Aizvadītajā diennaktī daudz cilvēku cietuši, viens gājējs bojā 1

 
Nozare.lv | 2.novembris 2014 17:31

Vakar Latvijā reģistrēti 53 ceļa satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl četri gājēji un velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. kopumā avārijās cietušas 23 personas.

Vakar ap plkst.18 Garkalnes novadā, uz Vidzemes šosejas, "Subaru Legacy" automobiļa vadītāja notriekusi 61 gadu vecu gājēju, kurš no gūtajām traumām miris notikuma vietā.

No rīta ap plkst.7.30 Beverīnas novada Trikātas pagastā, uz ceļa Vadži-Trikāta, 1963.gadā dzimis autovadītājs uzbraucis 53 gadus vecam velosipēdistam, kurš nogādāts Vidzemes slimnīcas reanimācijas nodaļā. Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta speciāliste Ilze Bukša, smagi cietis arī kāds 55 gadus vecs vīrietis Rīgā, kuru notriekusi automašīna un kuram konstatēti abu kāju un ribu lūzumi un iekšējo orgānu traumas.

Preiļu novadā, uz ceļa Preiļi - Līvāni, kāda 25 gadus veca "Ford" vadītāja nav izvēlējusi pareizu braukšanas ātrumu un nav spējusi nokontrolēt auto, kā rezultātā viņa nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cietusi auto vadītāja un 23 gadus veca pasažiere, kura ar galvas traumām nogādātas slimnīcā, kā arī vēl trīs 20 līdz 25 gadus veci pasažieri, kuri slimnīcā nogādāti ar sasitumiem.

Dienas vidū Aizputes novada Kalvenes pagastā notikusi avārijā, kurā cietusi 65 gadus veca sieviete, kas ar krūškaula lūzumu ievietota slimnīcā. Negadījuma apstākļi pašlaik tiek skaidroti. Savukārt Rīgā, Slokas ielā, notika sadursme starp automašīnām "Volkswagen Golf" un "BMW 320", kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta 1989.gadā dzimusi sieviete, kura ar diagnozi pneimotoroks un ribu lūzumiem nogādāta Paula Stradiņa slimnīcā.

Avārija ar daudziem cietušajiem notikusi arī Bauskā, Kalna ielā, kur "BMW" vadītājs nenoskaidrotos apstākļos nav spējis nokontrolēt auto un ietriecies ēkas sienā. Šajā avārijā cieta četri pasažieri - 27 gadus vecs vīrietis un trīs 14 līdz 15 gadus vecas jaunietes.

Policisti vakar noķēruši 19 ceļu satiksmes dalībniekus, kas pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un trīs - narkotiku reibumā. Visvairāk - attiecīgi seši un pieci - dzēruši ceļu satiksmes dalībnieki noķerti Kurzemē un Vidzemē, bet visi narkotiku lietotāji noķerti Rīgā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu policisti aizturējuši 302 autovadītājus. Visvairāk ātruma pārsniedzēju policisti noķēruši Rīgas apkārtnē un Zemgalē - attiecīgi 138 un 71 šoferi.

 
Visi komentāri
 
LMT 3.novembris 2014 9:39
0 0 Atbildēt

Viss kā ierasts...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti