Automašīnai ietriecoties kokā, viens jaunietis gājis bojā un vēl viens cietis 4

 
Nozare.lv | 15.jūnijs 2014 8:00

Naktī Daugavpils novada Ambeļu pagastā, automašīnai BMW ietriecoties kokā, viens jaunietis gājis bojā un vēl viens cietis.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP), negadījums notika naktī uz svētdienu ap plkst.2.30 Ambeļos, Višķu ielā. Pagaidām nenoskaidrots autovadītājs netika galā ar "BMW 318" vadību, transportlīdzeklis nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

Negadījumā gāja bojā 1989.gadā dzimis jaunietis, kā arī vēl viens tikpat vecs jaunietis guva dažādas traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī VP uz Latvijas ceļiem reģistrējusi 60 satiksmes negadījumus, 13 avārijās cietuši kopumā 14 cilvēki.

Rīgas reģionā vakar fiksēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 11, Zemgalē - desmit, Vidzemē - septiņi, bet Kurzemē - četri.

 
Visi komentāri
 
LMT 15.jūnijs 2014 12:34
0 0 Atbildēt

Toties otrs dzīvs un nikns!!!

juris 15.jūnijs 2014 23:15
1 2 Atbildēt

žēl jauniešu kuriem nav naudas un jābraukā ar veciem bmw kuri ir bīstami eksplutācijā

IkdienasViesis 16.jūnijs 2014 13:56
0 1 Atbildēt

Man drīzāk ir žēl jauniešu, kuri neprot braukt. Domāju, ka ar e-46 ir tik pat viegli nosisties kā ar e-30 vai e-21. BET, jebkurā gadījumā, vadoties pēc 2014.gada statistikas datiem, BMW modeļa auto ir bīstami Latvijas jauniešiem. Varbūt tomēr, vecākiem domāt par savu bērnu dzīvībām, un sponsorēt jaunu auto iegādi (vēlams gan tikai ne BMW) ?

LMT 18.jūnijs 2014 15:54
0 0 Atbildēt

Brauc vien, draugs, pats ar dacīti vai nabagvazu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti