Satiksmes negadījumos piektdien cietis 21 cilvēks 2

 
Nozare.lv | 12.jūlijs 2014 8:00

Ceļu satiksmes negadījumos Latvijā piektdien cietis 21 cilvēks, tostarp astoņi bija gājēji un velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Liepājā, Dzelzceļnieku ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar melnas krāsas automašīnu "Audi" piektdien uzbrauca 2000.gadā dzimušam velosipēdistam un aizbrauca no notikuma vietas, nesniedzot palīdzību. Cietušais pusaudzis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tukumā, Smilšu ielā 1993.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Audi A4 Avant" uzbrauca 2007.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja ielas braucamo daļu tuvu automašīnas priekšā. Meitenei nodarīti miesas bojājumi.

Jelgavā, Krišjāņa Barona un Uzvaras ielas krustojumā 1957.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Ford Focus" uzbrauca 1965.gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Prūšu ielā nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca 1975.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Piektdienas rītā ap plkst.7 Daugavpilī, uz Vienības tilta 1970.gadā dzimuša vīrieša vadīts mopēds sadūrās ar automašīnu "VW Sharan". Mopēda vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Engures pagastā, piebraucamajā ceļā uz kādām mājām nokritis 1953.gadā dzimis motociklists, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Valdeķu un Irbenes ielu krustojumā sadūrās automašīnas "Ford", kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Kawasaki", kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Limbažu novada Vidrižu pagasta Bīriņos, autoceļa Ragana-Limbaži 8.kilometrā ap plkst.16 sadūrās 1987.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Audi A6 Avant" un 1990.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Renault Kangoo". Avārijā cietuši abu automašīnu vadītāji un "Audi" pasažieri. "Renault Kangoo" vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā, "Audi A6" vadītājs un 1951.gadā dzimis pasažieris no hospitalizācijas atteicās, taču 1993.gadā dzimis pasažieris ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Ventspils šosejas 18.kilometrā, ap plkst.22 sadūrās 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Volvo V40" un automašīna "Mercedes Benz ML320". Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts "Volvo" vadītājs, 1994.gadā dzimis pasažieris un 2002.gadā dzimis bērns. Savukārt 1993.gadā dzimusi pasažiere no hospitalizācijas atteikusies.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 78 ceļu satiksmes negadījumi. Rīgas reģionā reģistrēta 38 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Tīs no tiem aizturēti Latgalē.

 
Visi komentāri
 
Njā... 14.jūlijs 2014 13:09
1 0 Atbildēt

Pilnmēness ietekme

Dobermanis 14.jūlijs 2014 14:34
1 1 Atbildēt

bet nu brauc jau ar traki tie velosipēdisti un gājēji nav labāki..... kuļtura nā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti