos un jebkurā šaubīgā pasākumā- darbs ar erektorātu.Jebkuram "apšaubītājam" vai "citādas" versijas piekritējam ir jāpiešuj Loha statuss.Lohiem ir tikai Jāklausās,tāpēc no paraduma (vai pat mēģinājuma) Domāt viņus ir pēc iesp ātrāk jāatradina.

Lūk tas īsais raksts,veltīts kādai mirušai personai.Un (brīnumaini!) ko tad "mēs" tur lasām: (c)..Viņš bija viens no pirmajiem (??- nu tad jau loģiski bija arī kādi "otrie" un/vai "tāļākie", piez.Red...)), kurš PSRS slepenā dienesta VDK uzdevumā (hmm,???) 1969. gadā tika piekomandēts par mehāniķi starpkontinentālajam pasažieru lainerim “Alexandr Pu”, lai uzņemtu kontaktus ar Rietumsu (jajā, tieši -su) pasaulē panākumus guvušajiem (???) tautiešiem Kanādā tostarp ar ...

nra.lv/latvija/491672-muziba-devies-juris-dimitrs.htm

0 0 Atbildēt

Grauzējarmija ir tīras un hihēniskas vides pavadoņi, izdaram secinājumus....Virinam mēteli, kā viens te saka....

0 0 Atbildēt

Pag, nu vēl passkatīsmies, kas/būs, ja (ja..) tai grauzējvarzai kadureiz nāksies bēgt no tā dēvētā Kuģa ;p

0 0 Atbildēt

Ar to kuģi būs pavisam labi - pats tikko rakstīji, ka lielum lielais vairums "piekrīt visam", vienmēr

1 0 Atbildēt

Trumpa vietā būtu riktīg īstais laiks nevis atļaut to "jauno ēku", bet gan par šhito bezdatbidīgo samazgliešanu vispār konfiscēt to tur esošo pussabrukušo un tos visus diplohus no turienes izdzīt na/uj.Pat "es" kā dienišķs lohpislonis jūtos aizskarts.Nevar sapasst, kas īsti te ir- bvai tiešām kaut kādi Vēstniecības dienesti šo visu nelasa/neskatās, jebvai arī tur tā žurkuvarza ir ieperinājusi kādu "savieti".Un CIK īsti viņu te visur ir- vai kkur ir vispār kkādi vairs ne-viņi...

Ja tā- nu tad te tos turpmākos (Trumpākos) 3g vispār ir sagaidāma nemitīga sabotāža un massu psihozes izvēršana vēl lielākos plašumos un apmēros.Tai pat laikā (prottams) saņemot tā dēvēto viDējo "ālgu" pa taisnīgiem 8-10k/mēn.Jo- nabagus ir jāmāk Pārvaldīt,tiem ir jāspļauj/acī pie katras pavērušās izdevības un visos iespējamajos veidos.Savādāk kā viņi zinās (apzināsies) viņu patieso Vietu (paliksim katris/Savā).Kā un no kurienes šis viss tā nostājās- nu tas tač skaidrs, zazvērestīgo teoriju cūkātāji te visu to tā sacūkāja. 

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Šajā demokrātijas attīstības posmā amerikāņi laikam tomēr to demokrātiju ir iemācījušies vadīt.

Pa īstam vadīt. Sataisa duālu, melnbaltu pasauli, katrai tā sauktajai konkurējošai pusei savi baltie tēli un sliktie arī/

Ideju komplekts arī tāds, kā lai pieklājīgi pasaka, dažāds, tas būs tas īstais vārds.

Vēlētājs nevar nobalsot par jēdzīgu demokratu, kurš nav senils, pirms vēlešanām apjucis, steberē un pārsakās,  ar vēzi, kas kļūst zināms vēlāk, kura radiem ir vēsture biznesā, teiksim tā.

Konservatīvo republikāni, par ko nobalsot tas vēlētājs arī dabū tādu kolorīto tēlu. Tam ir bijusi darīšana ar daudz pussijiem, pirms vēlēšanām tas tiek veikli partulkots kā pussy cat glābšana no haitiešiem, memes bilde vīrs nes kaķēnus, rupjības ēterā, ar mikrofonu, teksti par valstīm, kas gribēs līgumus.  Par šo jau arī sākas sarunas, ka tā senilitate arī šim jau traucē vai drīz traucēs riktīgi.

1 3 Atbildēt

Nabadziņš! Neko nezina un nesaprot. Pats atļāva putinam visu šo darīt, bet tagad brīnās (vai, precīzāk, izliekas brīnamies), kā nu tā… 

0 3 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Kaut kā visu laiku aizmirstas tas, ka tikpat ātri, kā “pamētām” PSRS, ar skubu metāmies uz “EPSRS”. Un vēlreiz atgādināšu vārdu 'Džeks Metloks - ir vērts uzzināt par viņu vairāk, lai saprastu, ka “Labvakar”, “Atmoda” u.c. tā laika projekti bija Vašingtonas-Maskavas kopprojekts. Tieši tāpat, kā no “nekurienes” uzpeldējusī ome no Kanādas, kas uzreiz tika ar atplestām rokām uzņemta Davosā. Nekas tur nenogāja greizi, viss pēc plāna. Ja ne Tramps - mums, ļoti iespējams, šobrīd nerūpētu karš Ukrainā, bet gan jau Eiropas federālo ukazu izpilde - Eiropas federalizācija jau bija uzņēmusi nopietnus apgriezienus. 

Kā šitas vate var melot, lai tikai attaisnotu krievu fašistu noziegumus!

https://lvportals.lv/dienaskartiba/338097-latvija-ukraina-nogadajusi-pretgaisa-aizsardzibas-rakesu-sistemas-stinger-2022

tas ir zvizģec kā bradypus melo un iepriekšējos nopelnus piedēvē trampam kurš izdabā fašistam putleram!

3 0 Atbildēt

-eu, tU te varbūt varētu reiz to vati iebāzt/dsā un tās savass privātās emocijas kkādigi pieturēt?? 

0 2 Atbildēt

Meli nav un nebūs vārda brīvība!

Linku es ieliku lai visi var izlasīt ka Latvija negaidīja ne ASV ne Briseles norādījumus!

Savukārt meļi ir jāatmasko - citādāk nonāksim turpat kur krievi! Kiseļova runu par šito tēmu ielikt?

3 1 Atbildēt

Liec ko gribi, vienīgi nevajag te nolaisties līdz kārtējajam personiskajam balagaānam.

Kur krievi nonāca- viņi tur nonāca tieši tāpēc,ka ticēja (savējo) to pie varasstikušo šharlataānu teiktajam.Vienkāršie glumi gļēvie krievu lohi to tagadējo sistēmu paši izaudzināja. 

Kiseļovs (pofig kurš) nav nekāda dižā "autoritāte", lai viņa teiktajam piešķirtu kādu svarīgu nozīmi.

Tieši tāpat, kad viens otrs lohs deklamē, ka viņš tagad tos krieva cūkas "sakaus" lupatās un ka tie tagad kritīs ceļos un lūgsies "baķeņka, ņe nada".Pilnīgs fufelis- tur to gaļas lohu ir nezcik miļļoni un "tiesību" viņiem ir vēl par kārtu mazāk,nekā pat mūsu/vietējajiem.Labi ja tikai dažiem šeit varētu būt  savulaik bijusi reāla saskare ar krieviem un daudzmaz sapratne par viņu iedzimtajiem principiem.

Latvija kā tāda praktiski nekad nav varējusi eksistēt "pati par sevi", tāpēc mazāk vajadzētu pa katru cenu tēlot bezdatbildīgu sētas kranci.Ar šhito te ASV likumīgā presidenta apdirššānu attiecīgās aprindas te velk visus galīgā dsā un tā ir nevis diplohmātija bet pilnīga mauciiba.Pašpārliecināto pa 100k/gadā "pelnošo" Vadoņu kasstas inspirēta un viņējo rokassšuneļu ikdienā no (oficiālajiem!) e-krāniem izrietā.

0 1 Atbildēt

Meli diemžēl piederas pie vārda brīvības - tieši tādēļ tu savus deģenerētos MELUS vari spraust jebkurā tēmā, lai tik aizstāvētu savus komunisma ideālus un attaisnotu cilvēku sišanu par Krievijas himnas nezināšanu. 

0 0 Atbildēt

Tas kā reizi ir krievu nacistu naratīvs ka Meli ir vārda brīvība! Pārējā pasaulē meli ir meli un nav vārda brīvība! Tāpēc jau tu liki vienādības zīmi starp administratīvo sodu un fašistu noziegumiem gāzes kamerās! Tu vēl joprojām melo un sagrozi faktus lai tikai aizstāvētu vati, kura uzbruka Latvietim un dabūja pretsparu! Tātad tu aizstāvi vati, sarkano karogu un esi PAR Latviešu iznīcināšanu! Citādāk tu ne vārda neteiktu ka vate saņem pretsparu! Bet tā - mācies himnu, lai nebūtu jākrīt kaunā!

0 0 Atbildēt

DEBILAIS KRETĪNISKAI MELI. Tieši TU visu sagrozi. 

0 0 Atbildēt

Nu redz atkal tu melo ka esi aculiecinieks tam kā Latvietis iedeva vatei pa seju par uzbrukumu Latvietim!

0 0 Atbildēt

Kur es jebko tādu esmu teicis, DEĢENERĒTAIS MELI?!

0 0 Atbildēt

Tad kā tu vari spriest par iemesliem un argumentāciju ja tu tur nebiji??? Bet es biiju! Un tu man MELO ka viss bija savādāk nekā es to realizēju!

Atkal pieķerts melos!!!

🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

MELO. Es nekad neesmu komentējis iemeslus -  tieši otrādi skaidri norādīju, ka nekādi iemesli neattaisno tavas pilnīgā deģenerāta darbības, ar kurām pats šeit lepojies. 

0 0 Atbildēt

Un kurš tad sakka ka IEMESLS ir krievijas himnas nezināšana? Atkal bradypus pieķerts melos... 🤣🤣🤣

Palasi pats ko raksti - un ko tu nosauci par iemeslu... 🤣🤣🤣

Ar to tu arī pierādīji savu krievu fašistu pakalpiņa lomu... Nu bet labi ka mēs izgaismojām vienu LATENTO fašistu - vismaz tagad viens vatenis ir zināms... 🤣

0 0 Atbildēt

TU DEBILAIS KRETĪNISKAIS MELI. Es NEKO nenosaucu par iemeslu un varu atkārtot vēlriz - mani neinteresē iemesls, jo nekāds iemesls nav attaisnojums absolūta deģenerēta kretīna rīcībai demonstratīvi sitot cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu citu svinētāju priekšā (kuri, kā pats lepojies, neesot nakuši palīgā).

0 0 Atbildēt

Atkal tu norādi ka IEMESLS ir krievijas himnas nezināšana...🤣🤣🤣

Nu vienkāršāk par vienkāršu! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Nu tu ESI DEBILS. Tas bija tavs arguments sišanai, kuru pats deklarēji un kuru varēja novērot tie, kuri nenāca palīgāk.

Lai vai kā tev gribas MELOT, ka ir apspriežams iemesls - atkārtošu pilnīgi debilajam deģenerātam - nekād IEMESLS nav attaisnojums šādai rīcībai. 

0 0 Atbildēt

Arguments bija cits - Latvieša pazemošana! Es tak saku ka tu izdomāsi visādus melus lai attaisnotu krievu dzerstīšanos pie okupekļa! Kā arī apraudāji okupekļa un ļeņinekļa nojaukšanu! Es nebrīnīšos ja tu savu roku būsi pielicis pie krievu petīcijas Trampam, kur krievi gaudo par viņu diskrimināciju un ka mans gadījums arī ir tajā petīcijā un to zināji tikai tu, jo tu izkropļoji patiesību! 😅🤣

Vati noķert melos ir kā 2 pirkstus saslapināt...🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Nezināt Krievijas himnu ir “latvieša pazemošana”… MELI, MELI, MELI… 

0 0 Atbildēt

Atkal tu melo - atkal iemesls ir krievijas himna... 🤣 Cik ilgi melosi kā krievu fašisti parnogalinātiem poļu virsniekiem? 🤣

0 0 Atbildēt

MELO tu. Varu atkārtot - tu mēģini tagad izmeloties un mainīt to, ar ko sākotnēji lepojies - sist cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu šādu darbību atbalstošu līdzjutēju priekšā. Iemesls, ar kuru attaisnojies, tika piekabināts vēlāk - un varu atkārtot atkal - šādai deģenerāta darbībai nekāds iemesls NAV attaisnojums.

0 0 Atbildēt

Vēlreiz - tu uz vietas nebiji! Tu par tēmu nezini itin neko! Tu apgalvo ka Latvietis nedrīkst aizstāvēt savu godu un cieņu, tāpta kā Ukraiņi! Par atbalstošiem līdzjūtējiem tu sauc tās vates čomus un pārējos okupekļa apmeklētājus (saknē jau melo)! Šis stāsts ir patiess bet ar nozīmi - detektēt vati un nodevējus, kuri maskējās par Latviešiem! Kas arī veiksmīgi tikai izdarīts - vate un melis bradypus ir detektēts! 🤣

Tagad ir skaidrs kāpēc tu liki vienādības zīmi starp Aušvicas gāzes kamerām un administratīvo sodu par alkohola lietošanu pie okupekļa! Salīdzināji nesalīdzināmas lietas! 🤣 Tak nevari pieļaut ka vate saņēma sodus par dzeršanu sabiedriskā vietā! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Jā DEBILAIS DEĢENERĀT - “Par atbalstošiem līdzjūtējiem tu sauc tās vates čomus un pārējos okupekļa apmeklētājus” - tieši tā - tu tagad apšaubīsi, ka šie tavu izdarību līdzjutēji neatbalstīja cilvēku sišanu par Krievijas himnas nezināšanu?!

Un atkal jau MELO, par to, kurš DEBILAIS DEĢENERĀTS MELĪGI ielika to “vienādības zīmi”.

0 0 Atbildēt

Tu nebiji uz vietas bet visu zini labāķ par visiem un skaidrs ka tu esi PRET latviešiem! 🤣🤣🤣 Izfantazēti līdzjūtēji, izdomāts iemesls, un viss pārējais kremļa stilā, ka lūk Latvieši diskriminē krievu vati un urlas... 🤣🤣🤣 

Izskatās ka tu saviem meliem tici vairāk nekā krievu fašisti savējiem! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

DEBILAIS MELI - es komentēju situāciju, kuru tu pats šeit aprakstīji un ar ko lepojies - tas, ka tagad mēģini stāstīt, ka tas bija savādāk, nekā pats aprakstīji - tikai pierāda, ka esi MELIS. 

0 0 Atbildēt

Tu nekomentē - tu MELO! Tev izstāstīju iemeslu! Tu man saki ka tas nebija iemesls! Tev saka ka tādas situācijas ir daudz! Tu saki ka Latvijā tādu situāciju NAV! Tev saka ka okupekli nojauca pareizi - tu saki ka nedrīkstēja nojaukt jo tas bija piemineklis krievu genocīdam pret Latviešu tautu tātad arī piemineklis Lestenē nošautiem virsniekiem! 

ES LEPOJOS KA VARU STĀVĒT PRETIM VATES AGRESIJAI! Tu MELO ka es vatei pieprasu dziedāt krievijas himnu! Tu pārdzīvo par to ka vate dabū pa seju no letiņa - pretējā gadījumā tu neapvainotu Latviešus ka viņi aizstāv savu godu un cieņu! Bet mani tu apvaino ka es neļāvu noplēst Latvijas karogu un mēģini pārmelot un novirzīt visu uzmanību uz vates piekaušanu! 

Tātad secinājums viens - tu esi krievu nacistu pakalpiņš! Un visticamāk esi bijis klāt pie krievu savienības petīcijas Trampam, kurā ir arī šis gadījums aprakstīts - un to es pateicu tikai šeit neilgi pirms krievu savienība uzrakstīja sūdzību Trampam! 

Tu nekur neliksies mazais fašistiņ!

0 1 Atbildēt

Debilais kretīniskais pretīgais komunistu MELI. Kur es tev kādu krievu fašitu noziegumu attaisnoju. Tikai TU kretīniskais, deģenerētais komunistu attaisnotāj nepārtraukti aizstāvi krievu fašistu druagus un sponsorus.

0 0 Atbildēt

Visur! Tu okupekli nosauci par pieminekli Lestenē nošautiem virsniekiem! Tu man aizrādi ka es aizstāvēju Latviešu godu un cieņu un piekāvu vati! Tu stāsti ka bez Trampa Latvija nepalīdzēja Ukrainai! Tu gribi lai Ukraina beidz pretoties! Tu gribi lai krievi nogalina Ukraiņu mierīgos iedzīvotājus! Tu demokrātiju sauc par komunismu un krievu fašismu par pareizu valsts uzbūvi! Tu attaisno Trampa bučošanos ar krievu fašistiem! Iespējams ka tu esi līdzautors krievu fašistu petīcijai Trampam par krievu fašistu diskrimināciju Latvijā!

0 0 Atbildēt

DEBILAIS KRETĪNISKAIS MELIS. VISS šis savārstījums ir tavi MELI, jo es neesmu teicis NEKO no tā. Precīzi KATRS tavs melīgais apgalvojums ir komunista propagandona sagrozījums no tā, ko esmu teicis patiesībā.

0 0 Atbildēt

Tu teici ka okupeklis ir piemineklis komunistiskā terora upuriem! Tu jau 500-to reizi esi iebakstīts savos melos! 

0 0 Atbildēt

Es teicu, ka bija jāizveido memoriāls, nevis to, ko tu tagad MELO, DEĢENERĀT. 

0 0 Atbildēt

Nē - tu teici ka nedrīkstēja nojaukt - MELIS simtajā pakāpē! 🤣

Tu vēl nepastāstīji kāpēc Tramps bučojas ar putleru un pieņēm no viņa dāvanas!!!

🤣🤣🤣

2 0 Atbildēt

Tu savukakārt nepasstāstīji, kāpēc tu ikdienā visādus suuudus pērc no tā treknā ķinieša, kuŗš, apkampies ar to pašu puhtaino meergli, nupat visas pārsteigtās europopas acu priekšā (pakakaļā) sirsnīgi sēdēja tribīnē srakanajā laukumā.Reāli fiziski ķermeniski blakus, atšķirībā no Trumpa.To pat nevar nosaukt vienkarši par meliem- tā ir tāda smalki izsmalcināta p-asu demagoģija. 

0 0 Atbildēt

Nepērku es no ķīnieša. Es pērku vietējā veikalā...

2 0 Atbildēt

Ā,ja.. apej pa māju, piemet kaut aptuveni- cik tev tur ir "tehnisku" priekšmetu vai ierīču, kuras nebūtu ražotas Ķīnā vai samontētas no ķīniešu detaļām. Kur diez ir ražots tas e-krāns, kurā tu pašlaik skaties.Iesi ja attejā/mīiszt, paskati no kurienes tev tur tā euro-ssenukajā nopirktā spuldzīte ;p  

0 0 Atbildēt

Priekš 650 —> man neuztrauc kur tas ir ražots! Man nav jāveic izmeklēšana par katras skrūvītes, vai katras tabletes ķīmiskās sastāvdaļas izcelsmi! 

Tu pats uz sevi apskaties un sāc pats ar sevi pirms uzbrukt citiem — tas dators no kura tu raksti ar pa lielākai daļai ir Ķīna!!! 🤣

Pirms tirst - novelc bikses - citādāk sanāks neveikli... 😅🤣 Ja tu esi pret China precēm tad izpiļījies no iAuto un mēģini rakstīt uz bērza tāsis - taisi savu iAuto... 🤣

2 0 Atbildēt

Tutenekliedzuzmani/virsū, nēēsi uz ielas vai savā darbavietā! Pats taču nupat drirsi, ka NEpērc neko no ķīniešiem! Jā, Mans dators ir ķīniešu,pie kam, visdrīzāk ka labāks par Tavējo! Mans televizors ir Japāņu,tam ir Korējiešu e-krāns un tas viss ir savākts no Ķīniešu detaļām un formāli "ražots" glumi melīgajā Euro popā! Jā! Taisa parasti (euro)minetu, nevis iAuto! 

Tas gānītais Trumps ir vismaz 66% godīgāks, nekā šis viss pretekļu apsēstais eurokolchozs! 

Tai glumi pretīgajai fonderei būtu vēlams nogriezt visus iespējamos krieva krāānus un uzlikt 660% ievedmuitu! Visu to agroprojekta ēku ar visiem depoputotātiem un viņu Palīgiem pārdot na/uj līzingā ķīniešu kompartijas locekļiem, visus, ar visām euro ķeskām un visiem zarnās iestrēgušajiem birseles kāpostiem!🍜🔴

0 0 Atbildēt

MELO. Es teicu, ka NEVAJADZĒJA nojaukt, bet ap to izveidot memoriālu. MELOSI līdz pēdējam, cenšoties man piedēvēt kaut ko citu, nekā to, ko NESPĒJ APSTRĪDĒT, neizrādot savu patieso komunista dabu. 

MELO. Tava stulbā leksika par “bučošanos” kaut ko, iespējams, nozīmē, komentēt netaisps, bet par dāvanu pieņemšanu un diplomātisko protokolu paskaidroju. 

0 0 Atbildēt

🤣 Iespārda tavs Diplomātiskais protokols un tu ieliki linku uz kaut kādu LV likumu, kam nav ne mazākā sakara ar diplomātisko protokolu... 🤣🤣🤣

Savukārt pats Tramps atzinās ka saudzē putleru... bet tu jau ar putām uz lūpām stāstīsi pretējo... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Nu kā var tik KRETĪNISKI MELOT. Likuma, kas nosaka kārtību, kā diplomātiskās dāvanas ir pieņemamas, eksistencei “nav ne mazākā sakara ar diplomātisko protokolu”… Pats jau vairs savu deģenerācijas līmeni pat aptvert nespēj. 

Un PROTAMS - MELI par to, ko “es stāstīšu”, jo nekādi nespēj saņemties un paskaidrot, kādēļ pats attaisno visus tos savus komunistus, kas gadu desmitiem pirms Trampa ir “saudzējuši”, atbalstījuši un finansējuši Putinu un turpina to darīt. 

0 0 Atbildēt

Ak tad Obama un Baidens pieņēma dāvanas no putlera...

bradypusu pieķert melos ir ĪZĪ! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

DEBILAIS MELI - parādi, kur es esmu to teicis!

0 0 Atbildēt

Nu tak savāc savu biezpienu galvā un izlasi likuma nosaukumu!

Tur nav ne vārda par to ka Trampam jāpieņem dāvanas no putlera, tur vispār nav rakstīts ka dāvinājums ir OBLIGĀTI jāpieņem! Tur ir rakstīts ka ja jau reiz esi pieņēmis dāvanu tad kā tev viņa jāreģistrē! 🤣🤣

«Kārtība, kādā reģistrējamas, novērtējamas, izmantojamas un izpērkamas diplomātiskās dāvanas un dāvanas, kas pieņemtas, pildot valsts amatpersonas pienākumus, un kas ir publiskas personas institūcijas īpašums»

Lasīt iemācies analfabēt!

0 0 Atbildēt

DEBILAIS STULBENI. Šāda likume aksistence ir pierādījums, ka diplomātiskās dāvanas eksistē - ne jau dēļ neeksistējoša diplomātiskā protokola šāds likums ir tapis. 

0 0 Atbildēt

Da pajāt ka tu gribi nolekt no tēmas! Bet ja jau tu apgalvo ka Trampam ar putleru bija SASKAŅOTS diplomātiskais protokols un tajā bija ierakstīta dāvināšanas procedūra, tad tu esi vēl lielākā bedrē – Tramps jau laicīgi zināja ka būs dāvana un pieņēma. 🤣

0 0 Atbildēt

Ko tu atkal MELO. Diplomātiskais protokols ir vispārējs uzvedības standarts, nevis kaut kas tavos MELOS saskaņots un man piedēvēts. 

tezaurs.lv/mwe:70196

0 0 Atbildēt

Un kāds sakars te tezauram? Tavs vājais mēģinājums attaisnot Trampa draudzību ar fašistisko fīreru tāpat ir lemts neveiksmei - Tramps pats jau atzinās ka putlers ir viņam draugs .. 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

DEBILAIS DEĢENERĒTAIS MELI - parādi, kur es teicu, ka “nedrīsktēja”. Tie ir tikai tavi slimie MELI. 

Parādi kaut vienu video, kur, izņemot tavu SLIMO PRĀTU, “Tramps bučojas ar putleru”. Par dāvanām pastāstīju - atkal MELO. 

0 0 Atbildēt

Tramps pats pateica ka putlers (mūsdienu hitlers) ir viņam drugāns... 🤣🤣🤣

Un tu vari melot cik gribi - tāpat jau savu vatainumu esi pierādījis! Kurš ir nodevējs? Viennozīmīgi bradypus... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Malacis, pēkšņi Trampam tici uz vārda. Tagad stāstīsi, ka Tramps nekad nemelo? Debils esi un paliksi. 

Un, ja komunistu deģenerāts, kas sit cilvēkus par Krievijas himnas nezināšanu, mani sauc par nodevēju, tas ir kompliments. 

0 0 Atbildēt

Atkal izlīda meli ka iemesls ir krievu nacistu himnas nezināšana.... 🤣

A tu vai tad NETICI Trampam? 🤣

0 0 Atbildēt

Tu esi debils MELĪGS analfabēts - es tev varu VĒLREIZ atkārtot - iemesls nav apspriežams, jo nekāds iemels nav attaisnojums tavām deģenerāta darbībām. 

Nē, es neticu Trampam - tieši tāpat, kā jebkuram politiķim. To esmu atkārtojis ļoti bieži. 

0 0 Atbildēt

Tātad jebkurš, kurš iesit krievu vatei ir deģenerāts! Kas arī bija jāpierāda! Tu apraudi jebkuru krievu un uzskati ka Ukraiņi ir deģenerāti jo viņi nogalina krievu fašistus!

Un par Trampu - ja jau tu viņam netici, tad kā tu vari apgalvot ka Tramps vēlas apturēt karu? Dubultie standarti? Te ticam bet te neticam? Krievu vatņiku melu stils! 1:1... 🤣

0 0 Atbildēt

Atkal MELO. DEĢENERĀTS ir jebkurš, kas sit cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu. Nevajag to izmisīgi mēģināt sagrozīt ar saviem MELIEM.

Tāpat - DEĢENERĀTAM nav spēju domāt patstāvīgi un izdarīt secinājumu un formulēt viedkļus. Tādēļ nav saprotams, ka eksistē arī pasaule, kurā viss nav tikai TICĪBA un APGALVOJUMI. 

0 0 Atbildēt

Nu mēs tak jau vienojāmies ka tu uz vietas nebiji un iemeslu nezini - bet turpoini pašizdomātus melus ka sods pienācās par krievijas himnas nezināšanu! Tas ir skaidrs tāpat kā tu okupekli nosauci par pieminekli Lestenes nošautajiem virsniekiem! Šito tēmu beidzam - tāpat visiem ir skaidrs ka tu MELO visu laiku!

Par Trampu - tu APGALVOJI ka Tramps vēlas panāk mieru un pēc tam saki ka Tramps melo visu laiku! Tātad ir tikai loģiski ka vēlme panākt mieru ir tādi paši meli, kā izbeigt karu 24 stundās! 🤣🤣🤣

bradypus atkal sapinās savos melos - biezpiens galvā ir diezgan pašķidrs un izlietotu mazuļu autiņbiksīšu krāsā... 

0 0 Atbildēt

MELIS. Es tikai komentēju rīcību ar kuru TU šeit lepojies, neko neizdomājot klāt. 

MELIS. Neko tādu kā “okupekli nosauci par pieminekli Lestenes nošautajiem virsniekiem” neesmu teicis. 

PROPAGANDONS. Es nekad neesmu teicis, ka mans viedoklis par Trampa vēlmi ir balstīts viņa retorikā, nevis notiekošo procesu vērtējumā.

0 0 Atbildēt

Nē tu nekomentē Tu nosauci pašizfantazētu iemeslu un tagad vēl sadzejoji līdzjūtējus un izdomāji pasakas ka krievus Latvieši apspiež un pazemo Latvijā!

Par okupekli TU teici ka tas ir monuments komunistiskā terora upuriem - Listenē nošautie armijas virsnieki arī ir kmunistiskā terora upuri! Tā kā MELO TU! Krievu fašistu pakalpiņš! 🤣🤣🤣

Tu terici ka Tramps vēlas panākt mieru! Līdz ar to tu KLAUSIES viņa retoriku nevis skaties viņa DARBUS kuri ir pretēji mieram!!! 

🤣🤣🤣

Kārtējo (nez cik simto reizi) jau pierādīts ka bradypus ir krievu fašistu pakalpiņš, kurš vēlas iznīcināt citas tautas! 

0 0 Atbildēt

DEBILS MELIS.

TU šeit lepojies, kā siti par Krievijas himnas nezināšanu un neviens skatītājs tam nezinātājam palīgā nenāca - neko es neizfantazēju. 

MELI. Neesmu teicis, ka “krievus Latvieši apspiež un pazemo Latvijā!”

MELI. Neesmu teicis, ka “tas ir monuments komunistiskā terora upuriem

PROPAGANDAS sagrozījums. “KLAUSIES viņa retoriku nevis skaties viņa DARBUS kuri ir pretēji mieram”. Tas, ka viņa darbi ir pretēji mieram ir tikai tevis pasludināta tēze, vienlaikus nespējot paskaidrot, kādēļ tev ir pieņemami, ka NEKO miera labā nedarīja Baidens un Eiropa finansēja un turpina finansēt Putina režīmu. Tas, deģenrāt, ir tas, kas “jādara mieram”? Jāfinansē Putinu, skaisti melojot par atbalstu Ukrainai?

0 0 Atbildēt

Tu laikam nemāki lasīt! Bet šaubos vai tu varēsi vēlreiz izlasīt - jo tev atkal viss rēgosies un meli nāks ārā kā jau krievu fašistu pakalpiņam!

🤣

ŪPIS LEPOJAS AR TO KA NEĻĀVA KRIEVU NACISTAM PAZEMOT LATVIETI, deva pretsparu uzspiestai georga lentītei un krievijas karogam! 

bradypus stāsta, ka Ūpim bija jāpakļaujas krievu urlām, jānoplēš Latvijas karogs no apkakles atloka un jāpiesprauž krievijas atribūtika! Tātad tas ir VISTIEŠĀKAIS atbalsts krievu fašistiem un secinājums te ir tikai VIENS -> bradypus vēlas iznīcināt vai pakļaut citas tautas krieviem! Tas ir nacisms!

Tieši tāpat bradypus vēlas lai Ukraina beidz pretoties krievu fašistiem un ļauj sevi iznīcināt! Pretējā gadījumā viņš nemēģinātu melot ka Ukrainā iebruka Eiropa, Baidens un Obama, bet krievu fašisti!

0 0 Atbildēt

MELI. Ūpis lepojās, kā uzvaras svinību ietvaros ir sitis cilvēku par krievijas himnas nezināšanu citu domubiedru priekšā. Nez kā šāda deģenerēta rīcība ir “pretspars uzspiestai georga lentītei un krievijas karogam”. Ja nav lentītes un karoga, tad himnu jāzina obligāti? Kā var tādu deģenerātu murgu visār izdomāt un turpināt attaisnot?!

DEBILI MELI “bradypus stāsta, ka Ūpim bija jāpakļaujas krievu urlām, jānoplēš Latvijas karogs no apkakles atloka un jāpiesprauž krievijas atribūtika!” - pats labi zini, ka neko tādu NEKAD neesmu teicis. 

DEBILI MELI “viņš nemēģinātu melot ka Ukrainā iebruka Eiropa, Baidens un Obama, bet krievu fašisti” - tikai TU savos MELOS šo esi teicis. 

0 0 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda! 🤣🤣🤣 Meli kremļa stilā...

Bet nu labi - parēksim vēl bišķīt par tevi — Izstāsti kā rīkotos tu, ja tev krievu nacistu pārpildītā autobusā krievu nacists iedotu tev pļauku un paprasītu noņemt Latvijas karogu un tā vietā piespraust georga lenti un krievijas karogu?

Ar garantiju ka nesniegsi sakarīgu atbildi! Un garantēju ka ja tu būtu mēģinājis vēkšķēt krievam kaut ko pretim, tad ar slapjām biksēm jau sen būtu žokļa ķirurģijas klīniku ikgadējais klients! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Nekā. Es nepavadu laiku tusējot ar krievu nacistiem autobusā. 

0 0 Atbildēt

Es jau teicu - atbildes nebūs!

Dēļ tādiem krievu pakalpiņiem un valsts nodevējiem kā bradypus, krievi arī Latvijā jūtas vareni! bradypus pat papīkstēt krievu virzienā nespēj uzreiz slapja bikse - vati nedrīkst aiztikt... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Atbilde ir - tikai tev nepatīk, jo ar to arī mēs atšķiramies, ka espavadu laiku kopā ar krievu vati un nerisinu problēmas, kas no tā rodas. 

0 0 Atbildēt

Nu redz tu atkal ieslēdzi vates melus! Tu vienmēr garantēsi ka tev apstākļi tā sakritīs, ka tu izvairīsies no kontakta ar agresīvu un nacistiski noskaņotu krievu vati... Ha-ha-ha-ha... Es tak saku ka pieķert tevi melos ir kā 2 pirkstus! 🤣🤣🤣

Nu nevari tu to garantēt ne Rīgā ne Dēpilī ne Liepājā! Tātad paliek 2 iespējas satiekot tādu vati - vai nu tu dod pretsparu vai nu piekrāmē bikses un mūc - cita varianta NAV! Jeb tev ir trešais variants (čupa čups vatei)... 🤣🤣🤣

Nu tad cik saprotu tu izvēlēsies trešo (🤣🤣🤣) - tad kāds no tevis patriots??? Tu neesi spējīgs ne pirksta pakustināt Latvijas un Latviešu labā, tu tikai vari noriet Latvijas patriotus kuri dod pa degunu vatei - līdz ar to esi nodevējs (latentais krievu fašists) - kas arī bija jāpierāda... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Es nedzīvoju dzīvi tā, ka to nosaka tikai apstākļu sakritības. Bet tev, acīmredzami, to nesaprast. 

Esmu daudz vairāk pirkstus kustinājis Latvijas (bet ne valodoša varas režīma) labā, kā tev varētu škist, jo neko vairāk par prastu kautiņu ar līdzīgiem urlām, kurā vēl piedevām sit par KRIEVIJAS (!) himnas nezināšanu, neesi spējīgs iedomāties. 

0 0 Atbildēt

Ja tu nesatiec krievu nacistus, tad tu nedzīvo Latvijā - nav iespējams Rīgā nesatikt urlu! Un tādā gadījumā - AIZVER MUTI (I. Līdaka)! Latvijas labā tu neesi izdarījis neko! Tu tikai atbalsti krievu nacistus! 🤣

Uz barikādēm nebiji, bet melo ka esi darījis daudz! Da ne melns aiz naga neesi izdarījis - latentais krievu nacistu pakalpiņš!

Kārtējos melos esi pieķerts! 🤣 

0 0 Atbildēt

nav iespējams Rīgā nesatikt urlu” - iedomājies, IR - varētu pat teikt, ka ir jābūt īpašai mīlestībai pret šo sabiedrības daļu, lai atrastu iespēju ar tiem pavadīt laiku, kas acīmredzami ir tava izvēle. Tajā Rīgā, kurā uzturos es, latviešu valodu nezinoši krievi nereti labāk runā angliski, nekā krieviski, jo ir kauns tikt pieskaitītiem pie šodienas Krievijas. Jau sen. Ko diemžēl nevar teikt par jaunlaiku imigrantiem un viņu ienestās kultūras iezīmēm - bet viņi arī mani neskar, jo staigājot baros, savu interesi izrāda tikai par vientuļām sievietēm. Un skaidrs, ka tādam deģenerātam, kā tev nebūs saprotams, ka ir daudz lietas ārpus tupas dūru vicināšanas uz ielas, ko darīt Latvijas labā. 

Par barikādēm jau noskaidrojām iepriekš - biju, bet tev nākas atkal MELOT. 

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Tramps nupat paziņoja, ka ja viņa nebūtu, ar Krieviju jau daudzas sliktas lietas būtu notikušas. No comments.

0 0 Atbildēt

Bet tā tak taisnība.

0 0 Atbildēt

Nenē,jā, nav nekāda taisnība.Ja gadījumā tomēr kādam tā ir, tad visdrīzāk šim te īstenajam slidenajam āriešu Glumeklim, tas tagad pa Trijiem Trumpiem viskautko viņiem Dos un no visa iespējamā Aizstāvēs: 

www.themoscowtimes.com/2025/05/27/can-ukraine-freely-use-long-range-western-weapons-against-russia-its-complicated-a89233

1 2 Atbildēt

Jap, pats atzinās putina sejas glābšanā… Tikai viņa jūsmiņi joprojām kaut kā mēģina ļurināt pretējo. Daži no skaļākajiem gan pēdējā laikā ir tādi klusiņi klusiņi palikuši… 

0 0 Atbildēt

Baidies ko nokavēt? Reisu? Jeb plāno pieķēdēties pie US embassijas, kā savulaik Tautieši pie padomju?

Tas vēl nekas,bet drīz jau nāks tie "visādie" ilgi gaidītie Šlessēri,Rossļikōvi un/vai Trukššņi.Cerams,ka vismaz tie nepierdirsīs.Izpildīs svinīgo lohiemdoto Solījumu un tos izrautos stabiņus tiešām sasskrūvēs pareizajām personām pareizajās vietās ;p  

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
0 0 Atbildēt

Kas vainas Truksnim? Viņš kāš tūristus, bet savējiem atceļ nekustamā nodokli. Brīvbrīžos ņammā pulveri. Nekāda vaina

0 0 Atbildēt

Man būt gandrīz 1alga (po/uj), ko viņš kur (vai kam) stumj savā privātajā laikā, taču tieši Viņš savulaik noassfaltēja te kādas pāris tieši "Man" akūti interesējošās šķērsielas.Un jā, tie -90% un tie bezmaksas lohabusi/vilcieni, pabalsti,skolnieku (topošo šņaucēju) pusdienas- tas viss ir tieši šī Nešķīsteņa rokudarbs.Tāpat arī Jaungadā ir "man" pāris apssveikumus tradicionālajā papīra formā pa lohpasstu atsūtījis.Tāpēc domāju, ka noteikti piedalīšos lohBalsojumā. Jā. 

0 0 Atbildēt

Kas tad atkal notikās?

Masks paziņo par savas lomas izbeigšanu ASV valdībā... 

Trampa populisma ziepju burbulis pārplīsa? Kā tad tā? Kā tā gadījās ka kļuva tikai sliktāk??? 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Lai gan precīzi viņa aiziešanas apstākļi nebija uzreiz skaidri, viņš aiziet dienu pēc tam, kad kritizēja Trampa ievērojamo nodokļu likumprojektu, nosaucot to par pārāk dārgu un pasākumu, kas grautu viņa darbu ASV DOGE dienestā.

-----------------------------------------------------------------------

Minētais likumprojekts:

VAŠINGTONA, 22. maijs (Reuters) — Republikāņu kontrolētā ASV Pārstāvju palāta ceturtdien pieņēma plašu nodokļu un izdevumu likumprojektu, kas īstenotu lielu daļu prezidenta Donalda Trampa politikas programmas un uzkrautu valstij triljonu dolāru parādus.

Likumprojekts, kas tika pieņemts ar vienas balss pārsvaru, izpildītu daudzus no Trampa populistiskās kampaņas solījumiem, nodrošinot jaunas nodokļu atlaides dzeramnaudām un automašīnu aizdevumiem, kā arī palielinot izdevumus militārajai jomai un robežapsardzei.

----

( Reuters pamatā ietur ASV demokrātu pusi, tā ka par ziņas tendenci nav jābrīnās )

0 0 Atbildēt

Kārtējais Trampa termiņš Putinam 2 nedēļas:

"Mēs noskaidrosim, vai viņš  ( tapping us along or not ), un, ja tā, mēs reaģēsim nedaudz savādāk, bet tas prasīs apmēram pusotru līdz divas nedēļas," ASV prezidents trešdien sacīja, atbildot uz žurnālistu jautājumiem Baltajā namā. "Šķiet, ka viņi vēlas kaut ko darīt, bet, kamēr dokuments nav parakstīts, es nevaru jums to pateikt. Neviens nevar."

0 0 Atbildēt

Nepatīk, ka nekādi neķeras pie atombumbām? Vai ko tieši iesaki darīt, ja pat Eiropa turpina finansēt Putina kara mašīnu?

0 0 Atbildēt

Runa bija par papildus sankcijām, nevis atombumbām. Vai tās atombumbas piedomāji aiz vēlēšanās iniciēt apmaiņu grafomānijā ;)

0 0 Atbildēt

Nu tagad stāsti, kādām TIEŠI “papildus sankcijām”, ja pat Eiropa, skaisti gvelžot par sankcijām, nekautrējas turpināt pirkt gāzi, kas tiešā veidā finansē Krievijas kara mašīnu. 

Var jau skaisti no tribīnes muldēt par “papildus sankcijām”, lai jūsmiņiem patīk, bet kas būs tās efektīvās, ko ASV var piemērot bez Eiropas, Ķīnas un Indijas atbalsta?

0 0 Atbildēt

Caur kuru gāzes vadu Eiropa pērk krievu gāzi?

Caur Nordstreem 1 vai Nordstreem 2?

Jeb varbūt caur Ukrainas gāzes tranzītsistēmu?

🤣🤣🤣

Tūliņ šitas biezpiengalva atkal iebrauks ar seju dubļos... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Rekur, debilais komunistu aizstāvi - atkārtošu tam, kam īpaši lēni pielec: www.tvnet.lv/8231861/eiropa-pagaidam-neaizliegs-krievijas-saskidrinatas-gazes-importu

0 0 Atbildēt

Kas tā par dzelteno presi bez nevienas atsauces? Un beidz lietot vielas pēc kurām tev visur rēgojas komunisti... 🤣🤣🤣

Tad pa kuru vadu to krievu dabasgāzi transportē var uzzināt? Nu tā lai tev nesanāk tāpat kā ar elektrību, kad tu apraudāji atslēgšanos no krievijas, kur tev gaisvadi ar krieviju bija baisi drošs pieslēgums, bet gaisvadu līnija ar Poliju ir baigi nedrošs... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Pārejam uz adHominem (t.i. ja nepatīk ziņa, tad prese dzeltena?) Varu ielikt atsuaci uz “dzeltenajā presē” minēto avotu: https://www.reuters.com/sustainability/climate-energy/eus-plan-phase-out-russian-gas-by-end-2027-2025-05-06/ 

Tigai debils muļķis uzskata, ka sašķidrināto gāzi transportē pa “vadiem”. 

Un klāt, protams, DEBILI DEĢENERĒTI MELI. Es pārmetu taviem varas komunistiem to, ka tikai šogad esam atslēgušies no Krievijas elektroatkarības, nevis to ka tas bija droši. Un kritizēju, ka necik tālu drošībā neesam, jo arī pašreizējā “neatkarība” ir ļoti vārgi pasargāta no Krievijas iespējām to atslēgt. Bet tev, protams, atkal nākas MELOT pretējo. 

0 0 Atbildēt

Ko es meloju pretējo? Tu esi kādreiz raugu iemetis sausajā atejā un piebēris cukuru? Tev galvā tāda pat konsistence kā tam ķīmiskam procesam! Vielas daudz, smaka liela, bet jēga nekāda... 🤣🤣🤣

bradypus tagad lej ūdeni ka ŪPIS stāstīja pasakas par to ka pieslēgums krievijai ir drošs... 🤣🤣🤣

Tavs auto arī nav drošs jo piedzēries krievs jebkurā brīdī var tavu sarūsējušo spaini pareizināt ar nulli - tev būtu jāsēž vismaz tankā, lai gan arī tas nav drošs... 🤣🤣🤣

Šaubos ka tu savā biezpienā sapratīsi šo līdzību... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Vairs nav argumentu, kā attaisnot Eiropas finansējumu Putinam, ka vienkārši uz sviesta nešanu jāpāriet?

0 0 Atbildēt

Kāds sviests? Tu pats finansē krievu nacistus, aizstāvi krievu vati, apraudi pieminekļu nojaukšanu, Izplati melus par krievu apspiešanu un diskrimināciju, brēc uz citiem ka citi ir sliktāki nekā tu -> krievu fašitu pakalpiņs - nav ko pielikt un nav ko atņemt! 🤣🤣🤣

Stāsti ka Tramps nepieņem dāvanas no putlera, ka viņš izbeigs karu 24 stundās, ka Ukraiņiem jāpadodas krieviem un vēl visādu purgu te lej... 🤣🤣

0 0 Atbildēt

MELU savārstījums. Venīgais, kas diemžēl ir patiesība - dēļ tādiem deģenerātiem kā tu, kas aizstāv un balso par putinu atbalstošu varas režīmu, man nav reālistisku iespēju izvairīties no pastarpinātas finansēšanas.

0 0 Atbildēt

Ir iespēja - follija cepurīte, trako māja un nemaksāt nodokļus... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

O, komunists atkal ķerās pie ierastās prakses - trakomājas, ka politiskās izrēķinšānās rīka. KBJ.

0 0 Atbildēt

Kāds politiskais rīks ja tev tāpat galvā ir tāds biezpiens ar sūkalām ka nevar saprast kur plunkšķ - kad met akmeni ūdenī vai kad tu pašūpo galvu... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Nav ienācis prātā, ka tieši nespēja saprast varētu liecināt par biezpienu galvā?

0 0 Atbildēt

Sākumā pastudē  - ka darbojas pašreizējās, kā tās apiet un tad domā jaunas.

Spoileris -

Kazahstrānai, Tadžikistānai un citām stānām nav sankciju. Bet viņiem ar krieviju ir kopīgs muitas sajuzs.

0 0 Atbildēt

Esi reāls - tās “stānas” neko neatļausies bez Ķīnas piekrišanas. Sji var momentāni šo “muitas sajuzu” izslēgt, ja vēlas. Attiecīgi ir jāskatās, kā faktikskā Trampa rīcība ietekmē Ķīnas nostāju, nevis glupā muldēšana jāapspriež. 

1 0 Atbildēt

Nevajag te atkal malt savu krievu propogandu.

Ķīniešiem pie dirsas tā krievija un ukraina. Viņi tirgo dronus gan krieviem, gan ukraiņiem.

Priekš kam viņiem kaut ko aizliegt un atļaut?

0 0 Atbildēt

Dalbajobs, kā visi, kam vajag kaut ko samelot. Kāds tam sakars ar manis teikto?

0 0 Atbildēt

Es vienmēr esmu teicis - kamēr Melnajā jūrā neienāks pāris ASV aviācijas bāzeskuģi, miera nebūs.

0 0 Atbildēt

Un arī neienāks ne ASV, ne Turku, kamēr tam nebūs Eiropas, Ķīnas un Indijas atbalsts. 

0 0 Atbildēt

Bāzes kuģi ielikt ezerā bez piegādēm... Tu to nopietni? Tad jau arī zemūdene var uzpeldēt Daugavas sporta nama baseinā... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Es īsi pierakstīju. Tas nav jāsaprot vārds vārdā.

Es domāju, ka te sēž gudri cilvēki, kuri var saprast, ko es ar to domāju. Un iztēloties kas ir noticis pirms tam, lai kaut kas tāds notiktu.

p.s.

Aviācijas bāzeskuģi nepeld vieni. 2 b-kuģus pavadīs kā minimums 20 citi kuģi. Tas arī ir jāzin.

0 0 Atbildēt

Tādiem drapakiem kā bāzes kuģi Melnā jūra, Baltijas jūra un visādi tur līči ir baisi bīstami, tas ir nāves spriedums... Mērķis ir sasniedzams un nogremdējams bez lielām pūlēm -> Manevrēšanas iespējas ir NULLE! Tāpēc arī neredzēsi nevienu bāzes kuģi ne Baltijas, ne Melnajā jūrā.... Tas ir tāpat kā zemūdene teorētiski var kuģot pa Dreidža ezeru (66m dziļums), bet jēga tādam karakuģim tur?

1 0 Atbildēt

Jā, visdrīzāk ka neviens krievs nekad nešaus mellajā jūrā uz nopietnu ASV kuģi, bet pag..,tas pats krievs nesen kko murgoja, ka militarizēšot kādus "nato pierobežas" ezerus , tipa tur Ladogu un sazin vēl ko.

Un šo dien krieva patrušhevs esot persOnīgi ieradies "inspicēt" kaļiņņingrādas (kenigzborgass) "baltķiskij flot bāzi". Kā lai nebūtu, ar kvēlu Nepacietību gaidām kaŗadarbībass (un pie Veiksmes vienlaikus arī ww3) uzsākumu tieši Mūsu tuvākajā degungalā.Jā.

-ā, un pirms nedēļas Z-korejā tikai laists/ūdenī jaunākais "esmiņecs", kuŗš bij tik Gudrs, ka uzreiz pie paša tā pričala esot Apgāzies ;p 

0 0 Atbildēt

Viņš vienkārši nokrita ceļos lielā KIMA priekšā - nebūtu KIMS atbraucis - viss būtu bumbās... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

'Diez cikiem iesaistītajiem par šo tika izpildīts tā dēvētais Taisnīgais Sods ;p 

0 0 Atbildēt

Nu to tu prasi «demokrātiskai un caurspīdīgai» korejas tautas valdībai, kura kalpo tikai cilvēkiem... 🤣🤣🤣

1 0 Atbildēt

Tramps laikā muitas ieņēmumi gandrīz triskāršojušies

t.me/worldprotest/64836

0 0 Atbildēt

Bet kā avotu norādi kaut kādu krievu servisu...

Es tādus avotus nemaz neveru vaļā

0 0 Atbildēt

-da zdrAsstvujet sovetcskij (amerikanskij?) sud, samij gumannij sud v Mire: www.reuters.com/world/us/us-court-blocks-trumps-liberation-day-tariffs-2025-05-28/

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tādiem drapakiem kā bāzes kuģi Melnā jūra, Baltijas jūra un visādi tur līči ir baisi bīstami, tas ir nāves spriedums... Mērķis ir sasniedzams un nogremdējams bez lielām pūlēm -> Manevrēšanas iespējas ir NULLE! Tāpēc arī neredzēsi nevienu bāzes kuģi ne Baltijas, ne Melnajā jūrā.... Tas ir tāpat kā zemūdene teorētiski var kuģot pa Dreidža ezeru (66m dziļums), bet jēga tādam karakuģim tur?

ar ko var iešaut?

Pēc koordinātēm? Vai kā standarta krievu raķetes, kurām ieprogrammēts - pa labi 10 minūtes, taisni 5 minūtes... utt mazāk lasi krievu propogandu.

Lai varētu iešaut, sākumā vajag zināt - kur iešaut.

Kā tu iztēlojies ka krievu drons ielidos starp 10+ kuģiem un spīdinās ar lāzerīti pa bāzeskuģi?

Piedevām - b-kuģi nekad nestāv uz vietas. Tā tas bija kopš 2.pasaules kara līdz pat nākotnei.

p.s

Persijas līcis - liels un pietiekams, Melnā jūra - maza.... 

Nu tu gan mal krievu propogandu.

Par Baltijas jūru daļēji varētu piekrist, jo tai dziļums ir pārāk mazs.  

p.s.s.

Ukraiņu nogremdētie kuģi visi stāvēja. Maskava - 2 dienas viens pats stāvēja netālu no salas, līdz to notrieca. B-kuģi nestāv pat miera laikā 

0 0 Atbildēt

Nu OK - lai tā būtu krievu propoganda...

Es tik vēlos lai tu iedotu kādu piemēru, kurš ASV aviācijas bēzes kuģis kaut reizi ir pabijis Melnajā jūrā.

Izņemot krievu sarūsējušās tupeles tur nekas cits nav bijis un tad PSRS laikos.

0 0 Atbildēt

priekš kam tur viņiem tur jābūt?

Melnajā jūrā dominē Turcijas spēki.

Eksistē arī vienošanās, ka Bosforu nedrīkst šķērsot militārie kuģi.

Pat krievam iebraukt tajā ir problēmas. 

0 0 Atbildēt

Elementārais jautājums - cik liela ir melnā jūra un ko attiecīgi tur vispār vajadzētu darīt aviācijas bāzes kuģim? Kāda ir pievienotā vērtība? Pazīmēšanās?

0 0 Atbildēt

Ammm - un es ko teicu? 

Ne Melnajā jūrā, ne Baltijas jūrā tie monstri nekad neparādīsies! 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Nu tagad stāsti, kādām TIEŠI “papildus sankcijām”, ja pat Eiropa, skaisti gvelžot par sankcijām, nekautrējas turpināt pirkt gāzi, kas tiešā veidā finansē Krievijas kara mašīnu. 

Var jau skaisti no tribīnes muldēt par “papildus sankcijām”, lai jūsmiņiem patīk, bet kas būs tās efektīvās, ko ASV var piemērot bez Eiropas, Ķīnas un Indijas atbalsta?

Par to, ka Tramps apsver papildus sankcijas , rakstīja Wall Street Journal 27.05 numurā. 

"President has indicated he is weighing additional sanctions on Russia, potentially as soon as this week"

Ar to tev labi diezgan ? Pats Tramps to teicis, vismaz saskaņā ar WSJ, CNN utt. 

Un kāda tieši sankcijas, par to arī ir bijusi runa:

Blumenthal is a key figure behind a cross-party Senate bill, also sponsored by Trump ally Sen. Lindsey Graham, which aims to impose “crippling” new measures on Moscow. It would include “secondary sanctions,” like massive 500% tariffs on countries buying Russian energy. More than 80 senators have signed onto the bill so far.

https://edition.cnn.com/2025/05/27/politics/russia-sanctions-trump-ukraine-war

Apskatīties avotus jau grūtāk, nekā diskusija "melis-pats melis, ne ?

0 0 Atbildēt

Vispār manis rakstīto izlasīji? Tam, ko “Tramps apsver” vai “Tramps teica” var ticēt jūsmiņi. Es tev jautaju par to, ko reāli iesaki darīt, ja tavuprāt tās, uz ko atsaucies, NAV tukšas runas. 

“It would include “secondary sanctions,” like massive 500% tariffs on countries buying Russian energy.” - par šo jau nokomentēju, tiklīdz lieliskā ziņa parādījās - šī sankcija būtu jāpiemēro EIROPAI! Par Ķīnu un Indiju nemaz nerunājot. Kā kaut kam tādam var iedomāties ticēt?!

2 0 Atbildēt

Nevis ka Būtu jāpiemēro, bet gan jau Sen Bija jāpiemēro! 500% ir par maz, te pat prassītos kas "nopietnāks".Tie tur glumie fonderes inspirētie euroiekšzemes meergļi visu kaŗa laiku mierīgi bezkaunīgi kurina krieva kurināmo,aizbildinoties ar kkādiem tur "iepriekš noslēgtajiem" līgumiem.Ta kādi te var būt fukin "līgumi" Kaŗa Laikā! 42 MILJONI kubikmetru gāzes DIENNAKTĪ - vai vispār kāds varētu reāli fiziski iedomāties šādu Apjomu? 

Tajā pat laikā euroražotnes tiek pārceltas/pārdotas uz ķīniešiem, ķīniešu internetveikali NEmaksā eurokassē ievedmuitu, atlikušie eurodarbinieki/strādnieki massveidā tiek atlaisti, biznesi un saimnieciskā darbība tiek APZINĀTI putināta visiem iespējamajiem līdzekļiem.Jebkura "citāda" viedokļa paudēji tiek likti par lohiem un sazvērniekiem.Arvien jauni ierobežojumi,apgrūtinājumi un līdzekļu izsūkšanas piemēri,arvien rafinētāki gadījumi un paņēmieni.Ierēdņi,depoputotāti un/bvai Ministri "nez no kurienes" pasākuši saņemt kosmiskas "algas", absolūtā Nekaunībā,nekādā nemērā nesamērojamas ar vienkārša (pat itin labi situēta) "parasstā" cilvēka ienākumiem!

0 0 Atbildēt

es ievietoju neitrālu ziņu par to ko Tramps teicis. Punkts. Bez jebkādas savas attieksmes pret to. Es nerakstīju  par savu attieksmi pret to. Tā, ka piekabināt jūsmiņus un to, kam kāds tic vai ne, ir nepamatoti.

Ko praktiski varētu darīt ? Vienkārši, bet to ASV nedarīs. Pārtvert krievu pekēkās flotes tankerus atklātā jūrā, pietiekami tālu no Kēnigsbergas u.c. krievu flotes bāzēm ( kuru nav daudz ) lai nebūtu iespējas krieviem iejaukties, un šos kuģus novirzīt uz citām piemērotām ostām, nevis paredzētajām. Naftu pārdot izsolē.

0 0 Atbildēt

Neitrālu? Bez attieksmes? Kas ir šis? “Apskatīties avotus jau grūtāk, nekā diskusija "melis-pats melis, ne ?

Un uz jautājumu, ko vajadzētu darīt atbildēt ar “avotiem, ko Tramps teica” nav attieksmes demonstrēšana, neatbildot uz uzdoto jautājumu? Kāds šeit apstrīd, ka Tramps, kā jebkurš politiķis, runā vienu un dara citu?

Un par tavu praktikso piedāvājumu… Pats saproti, ka piedāvā ASV, kas sevi ir pozicionējušas, kā starptautiskās jūras tirdzniecības drošības garantu, nodarboties ar pirātismu (neitrālos ūdeņos) vai atklātu uzbrukumu bez kara pieteikuma (ja ASV kontrolētos teritoriālajos), kas jebkurā gadījumā ir klajš un rupjš starptautisko tiesību pārkāpums?!

0 0 Atbildēt

Ko Trampam vajadzētu darīt, lai glābtu mūsu valdību no krišanas?

0 0 Atbildēt

Ir kādi priekšnosacījumi tavai prognozei?

Jeb tas ir kremļa pirkstiņš destabilizēt situāciju Latvijā?

0 0 Atbildēt

Ta ko tur destabilizēt, varbūt uzreiz bliežam virsū un lai miers/mājā:

https://nuclearsecrecy.com/nukemap/

0 0 Atbildēt

Nu, re. msh izdzīvos. Viņš taču kaut kur ap Rucavu uzturas.

0 0 Atbildēt

Jā, komentārs ierakstīts dzīvajā klausoties tiešraidi no Saeimas diskusijām par neuzticības izteikšanu. Balsojumu tomēr izturēja.

0 0 Atbildēt

Saeima? vai tad tāda mums vēl vispār kādreiz saiet kādā tādā saieta (kopgalda) režīmā? Radās (iespaidīgs) iespaids, ka depoputotātiem tagad pietiek vien ar ievēlēšanu- nākamos 4g viņi sēž/klusu, nevienam nekrītot uz nerviem un saņemot (taisnīgu) 6-8k Algu/Par! (konkurēt spējīgu atalgojumu).

0 0 Atbildēt

Oi… daudz esi palaidis garām. Tas ka mediji klusē tikai apliecina, kam tie pieder - tur iet augstos toņos, līdz pat gimenes slepkavošanas draudu telefonzvaniem dažiem deputātiem, kas palaiž muti uz tribīnes par Vienotības shēmām.

0 0 Atbildēt

-ejej, tuko, noppietni?? Biju palaidis/garām, tadjauganjau drīz sagaidīsim arī kādu zvanu/Redaktoram ;p

0 0 Atbildēt

Diemžēl pavisam nopietni. Bija iespēja noklausīties zvana ierakstu. Drošības iestādes, protams, nespējīgas zvanu izsekot un neko nevar palīdzēt

1 0 Atbildēt

Hm., nu ko lai saka..šādos juku un pārdales laikos tā pamat komunikācija "ar tautu" vienmēr tiek deleģēta bandītiem.Šis ir vieglākais un ierastākais uzmanības novēršanas paņēmiens.Bet,ja ar to 90to personāžiem itin viegli varēja komunicēt un tiem tomēr pa lielam piemita kādi savi vispārcilvēciskie principi, nu tad ar šiem/šodienas laikam tās cerības ir mininimālas...

0 0 Atbildēt

Burkā zirnekļi savairojušies, lebensraum (rijamā) sāk trūkt

0 0 Atbildēt

Tikai daļēji - Trampa uzvaras sekas vistiešākajā veidā - vieni, bez saimniekiem palikušie, mauc pa melno, paredzot, ka gals tuvojas. Otri - redz, ka bez saimnieku atbalsta labi nostādītajā silē tomēr ir plaisas. Siles tukšums pats par sevi vēl kādu brīdi neparādītos.

1 0 Atbildēt

Ta lai "nāk" kaut vai pats Sātans, šī laikam ir viena no beidzamajām iespējām... vienīgi paliek Jautājums- nu KĀ šis viss šhitā te varēja izveidoties un/vai vispār kkur ir vēl kāds, kurš ar šo visu nebūtu kaut kādā veidā saistits (iejaukts, ieinteresēts,atkarīgs).

1 0 Atbildēt

Kā teica viens seno laiku gudrais - var nopelnīt daudz naudas valsti ceļot, bet vēl vairāk naudas var nopelnīt to sagraujot

1 0 Atbildēt

Precīzi šī dzīves filosofija ir Vienotības varas režīma pamatā. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Elementārais jautājums - cik liela ir melnā jūra un ko attiecīgi tur vispār vajadzētu darīt aviācijas bāzes kuģim? Kāda ir pievienotā vērtība? Pazīmēšanās?

Es jau rakstīju - atnest mieru Ukrainā.

Vienīgais veids, kas to varētu. 

Visas tās sarunas un sankcijas  ir marasms.

Tie kas tā nedomā, ir naivi idioti

0 0 Atbildēt

Tagad izlasi vēlreiz jautājumu un padomā kārtīgi - cik liela ir Melnā jūra un kādēļ tam ir nozīme.

0 0 Atbildēt

Bez turka ziņas neviens nevar Mellajā jūrā tikt ne iekšā ne ārā.Tur taču savulaik runa izcēlās, ka nevienu svešu karakuģi šamie nekur nelaidīs.Krievam atliek vienīgi vilkt pa sauszemi vai turpat kādā savas puses pludmalē kādu šļupku (no ķīniešu detaļām) sasskrūvēt.

Turks vēl nesen taisījās savu to Bosfordardanēļu vietā rakt jaunu 45km kanālu un turpmāk (Trumpāk..) no katra caurbraucošā loha iekassēt par "vinjeti", dažos gados atpelnot veiktos ieguldījumus.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tu nekomentē - tu MELO! Tev izstāstīju iemeslu! Tu man saki ka tas nebija iemesls! Tev saka ka tādas situācijas ir daudz! Tu saki ka Latvijā tādu situāciju NAV! Tev saka ka okupekli nojauca pareizi - tu saki ka nedrīkstēja nojaukt jo tas bija piemineklis krievu genocīdam pret Latviešu tautu tātad arī piemineklis Lestenē nošautiem virsniekiem! 

ES LEPOJOS KA VARU STĀVĒT PRETIM VATES AGRESIJAI! Tu MELO ka es vatei pieprasu dziedāt krievijas himnu! Tu pārdzīvo par to ka vate dabū pa seju no letiņa - pretējā gadījumā tu neapvainotu Latviešus ka viņi aizstāv savu godu un cieņu! Bet mani tu apvaino ka es neļāvu noplēst Latvijas karogu un mēģini pārmelot un novirzīt visu uzmanību uz vates piekaušanu! 

Tātad secinājums viens - tu esi krievu nacistu pakalpiņš! Un visticamāk esi bijis klāt pie krievu savienības petīcijas Trampam, kurā ir arī šis gadījums aprakstīts - un to es pateicu tikai šeit neilgi pirms krievu savienība uzrakstīja sūdzību Trampam! 

Tu nekur neliksies mazais fašistiņ!

TU MELO. Es nekad neesmu apstrīdējis tavu iemeslu vai teicis, ka “tas nebija iemesls”. Varu deģenerātam atkārtot vēlreiz - NEKĀDS iemesls nav attaisnojums tavai deģenerētajai rīcībai, tādēļ to nav vērts apspriest. 

Lasi vēlreiz uzmanīgi savu lepošanos ar to, kā siti cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu, NE VĀRDA neminot jebko par vēlāk piekabināto “iemeslu” ar ko mēģini attaisnoties.

0 0 Atbildēt

Tu nesaproti ka cilvēks pārrakstījās?

Iedomajies, kāds tu esi lohs, ka meklē kaut kad martā  publicētu postu, lai to speciāli tagad pārpostetu.

Kaut kāds vatņiks nolaifers. Gribētos redzēt cik nožēlojams esi reālajā dzīvē. Varu deret - tāds tukls elsošs šmulis, šauriem pleciņiem, un resnu pakaļu.

Īsts klaviatūras džedajs

Nožēlojami.

0 0 Atbildēt

Ak…. komunistu pakalpiņš metas aizstāvēt savu klajos melos pieķerto draudziņu. 

0 0 Atbildēt

Tātad tavuprāt kāds bija iemesls fiziskai VATES ietekmēšanai?

Un kā ir jāsaprot tavi MELI ka fiziski ietekmēju vati TIKAI TĀPĒC KA VIŅŠ NEZINĀJA KRIEVIJAS HIMNU? Tas ir jāsaprot kā pasaka vai kā IEMESLS?

Un kāpēc šis gadījums ir KRIEVU SAVIENĪBAS petīcijā Trampam? Es viņu te pastāstīju TIKAI TEV un tikai TE kur krievu savienība netusē!!!

0 0 Atbildēt

Debilais deģenerāt - atkārtošu VĒLREIZ. Mani neinteresē iemesls, jo šādai rīcībai NAV ATTAISNOJUMA ne ar kādu iemeslu. 

Kā ir jāsaprot tavi MELI, nepārtraukti man piedēvējot to, ko nekad neesmu teicis?

Un kāpēc šis gadījums ir KRIEVU SAVIENĪBAS petīcijā Trampam? Es viņu te pastāstīju TIKAI TEV un tikai TE kur krievu savienība netusē!!!" Deģenerāt… Izlasi savu postu… “visi krievi busā klusēja”. Cik slimam ir jābūt, lai nesaprastu, ka tam gadījumam bija aculiecinieki un tieši tas apliecina tavu deģenerācijas līmeni - gan iemācīji, ka šeit var sist par Krievijas himnas nezināšanu, gan iedevi iespēju sūdzēties, kā šeit sit krievus. 

0 0 Atbildēt

Es neko nepārrakstījos - turt ir tāds vārdiņš kā PIEFISĀS man krievu URLA!

brtadypus noliedz ka kaut kas tāds ir rakstīts - viņš cenšas PĀRMELOT ka ŪPIS pirmais pieprasīja vatei krievijas himnu - tas ir viņa mērķis - pasvītrot to ko var izraut no konteksta un pasniegt kā IEMESLU...

Citādāk šis gadījums nebūtu parādījies krievu savienības petīcijā Trampam par to ka krievus šeit apspiež un diskriminē tautības dēļ!

Par saikni ar krievu savienību bradypus klusē kā ūdeni mutē ieņēmis jo baidās ka tiks atmaskots... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Precīzi - tava melīgā draudziņa neveiklais melu mēģinājums, par to, ko pats nemaz neapstrīdi, pierāda to, kā jūs “komunicējat”.

Un nekas nav izrauts no konteksta - pats savā deģenerāta lepošanās postā vari izlasīt, ka iemeslu, par ko “PIEFISĀS” nemaz neminēji, to sāki pievienot vēlāk un es tev skaidri pateicu, ka tam nav nozīmes, jo kritizēta tiek tava deģenerāta RĪCĪBA, neatkarīgi no iemesla. 

Un ko man teikt par taviem kārtējiem MELIEM par krievu savienību? Jo nevar taču būt tā, ka tava deģenerāta rīcība ar aculieciniekiem pilna autobusa priekša, kā pats lepojies, varētu būt zināma ne tādēl, ka atzinies šeit, vai ne?   

0 0 Atbildēt

Tavas fantāzijas mani neinteresē - izrāvi no konteksta un mēģināji pārmelot patiesību - tātad mēģināji aizstāvēt VATI un nomelnot LV karogu un patriotu! Vēl jo vairāk šis gadījums pēkšņi parādījās krievu savienības Latviju apmelojošā petīcijā - un tikai tu varēji to izdarīt!!! 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Kādēļ lai mani interesētu TAVI fantāziju MELI.

To, kā pats melo par paša teikto jau uzskatāmi pierādīju. Ko tu pierādi, izliekoties, ka tas nav noticis un tupi turpinot melot?

0 0 Atbildēt

Lieki piebilst ka notikums ir vismaz 10 gadus vecs. Tā kā ar garaniju ka viss autobuss jau sen ir aizmirsis un te pēc manas atzīšanās bradypus (kurš nemaz nezināja par tādu notikumu pirms tam) izrādīja AKTĪVU INTERESI un tas parādās krievu savienības petīcijā -> sakritība? Nerdomāju... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Tikai tavos MELOS nosodījums, nevis sīkāka iztaujāšana, ir “aktīva interese”. Interesanti, ka tu ne vien esi Krievijas himnas zinātājs, bet arī seko krievu savienības norisēm. Es nezinu ne tev tuvo himnu, kuru tu man jau neskaitāmas reizēs šeit esi pavēlējis mācīties, ne par tādas petīcijas eksistenci. Ja padalīsies, kur tāda ir atrodama, joka pēc varētu iepazīties ar tavu “varoņdarbu” oficiālu aprakstu. 

0 0 Atbildēt

Meklē pats internetos - neesmu es tev bezmaksas gūgle!

0 0 Atbildēt

Skaidrs, izdomāji kārtējos MELUS un tāda petīcija nemaz neeksistē. KBJ.

0 0 Atbildēt

Nu re - atkal bradypus MELO - kas arī bija jāpierāda... 🤣🤣🤣

Petīcija neeksistē - nu kā tā sanāca ka tu atkal ar seju dubļos? 🤣🤣

https://jauns.lv/raksts/arzemes/656439-latvijas-krievu-savieniba-zelojas-asv-viceprezidentam-dzeimsam-vensam-par-krievu-diskriminaciju-latvija

0 0 Atbildēt

Melo? Norādot uz tik vienkāršu tupumu no tavas puses, kā atteikties iedot atsauci uz to, ko pats piesauc?

Nu tagad stāsti tālāk, kur var palasīties to aprakstu tavam 10 gadus vecajam “varoņdarbam”? Šitajā linkā nez kāpēc nav… (kas, protams, nepārsteidz).

0 0 Atbildēt

Tu jau teici ka vispār nav tādas petīcijas - nu es pagaidīju lai tu iekrīti ar seju dubļos - pac jau vien izvēlējies... 🤣🤣🤣

Es tak saku ka krievu fašistu pakalpiņus pieķert melos ir vienkāršāk par vienkāršu. 🤣🤣🤣 

No sākuma krievi visu noliedz, NAV, tie neesam mēs, pēc tam sāk stāstīt jā zinām bet tas ir savādāk, un pēc tam atkal pa aplīti - feiks, jūs melojat un tā tālāk... 🤣

bradypus arī no sākuma kliedz ka nav tādas petīcījas, pēc tam - feiks, nevar izlasīt, un vēlāk melos ka es pat to visu sadzejoju - krievu fašistu pakalpiņa piegājiens... 🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Jā, es teicu, ka acīmredzot nav, ja jau atsakies sniegt atsauci tam, ko pats piesauc. Pierādīji, ka esi vēl lielāks stulbenis. Tagad turpini izvairīties no jautājuma, kur var iepazīties ar tava apgalvojuma patiesumu. 

0 0 Atbildēt

Izlasi uzmanīgi savu tekstu:

«Skaidrs, izdomāji kārtējos MELUS un tāda petīcija nemaz neeksistē.»

Vārdiņa NEEKSISTĒ nozīmi vari izlasīt tēzaurā... 🤣🤣🤣

Neeksistē viņam... 🤣🤣🤣

1 0 Atbildēt

Tupais komunist - ja tu uz kaut ko atsaucies, tad TEV ir pienākums ievietot atsauci, nevis tupi blēt, ka neesi bezmaksas gūgle. 

Kamēr neieliksi pierādījumu, kur var pārliecināties par tava varoņdarba iekļaušanu, uzskatīsim, ka turpini MELOT.

0 0 Atbildēt

Tak es ieliku atsauci - bet tu kā krievs ar seju dubļos! Atsauces nav, tas feiks, petīcija neeksistē – blēj visu laiku kā tas vīriņš dubļos! 🤣

0 0 Atbildēt

Blēj tikai tupais deģenerāts, kas nespēj iedot citiem izlasīt to, kas pašam tik svarīgs. 

0 0 Atbildēt

Bet viņš iedeva vatetajam urlikam štangā turpat pieturā ar vai bez tās himnas, galīhi pajāt, tas jebkuram letiņam visu ari izsaka, tas neprasa tālākus paskaidrojumus.

Vate gan šādu rīcību nosoda, tas gan.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti