Gnoms rakstīja:
Nezinite rakstījaaldies!
PS interesanti, kāds izskatās noliedzošs uzraksts coolant
Oil...
Detaļa Nr. 710
Gnoms rakstīja:
Nezinite rakstījaaldies!
PS interesanti, kāds izskatās noliedzošs uzraksts coolant
Oil...
Detaļa Nr. 710
viņiem vien saprotams žargons
jox Nr 214
Nezinite rakstīja:viņiem vien saprotams žargons
jox Nr 214
Tas bija kaut kādā krievu saitā, kur sieviete autoveikalā prasīja dataļu nr. 710 ( otrādi apgriezts uzraksts uz korķīša OIL)
kam vajag 1 l pudeli ar zilu šķidrumu, virsū raxtīts Tosols? Nav lietota, gluži kā jauna!
sarīko izsoli.. līdz cik grādiem ir tas tosols?
turbopiile rakstījaarīko izsoli.. līdz cik grādiem ir tas tosols?
nezinu es domāju, ka grādi ir tikai alkaholam..
nē.. nē.. tosolam ir sasalšanas t' gadījumam, ja plānots braukt uz īpasi aukstu vietu..
Halo!
pa kaadu ciparu vareetu iegraabt '94. gada Saab 900 5durvju hatch ar 2l dveeseli pusliidz ok staavoklii?? reklaamaas cipari leekaa no 1,5K eur liidz 3K eur..
Ap 2K, tas kas pardod bus laimigs no ta tikt vala, tadel piekritis uz jebkuru tevis nosaukto summu. Tu busi vina vienigais klients
es par tādu naudu nolauztu antēnu! vai tiešām pirmie opeļi tagad maksā neko? tādam varētu būt reālie 200 txt apakšā. bet par tādu cenu TAM jābūt ļoti sliktā stavoklī.
ps. varbūt esmu fantasc!
ZingZeng rakstīja:Ap 2K, tas kas pardod bus laimigs no ta tikt vala, tadel piekritis uz jebkuru tevis nosaukto summu. Tu busi vina vienigais klients
Nav tik traki Biju pat ielicis sludinājumu savējam, tiklīdz nopirku. Par cenu 3500 Eur bija kādi 4 zvani un viens pat atbrauca skatīties. Par 3200 neatdevu
vai kāds, lūdzu, zin Yukki e-pastu?
P.S. Yukki, tas NEbūs par extreem sacīkstem..
turbopiile rakstīja:vai kāds, lūdzu, zin Yukki e-pastu?
P.S. Yukki, tas NEbūs par extreem sacīkstem..
es zinu! yukki iekš inbox Latvijā, ko vēlies?
Yukki, apskati, luudzu, iekš inboks!
vai tiešām tā ir nacionālā īpatnība - nemācēt lasīt?
mana šovakara vecāku sagaidīšana lidostā (ar čarteru no ēgipta) aizkavējas jau par 4 stundām jo daļa grupas krieviski stºīdas ar muitniekiem par to vai korāļus drīxt izvest no valsts joprojām tājā galā texc - ya eta tut vsjo razabju no vam ņeotdam!
Nē tā ir mentalitāte (tautība)- ne sebe ne ljudjam!
ja smuki ietin dvieļos & nidirsh
nau problems aizsvbest rakus un paareeejoos
tur jau tā lieta ka kādam gudriniekam ienāca prātā ietīt tos rakus follijā lai rengens nerāda. un man kā muitniekam nemaz nebūs interesanti kas tie par bumbuļiem koferos.....
Tātad , lai karbuli nomainītu pret mehānisko šhprici,ja ir ejosš donors,lielas pārbūves nevajag??Lielākais čhakars varētu būt benzīna sūknis bākā un degvielas maģistrāles ar visiem devējiem.Vai arī vēl kādi brīnumi un pārsteigumi??
llxx rakstīja: Tātad , lai karbuli nomainītu pret mehānisko šhprici,ja ir ejosš donors,lielas pārbūves nevajag??Lielākais čhakars varētu būt benzīna sūknis bākā un degvielas maģistrāles ar visiem devējiem.Vai arī vēl kādi brīnumi un pārsteigumi??
Ieplūdes kolektors, elektrības, perifērijas (degv. dalītājs, patruboki u.c.) Vadi uz bāku (var gadīties, ka ir jau defaultā), vadība sūknim... nu un dafiga visādu sīkumu...
Tā kā ar auto radio man nesanāca tikt galā, jo iepriekšējais saimnieks rādās vadus samudžinājis tā, ka bez testera nekā, tad saņēmos vienu kaudzīti ar dažādiem DVD sakopēt. Tā arī līdz galam neesmu sapratis, kas jādara, lai 2 original DVD viss civilizēti saietu iekš 2-3 DVD matricām un lasītos arī uz DVD playera un kas jādara lai DiVx formātā būtu labi skatāms/klausāms arī iekš 2 CD matricām, un lai tas viss notiktu ātri, nevis caurām naktīm kodējas viens DVD,- nu jautājumu daudz, programmu savilkts arī pa pilno, vietas uz cietā diska arī jau ir, tik kāds saprašanu iedotu Ir kāds šo darījis praksē vai vismaz kādu grāmatu izlasījis un tagad var 2 teikumos atreferēt?
Otrs nenopietns jautājums būtu, kāpēc LV cilvēki iedomājas, ka drausmīgā video un neklausāmā audio kvalitātē saveidots materiāls kopā ar avīžu izgriezumiem iespiests iekš DVD uzreiz ir jāpārdod par Ls 12 un vairāk? Un tad skaļi jābļaustās, ka neviens tos nepērk, makslinikei mirts badā. Puikiem no BY tas sanāk labāk, pat ja 10 LV DVD iekš viena BY DVD sagrūž
Jautājums laikam būs Hammeram vai arī kādam citam, kurš varētu ieteikt sakarīgu GPS verķi par saprātīgu cenu, ko varētu iegādāties. Ir doma lai varētu braukt pa Latviju, Baltiju un Eiropu.
Tnx in advance.
to skirem: Sakarīgākais GPS verkjis ar ko braukt pa latviju ir CarPC ar jaunāko (III) JāņaSētu GPS virsū.
Ir pat latvijā pāris firmeles parādījušās kas jau gatavu komplektāciju pārdod: Industrial CarPC (30cmX15cmX5cm; 12v; passive cooling) ar visu Windows Embedded un JS III virsū un 7\" touchscreenu piedevām. Protams cipars krietni sālītāks nekā salasīt to visu pašam inetā.
to Yukki: ar vadiem varu piedāvāties tikt galā - gādā tik apsildāmu garāžu...
Un vēl - attiecībā uz tiem DVD varu ieteikt vienu sakarīgu saitu www.divx-digest.com/... - ja ir loģiskā domāšana, un nav slinkums palasīties riņķī un apkārt, tad var izlobīt ar kādu softu jādarbojas. Populārākie ir VirtualDub, TMPGEnc un FlasK MPEG Encoder. Pats neesmu mēģinājis. Voobščem - uzprasi tautai DC++ čatā - tie jau nu toč zinās, un kāds jau nu pateiks.
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]