Automašīna notriec gājēju un aizbēg no notikuma vietas 3

 
Nozare.lv | 27.novembris 2014 7:32

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca kādu 31 gadu vecu sievieti un aizbēga no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Antonijas ielas un Kalpaka bulvāra krustojumā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1983.gadā dzimušu sievieti, un no notikuma vietas aizbrauca. Cietusī sieviete ar traumām nogādāta slimnīcā.

Viļānu pagastā, autoceļa Gaigalava - Viļāni 23.kilometrā, sadūrās automašīna "Audi 100" un automašīna 'VW". No avarējušās automašīnas ar traumām slimnīcā nogādāti 2011.gadā dzimusi meitene un 1984.gadā dzimusi sieviete.

Vecumnieku pagastā automašīna "Audi A3", kuru vadīja 1971.gadā dzimusi sieviete, izvairoties no frontālas sadursmes ar automašīnu "Opel", nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā cieta automašīnas "Audi" vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī aizturējuši piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji.

 
Visi komentāri
 
LMT 27.novembris 2014 12:18
1 0 Atbildēt

Rets gadījums, parasti jau autovadītājs ir vainīgs, bet šoreiz automāšīna...

es 27.novembris 2014 15:46
0 1 Atbildēt

slepkava nevis vadītājs

dullais pastnieks 27.novembris 2014 17:13
1 0 Atbildēt

Cerams, to automašīnu noķers un sodīs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti