Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Paldies Nufi par incar pc, bet tas noteikti nav mans mērķis -čto to po prožče vajadzētu.

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

TP: kā ar to kulisi, llxx bij aizņemts

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

sama rakstīja: TP: kā ar to kulisi, llxx bij aizņemts

lasi SAAB atvainošanās topiku

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

Nezinite rakstīja:

kur ir?

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

to skirem,

Eiropai kartes ir diezgan labas, pat loti labas. Par Baltiju nezinu. Bet Latvijaa laikam ir JS 3 karte, kas nedraudzeejas ar Garmin produktiem. JS 3 supportee laikam Magellan produktus, kas ar PC vienojas caur COM, kas vairs nav moderni. Skiet, ka tepat ieks iAuto griezaas kaada reklaama par GPS Latvijas apstaakljos . . .

Pats gribeeju ieks Garmin dabuut JS3 - nesanaaca, jo JS3 nesupportee USB aparaatus . . .

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Reku kaa reizi i kauc kas:

www.gpspartners.lv/...

0 0 Atbildēt

sama rakstīja:

Nezinite rakstīja:

kur ir?

labs jautājums! Izskatās, ka Kredox izdzēsis

0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja: to skirem,

Eiropai kartes ir diezgan labas, pat loti labas. Par Baltiju nezinu. Bet Latvijaa laikam ir JS 3 karte, kas nedraudzeejas ar Garmin produktiem. JS 3 supportee laikam Magellan produktus, kas ar PC vienojas caur COM, kas vairs nav moderni. Skiet, ka tepat ieks iAuto griezaas kaada reklaama par GPS Latvijas apstaakljos . . .

Pats gribeeju ieks Garmin dabuut JS3 - nesanaaca, jo JS3 nesupportee USB aparaatus . . .

Paldies jau par šo info, redz es tādas nianses nezināju. Tieši ieraugot šo reklāmu arī sāku intresēties par tiem, bet nevar saprast kuru- zinu ka parasti jo dārgāk jo labāk, bet varbūt ir arī vidus ceļš.

0 0 Atbildēt

Es jau biju nobijies ka tu mani ignorē!? Nosūtīju tev uz mailu savas vēmes un iespējas.

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

skirem rakstīja: Es jau biju nobijies ka tu mani ignorē!? Nosūtīju tev uz mailu savas vēmes un iespējas.

nu peec veemu sanjemshanas |Hammers laikam bik taakaa saminstinaajaas

sestdien buus Hammera aparaatam ugunskristiibas, da nee, abiem diviem buus, ta jau redzeesim, kaa abi sadziivo un saprotaas

AlienVsPredator Reģ.: 18.03.2003
0 0 Atbildēt

Nu - kā tad tur palika ar to oriģiālo, īīīpaši šim alum izstrādāto pudeli?????

Garšas atšķiras gan - biki biki

AlienVsPredator Reģ.: 18.03.2003
0 0 Atbildēt

www.iauto.lv/...

Sore aizmirsu!

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

varbut kadam gana laba recepte dzerienu sajaukshana?

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Zinu kas man garso, bet ka to pagatavo nav ne jausmas

Starpcitu vai busi ZS un JG pasakuma ? Gribejas biskit paplapat par gulbuvem

0 0 Atbildēt

nupat atkal esmu tetis nav laika apkart dauzities vismaz sakuma

ja par gulbuvem ta vajag pashu meistaru a. var sarunat tikties spices lido tas man pie majas un Tev laikam a nav galigi necelja.

raksti uz kurland rimbuls kurland punkts lv

0 0 Atbildēt

Diggen un citi gudri cilv!

Pasakiet kā rēķina mašīnai nolietojumu IIN rēķināšanai. Plz!!! Man jāzina, cik vēl šogad jāiztērē!

0 0 Atbildēt

ZingZeng rakstīja: Zinu kas man garso, bet ka to pagatavo nav ne jausmas

Starpcitu vai busi ZS un JG pasakuma ? Gribejas biskit paplapat par gulbuvem

Parunaa ari ar Primo - viņam dikti smuka sanaakuse!

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Man meistaru vel nevajag.

Gribejas tikai pakonsulteties, tas ari viss.

Ka pie Spices ? Tu taks tur elle rata vel aiz manis Kolkas virziena dzivoji.

Apsveicu ar pieaugumu !

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

N8: kalmī. pašlaik neizprotu jautājumu. šķiet pārāk glups. vai tas kāds JG jox?

0 0 Atbildēt

diggen rakstīja: N8: kalmī. pašlaik neizprotu jautājumu. šķiet pārāk glups. vai tas kāds JG jox?

man ir pamatlīdzeklis - auto.

Katru gadu viņš nolietojas un nolietojuma summu drīkst atskaitīt no apliekamā ienākuma.

Kā es varu izrēķināt kādu summu atskaitīt?

Man ir, izejas dati - cena, par kādu pērn nopirku, pērn izrēķinātā mēneša nolietojuma summa, un tad kaut kādi mistiski cipari - pērnais noietojums, pērnais nolietojums nodokļiem un atlikusī vērtība - tie cipari ko raksta uz pamatlīdzekļu uzskaites kartītēm.

Tu kaut ko par to zini??

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

jā - es kaut ko zinu! tiešām sazvanam pēc svinības ! ir vienkārši. MAN. tikšanās nqv obligāta

0 0 Atbildēt

diggen rakstīja: jā - es kaut ko zinu! tiešām sazvanam pēc svinības ! ir vienkārši. MAN. tikšanās nqv obligāta

gribējās pirms svētkiem - vismaz aptuveni Lai var vēl kaut ko paspēt šogad iztērēt, ja vajag. Lai var dabūt "atpakaļ"!

0 0 Atbildēt

gribu pirkt jaunu fotokameru digitalo tadu ko var panemt lidzi uz kalna kura barojas no AA, atmina ??? un lai smukas bildes sanak!nu tie pamatnosacijumi.

Ko iesakat ?

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Čoms ilgi un dikti meklēja kādu ņemt, tad pakonsultējās pie profiem un nopirka šo te

www.xnet.lv/...

It kā pagaidām labākais, ko var pa tādu naudu patreiz dabūt, bet jārēķinās, ka baigā \"bandura\" Nu tipa labums tajā aparātā ir tā matrica uz kuras tiek projektēta bildes esot lielākā salīdzinot ar citiem aparātiem utt. Megapikseļi neesot tik būtiski, galvenais esot šīs matricas izmērs. Nu kaut kā tā.

P.S. Apsveicu ar ģimenes pieaugumu!

0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja: Čoms ilgi un dikti meklēja kādu ņemt, tad pakonsultējās pie profiem un nopirka šo te

www.xnet.lv/...

It kā pagaidām labākais, ko var pa tādu naudu patreiz dabūt, bet jārēķinās, ka baigā "bandura" Nu tipa labums tajā aparātā ir tā matrica uz kuras tiek projektēta bildes esot lielākā salīdzinot ar citiem aparātiem utt. Megapikseļi neesot tik būtiski, galvenais esot šīs matricas izmērs. Nu kaut kā tā.

P.S. Apsveicu ar ģimenes pieaugumu!

paldies par apsveikumiem!

man ta par lielu izmeros

Lasītākie raksti

Jaunie raksti