Kārtot: Augošā secībā
snabulis 29.02.2012 22:59

DekstersFF rakstīja:

ellnino rakstīja: A tie radaristi drīkst uzstādīt radarus citā vietā nevis, kas norādīta VP - fotoradaru kartē? Konkrēta vieta - uz Lubānas ielas pie kapiem - kartē tā vieta nav atzīmēta - uz Lubānas ielas vispār nav radaru punktu :/

Kāda patiesībā starpība, kur tas radars atrodas?? Es šito tik tiešām nesaprotu. Nu brauc ar atļauto un nerausti iekšas, johaidī. Jums toč ir sajukuši kaut kādi dienvidi ar ziemeļiem.

Patiešām-Kriminālais bazars-Menti tur sēž ,apsardze tur,tur signalizācija pieslēgta,tad kur lai kautko nozog aplaupa-abloms karoče!

snabulis 12.01.2012 22:57

A,Pords galay ķisels neder,ļoti laps-apdare kā vojadžerī-vienkārša no pag. gadsimta tik opcijas un sēdvietas mazāk,patērē ķiseli mazāk kā vojager un pēc skata bezpersonisks ģimenes auto

snabulis 03.10.2011 0:37

Seene

Kamēr takši būs tādi, kādi tie ir, es tikai par to, lai viņus dr...tu visos iespējamos veidos.

======================

Šito tu varētu pateikt / izmēģināt manai kaimiņienei

Viņa jau pasen brauc ar to "Lady Taxi" sarkano Toyota.

Ņemot vērā viņas jostas krāsu (viņas aizraušanās brīvajā

laikā ir Austrumu cīņas), varētu būt neproduktīvs pasākums

Jostas krāsai nav nozīmes,ja dikti gribās nopērc kādu vēlies,fakts ir tāds ,ka sievietēm nav novērots 'Rembo'kompleks un viņas cīnoties ir nežēlīgākas.Austrumu cīņas var būt arī kulinārija!

snabulis 25.01.2010 15:00

Lai būtu vienkāršāk ,ar zemāku pārnesumu un lielākiem apgriezieniem ātrāk uzsils un izdedzinās izplūdes sistēmu,skaņa nav jāņem vērā, tas psiholôģiski liek domāt ka jāj motoru,bet nav tā!

snabulis 17.12.2009 21:20

Yetti rakstīja: ja jau "fiziski" esi "runājis", tad saprotu, ka esi mēģinājis "fiziskās runāšanas" vienu galējību - sist... tad ir iespēja pamēģināt otru "fiziskās runāšanas" galējību - uztaisi šim minjetu... ja esi mēģinājis abas, tad neko...

P.S. ja cilvēks kaut kādu apstākļu dēļ (nav izglītības, nav kaut kādu prasmju, sūdīgs materiālais stāvoklis), trīs gadus tīra trotuārus (strādā) nedomāju, ka viņš ir "bomzis"...

ja viņu katrs, "superkāra" īpašnieks, bez sekām "superkāra īpašniekam" var ieklapēt par "nepareizi" notīrītu sniegu, tad kurš ir kas?

kā te jau minēja, kur viņam to sniegu likt?

Ietve ir pietikoši plata ,lai būtu sniegam vieta un runa nav par šābrīža trīs saujām sniega un arī ne prasība parādīt smalkas appļūtīšanas māku par kādu jautajumu!

snabulis 09.11.2009 12:46

Samsuņ vienmēr kaka,jo vairāk par rūpnīcas noteikto termiņu reti kurš pilda savas funkcijas.Izlasīju bukletā:Būsim priecīgi ,ja mūsu izstrādājums vēl kalpo -atsūtiet uz

snabulis 29.07.2008 0:12

Tavai zinašanai es to darīju vietā, kur šāda lieta ir atļauta, kretīn. Padomā, pirms dirs.Kur ā vietā?Slēgtās sporta trasēs?210 NOPIETNS ĀTRUMS ARĪ citur,tu apdraudi pārējos,kuri brauc!

snabulis 02.05.2008 10:12

www.e85fuel.com/... uz pusi droši var liet,vienīgi kompis var gļukot.

snabulis 21.04.2008 1:15

TDIOTS rakstīja: Un pie saljmiem nau taadas elljas ??

un ja motoorelljaa iepilina kaadu XADO waj XERAMIC - tie toksh megalubrikanti, xokj bez elljas braukt warot

Lai spēks ir ar tevi džedaj,kas tie pa salmjiemjjkj rastatūra ņirdzās,būs erase!

snabulis 21.04.2008 0:36

TDIOTS rakstīja: Un pie saljmiem nau taadas elljas ??

un ja motoorelljaa iepilina kaadu XADO waj XERAMIC - tie toksh megalubrikanti, xokj bez elljas braukt warot

Exsperimentēt var,ja ir 3 vienādas mašīnas,Vienu sajāsi ,otru nomocīsi ,trešo uzturēsi no tām 2ām!Eļļas jau labas,bet šaubas māc; ja mūsējā tirgū sintētiskā (laba) maxā 4-5-10ls, tad ārzemēs 3x.dārgāk,salīdzinoši pārējās lietas nu jau lētāk.

snabulis 20.04.2008 23:33

TDIOTS rakstīja: iegugulee , paizgliitojies : www.google.lv/...

saabisti tirgo etanoolsaabus , iejautaa Saljmam

nez waj latvijas ellju pisnesmenji daudz zin par bioetanolam piekritiigu ellju

Jau izglītojos,gogle ir nabadzīgākais infas devējs,esmu daudz kur interesējies, bet atbildes nav.Lieta tāda ka spirts un gāze sausina darba virsmas,lidz ar to resurs stobriem samazinās un neesmu no tiem,kas nojāj,bet tiem ,kas jāj līdz galam!

snabulis 20.04.2008 23:23

snabulis rakstīja: Man interesē kur varētu iegādāties,nopirkt mopar sertificētu MS-9214 eļļu ,vai analogu ,vai arī kāds varētu izskaidrot alternatīvus variantus,jo tas saistīts ar bioetanola lietošanu .

Es šad tad ielejuE85,strādā labi,izpūtējā nāk tik karsts gaiss,diez ko teiktu TA,ka izpūtējs caurs,vai bojāts?

snabulis 11.04.2008 14:49

Baisulis rakstīja:

Siksparnis rakstīja:

Ir jau tā.

Kur Tu redzi kreisos, kuriem Padomju Savienības ideja un īpašuma nacionalizācija nebūtu mērķis?

1. Padomju Savienību atjaunot viņi nespēc,tas nav iespējams. Dzīvot tikpat viņi grib te un viņiem nav izdevīgi te kaut kādu savienību taisīt.

2. Vai privatizācija ir nesusi lielu labumu valstij?? Kāpēc jāprivatizē tas,kas nes peļņu un veiksmīgi darbojas? Kāpēc bija jāprivatizē visas lielās rūpnīcas,kas varēja turpināt strādāt un nest peļņu un bagātināt valsti? Tā vietā viena neliela daļa guva labumu tikai sev un kaut kāds mazumiņš nokļuva budžetā. Tā kā, ja kaut ko nacionalizētu,nekas ļauns nenotiktu.

Nav runa par dzīvokļiem un tiešām veiksmīgu privatizāciju.

Pilnībā piekrītu,pārdeva zosi kas dēj zelta olas!

snabulis 10.04.2008 18:23

Kindzulis rakstīja: Crankshaft vispreciizaak uzdrukaaja...

a Shnabuli - ej uzlaapies en.wikipedia.org/...

A es jau lāpos katru svētdienu pie dievgalda un zivtiņa pakaļā,vai krustiņš kaklā nav kritērijs tam ka esi kristietis.Par cilvēku liecina viņa uzvedība un rīcība,ne simboliska piederība,kuru varētu pielīdzināt fetišam.Ja uz zaporožeca uzlīmē simbolu ,,Ford",tad kas par auto tas ir?Humors ir un būs,tas liek paskatīties uz sevīm ar gara acīm!Aprīlis taču!

snabulis 10.04.2008 17:27

Kristieši auzās,jēzus bija galdnieks,un kaut kā baznīcas korē zivi nemana un romas pāvestam kaklā karājas krusts ne vobla!

snabulis 29.01.2008 1:21

Gintz ,ja jau amīšu zirgs tam paredzēts,tad kompis negļuko,man grand caravan 3,3 1999 un pamēģināju ,nekāda vaina.Es pēc vin izzondēju,ka var liet un noriskēju,žēl tik,ka vienā vietā var ieliet-dēļ tā 5čuka tak nebraukšu speciāli liet,jo kas to lai zin ,kā tas atsaucas ilgtermiņā uz dzinēju!

snabulis 29.01.2008 0:57

farruhs rakstīja: Da jūs neviens bremzēt nejēdzat...

Pareizi!Lai bremzētu,vadītājam ir jāatver transportlīdzekļa durvis un ar kāju jāpiespiež ceļa segums,ne diski,ne kluči nenodils,galvenais lai labi zābaki kājās!

snabulis 30.11.2007 1:22

Ja neviens nav lējis,tad spirķiks statoilā būs jau atšālējies!Jāpērk būs tirgū!

snabulis 27.11.2007 18:50

es vēlējos uzzināt atsauksmes par biobenzīnu, no tiem kuri ir jau pamēģinājuši!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti