Paldies Nufi par incar pc, bet tas noteikti nav mans mērķis -čto to po prožče vajadzētu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies Nufi par incar pc, bet tas noteikti nav mans mērķis -čto to po prožče vajadzētu.
TP: kā ar to kulisi, llxx bij aizņemts
sama rakstīja: TP: kā ar to kulisi, llxx bij aizņemts
lasi SAAB atvainošanās topiku
Nezinite rakstīja:
kur ir?
to skirem,
Eiropai kartes ir diezgan labas, pat loti labas. Par Baltiju nezinu. Bet Latvijaa laikam ir JS 3 karte, kas nedraudzeejas ar Garmin produktiem. JS 3 supportee laikam Magellan produktus, kas ar PC vienojas caur COM, kas vairs nav moderni. Skiet, ka tepat ieks iAuto griezaas kaada reklaama par GPS Latvijas apstaakljos . . .
Pats gribeeju ieks Garmin dabuut JS3 - nesanaaca, jo JS3 nesupportee USB aparaatus . . .
Reku kaa reizi i kauc kas:
sama rakstīja:
Nezinite rakstīja:
kur ir?
labs jautājums! Izskatās, ka Kredox izdzēsis
SaaBeR rakstīja: to skirem,
Eiropai kartes ir diezgan labas, pat loti labas. Par Baltiju nezinu. Bet Latvijaa laikam ir JS 3 karte, kas nedraudzeejas ar Garmin produktiem. JS 3 supportee laikam Magellan produktus, kas ar PC vienojas caur COM, kas vairs nav moderni. Skiet, ka tepat ieks iAuto griezaas kaada reklaama par GPS Latvijas apstaakljos . . .
Pats gribeeju ieks Garmin dabuut JS3 - nesanaaca, jo JS3 nesupportee USB aparaatus . . .
Paldies jau par šo info, redz es tādas nianses nezināju. Tieši ieraugot šo reklāmu arī sāku intresēties par tiem, bet nevar saprast kuru- zinu ka parasti jo dārgāk jo labāk, bet varbūt ir arī vidus ceļš.
Es jau biju nobijies ka tu mani ignorē!? Nosūtīju tev uz mailu savas vēmes un iespējas.
skirem rakstīja: Es jau biju nobijies ka tu mani ignorē!? Nosūtīju tev uz mailu savas vēmes un iespējas.
nu peec veemu sanjemshanas |Hammers laikam bik taakaa saminstinaajaas
sestdien buus Hammera aparaatam ugunskristiibas, da nee, abiem diviem buus, ta jau redzeesim, kaa abi sadziivo un saprotaas
Nu - kā tad tur palika ar to oriģiālo, īīīpaši šim alum izstrādāto pudeli?????
Garšas atšķiras gan - biki biki
Sore aizmirsu!
varbut kadam gana laba recepte dzerienu sajaukshana?
Zinu kas man garso, bet ka to pagatavo nav ne jausmas
Starpcitu vai busi ZS un JG pasakuma ? Gribejas biskit paplapat par gulbuvem
nupat atkal esmu tetis nav laika apkart dauzities vismaz sakuma
ja par gulbuvem ta vajag pashu meistaru a. var sarunat tikties spices lido tas man pie majas un Tev laikam a nav galigi necelja.
raksti uz kurland rimbuls kurland punkts lv
Diggen un citi gudri cilv!
Pasakiet kā rēķina mašīnai nolietojumu IIN rēķināšanai. Plz!!! Man jāzina, cik vēl šogad jāiztērē!
ZingZeng rakstīja: Zinu kas man garso, bet ka to pagatavo nav ne jausmas
Starpcitu vai busi ZS un JG pasakuma ? Gribejas biskit paplapat par gulbuvem
Parunaa ari ar Primo - viņam dikti smuka sanaakuse!
Man meistaru vel nevajag.
Gribejas tikai pakonsulteties, tas ari viss.
Ka pie Spices ? Tu taks tur elle rata vel aiz manis Kolkas virziena dzivoji.
Apsveicu ar pieaugumu !
N8: kalmī. pašlaik neizprotu jautājumu. šķiet pārāk glups. vai tas kāds JG jox?
diggen rakstīja: N8: kalmī. pašlaik neizprotu jautājumu. šķiet pārāk glups. vai tas kāds JG jox?
man ir pamatlīdzeklis - auto.
Katru gadu viņš nolietojas un nolietojuma summu drīkst atskaitīt no apliekamā ienākuma.
Kā es varu izrēķināt kādu summu atskaitīt?
Man ir, izejas dati - cena, par kādu pērn nopirku, pērn izrēķinātā mēneša nolietojuma summa, un tad kaut kādi mistiski cipari - pērnais noietojums, pērnais nolietojums nodokļiem un atlikusī vērtība - tie cipari ko raksta uz pamatlīdzekļu uzskaites kartītēm.
Tu kaut ko par to zini??
jā - es kaut ko zinu! tiešām sazvanam pēc svinības ! ir vienkārši. MAN. tikšanās nqv obligāta
diggen rakstīja: jā - es kaut ko zinu! tiešām sazvanam pēc svinības ! ir vienkārši. MAN. tikšanās nqv obligāta
gribējās pirms svētkiem - vismaz aptuveni Lai var vēl kaut ko paspēt šogad iztērēt, ja vajag. Lai var dabūt "atpakaļ"!
gribu pirkt jaunu fotokameru digitalo tadu ko var panemt lidzi uz kalna kura barojas no AA, atmina ??? un lai smukas bildes sanak!nu tie pamatnosacijumi.
Ko iesakat ?
Čoms ilgi un dikti meklēja kādu ņemt, tad pakonsultējās pie profiem un nopirka šo te
It kā pagaidām labākais, ko var pa tādu naudu patreiz dabūt, bet jārēķinās, ka baigā \"bandura\" Nu tipa labums tajā aparātā ir tā matrica uz kuras tiek projektēta bildes esot lielākā salīdzinot ar citiem aparātiem utt. Megapikseļi neesot tik būtiski, galvenais esot šīs matricas izmērs. Nu kaut kā tā.
P.S. Apsveicu ar ģimenes pieaugumu!
Hirsch rakstīja: Čoms ilgi un dikti meklēja kādu ņemt, tad pakonsultējās pie profiem un nopirka šo te
www.xnet.lv/...
It kā pagaidām labākais, ko var pa tādu naudu patreiz dabūt, bet jārēķinās, ka baigā "bandura" Nu tipa labums tajā aparātā ir tā matrica uz kuras tiek projektēta bildes esot lielākā salīdzinot ar citiem aparātiem utt. Megapikseļi neesot tik būtiski, galvenais esot šīs matricas izmērs. Nu kaut kā tā.
P.S. Apsveicu ar ģimenes pieaugumu!
paldies par apsveikumiem!
man ta par lielu izmeros
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]