Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Kurš šodien nocēla sudraboto 900 OG Ikšķilē ????

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

es, nē..!!!

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

3 durvnieks 86 g. kupeja ar šprici

0 0 Atbildēt

ai nepārdzīvo.. trubīnas ta nebija..

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Kāds ir redzējis 12 CD mainītāju ar MP3? Saka, ka 12 CD = audio CD, ja grib arī ar mp3, tad max 6 CD changeri

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Yukki, liec trīs ar 6 CD un būs vēl krutāk nekā viens ar 12 CD, tā teikt drošībai.

0 0 Atbildēt

uculs rakstīja: Yukki, liec trīs ar 6 CD un būs vēl krutāk nekā viens ar 12 CD, tā teikt drošībai.

Gribēju teikt, lai gudrības paturiet pie sevis, bet nezkāpēc neuzrakstīju. Man nevajag krutāk, man vajag tā, kā man ir ērtāk. Manī diemžēl nostiprinās pārliecība, ka oriģinālās audio sistēmas nerullē un ražotāji izdomā visādas viltības, lai savas uzpariktes, t.sk. pat skaļruņus uztaisītu pēc iespējas "oriģinālākus", nesaderīgākus ar citiem, lētākus un štruntīgākus, bet lai var pārdot 2x dārgāk, kā tādu pašu tikai labāku neoriģinālu. Un cik esmu runājis un redzējis citiem auto ir tas pats, tā kā mēs neesam ne labāki, ne sliktāki, vienkārši es tāds nepareizs. Vairumam ļaužu tas viss skanējums šķiet pieņemamas, bet man šitās problēmas ar labāku-kā-original komponenšu piemeklēšanu un nesaderību jau ir līdz kaklam, jo nevaru sev neko uzdāvināt ziemassvētkos

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

ZingZeng, nevaru Tevi sazvanīt Vai rīt priekšpusdienā mēs varētu sarunāt randiņu CSDD?

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Nopietns jautajums, kur var salabot saab durvju sledzenes. tagad automasina lienu caur pakalju, labi, ka man ir hechbeks

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

gr rakstīja: Nopietns jautajums, kur var salabot saab durvju sledzenes. tagad automasina lienu caur pakalju, labi, ka man ir hechbeks

Visas četras?

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

gr rakstīja: Nopietns jautajums, kur var salabot saab durvju sledzenes. tagad automasina lienu caur pakalju, labi, ka man ir hechbeks

Nezinu kas tev par vainu, bet ja ir kur auto nolikt - garaza, skunitis utt., tad es sava laika iznemu ara sledzenes un nesu uz Brivibas un Tallinas sruri (nu gandriz) un tur bija atslegu darbnica, kas man tas sledzenese reanimeja. Atpakal saliksana, preteji izjauksanai .

0 0 Atbildēt

Nē nu n-TAIS ZAGĻU IELAUŠANĀS MĒĢINĀJUMS BEIDZIES AR TO, KA NE TIKAI NEVAR AIZSLĒGT, BET PAT NEVAR ATSLĒGT

VIENĪGĀ IESPĒJA CUAR BAGĀŽAS NODALĪJUMU.

ARNIJ, VISAS DIVAS, NEVISS VISAS ČETRAS.

VAI TAD ALFĀM UZ ČETRĀM DURVĪM IR SLĒDZENES?

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

gr rakstīja: Nē nu n-TAIS ZAGĻU IELAUŠANĀS MĒĢINĀJUMS BEIDZIES AR TO, KA NE TIKAI NEVAR AIZSLĒGT, BET PAT NEVAR ATSLĒGT

līdzjūtības!

Tiešām zagļi, nevis sals?

tās ir sliktas ziņas

0 0 Atbildēt

man savulaik visus trīs saabus ir mēģinājuši uzlauzt.. visus neveiksmiigi.. vienam (donoram) pat bija palikusi kaut kaada drāts/ stieple starp logu un durviim.. a t-piilei "sacakareetas" sleedzenes, bet tomeer sleedzas.. mainiisu no donora..

katraa zinjaa prieks, ka parastaas metodes nedarbojas, lauzoties ieksaa OG..

0 0 Atbildēt

Man šito autiņu jau trešo reizi lauž! protams ne reizi tā arī iekšā nav tikuši, bet atslēgas sačakarētas. Tagad nezinu kādi ir risinājumi

Starp citu 2x uz Vingrotāju ielas, mūdži

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

gr.... Nebiju uzmanīgi izlasījis un pareizi sapratis. Biju domājis mehānismus, nevis slēdzenes.... Katrā ziņā līdzjūtības

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

gr rakstīja: Nē nu n-TAIS ZAGĻU IELAUŠANĀS MĒĢINĀJUMS BEIDZIES AR TO, KA NE TIKAI NEVAR AIZSLĒGT, BET PAT NEVAR ATSLĒGT

GR, es savejam sledzenem reanimaciju ari taisiju tiesi pec zaglu meginajumiem tikt ieksa. Ta ka operacija nav sarezgita un darga, galvenais dabut valadurvis un novietot auto garaza kamer remonte sledzenes.

0 0 Atbildēt

Laikam nereanimēšu slēdzenes (tāpat uzlauzīs), bet likšu signalizāciju ar pulti centralkai.

Vai ir kādam saabistam pieredze ar šiem: www.autoapsardze.lv ?

Varbūt kādam ir citi gali?

0 0 Atbildēt

gr rakstīja: Laikam nereanimēšu slēdzenes (tāpat uzlauzīs), bet likšu signalizāciju ar pulti centralkai.

Vai ir kādam saabistam pieredze ar šiem: www.autoapsardze.lv ?

Varbūt kādam ir citi gali?

Ko darīsi pēc tam ziemā, kad tās nolāpītās slēdzenes aizsals? Es to nedarītu nekad, jo man tikai 9-5 vēl nekas nav bijis aizsalis, tpu,tpu,tpu.

0 0 Atbildēt

Bagāžas nodalījumam slēdzene paliks.

AlienVsPredator Reģ.: 18.03.2003
0 0 Atbildēt

To gr

Man analogiski bija, 9000 CD uzlauza abas atsleegas(taada zloba), taa arii nesataisiiju, ar centraalo atsleegas un sidzenes pulti izliidzeejos...

To Yukki!!!

Kas tur var aizsalt???? 9000 sajam bija ka var atsleegt ! bet nevar aizsleegt - tip durvis ciet neturas, bet atsleegt - nekaadas probas!!! ???? A 900 nekad nekaadas brobleemas - laikam cita sleedzenes konstrukcija

0 0 Atbildēt

Labi, par 900 nestrīdos, bet 9000 ajam tas slēdzenes mehānisms ir pilnīgs vājprāts! Tad, kad tas aizsalst, gadās, ka pat ar atslēgu nevar atslēgt. Nu to es nekādi nesaprotu, lai cik es uz to esmu jaucis,- tas kustas un izskatās, ka nekas ne pie kā nav piesalis, bet ir brīži aukstā laikā, kad tas nekustas ne ar kādu spēku, puļķītis ir ciet un slēdzot no ārpuses ar atslēgu ir izvēle - atstāt atslēgu durvīs, vai izņemt atslēgu un durvis atkal aizcirtīsies, jo slēdzenes mehānisms "ciet-vaļā" seko atslēgas stāvoklim, nepaliekot normālajā pozīcijā pa vidu. Nu kautkā tā. Tāgad es vismaz savā vecauto tieku iekšā pa sāniem, bet, ja man būtu jākāpj pa bagāžņieku, es to uzspridzinātu

0 0 Atbildēt

A - ha !!! re veel viens pluss hechbekiem

Sedaniem (9000 CD vismaz) pa grabazhnieku salonaa netiksi!!! Tapee ari ja kaut kur taalaak bija ar 9000to toreiz jabrauc - njeemu rezerves pulti liidzi (tip ja nu bachaika atnjirdzas vai nu pults pazuud)

0 0 Atbildēt

Nu kāds tad konklužans, jāremontē slēdzenes vai jāliek lēta signalizācija?

0 0 Atbildēt

Jau pa diskusijaam izmekleejos - nafff!!!

Jautaajums - kas ir dzirdeets par iesprices sisteemaam Lucas vs Bosch. NU Saab iem 900 '87-'93g. NU tieshi - kura ir labaaka, mazaak gljuko. Ja veel - uz kura gada kaadiem modeliem taas sisteemas un kaa daliija?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti