Rīgā satiksmes autobusa un baļķvedēja sadursmē viens bojāgājušais un deviņi cietušie 6

 
Nozare.lv | 17.decembris 2014 21:57

Šovakar Rīgā, Kleistu ielā, noticis smags ceļu satiksmes negadījums - satiksmes autobusa un baļķvedēja sadursmē dzīvību zaudējis viens cilvēks, deviņi cilvēki nogādāti ārstniecības iestādē, bet divi cilvēki atteikušies doties uz ārstniecības iestādi.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Diāna Lūkina aģentūrai LETA pastāstīja, ka patlaban notikuma vietā strādā policija, mediķi un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki. Saskaņā ar sākotnējo informāciju nelaimes gadījumā viens cilvēks zaudējis dzīvību.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka deviņi negadījumā cietušie nogādāti slimnīcās. Cilvēki guvuši dažādas traumas. Viens vīrietis ir guvis politraumu, citiem cietušajiem ir vidēji smagas un vieglas traumas. Mediķi konstatējuši galvas traumas, smadzeņu satricinājumu, sasitumus, rokas lūzumu, kājas traumu.

Divi avārijā cietušie atteikušies no došanās uz ārstniecības iestādi. Viens no šiem cietušajiem ir sešgadīgs puika, kurš guvis sasitumus. Par viņu rūpēsies vecāki. No mediķu palīdzības atteikusies arī kāda sieviete.

Satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis baļķvedēja šoferis, kuram mediķi konstatējuši nāvi, informēja Bukša.

Avārijā iesaistīts 36.maršruta autobuss, kas kursē maršrutā Imanta-Vakarbuļļi.

Satiksmes negadījuma vietā Kleistu ielā pie Jaunajiem Bolderājas kapiem pašlaik bloķēta satiksme abos virzienos, tāpēc autovadītāji aicināti izvēlēties citu braukšanas maršrutu.

 
Visi komentāri
 
ei 17.decembris 2014 22:06
2 0 Atbildēt

Vai nav s tulbums, visās bildēs redzama fūre! Vai tad baļķus ved zem tenta?

Vernons 18.decembris 2014 8:25
0 0 Atbildēt

Ātrums tahogrāfā saglabājas 24 stundas, tik īsa ir atmiņa. Jaunajos nedēļu. Ekspertīzi ātrumam varētu nozīmēt pēc mēneša! Tad gan būs "objektīvi" rādījumi! Uz vietas smagajam bija jāizņem tahogrāfs!

Kāda starpība, kā to smago ar puspiekabi nosauc. Noteikumi ir jāpilda visiem.

LMT 18.decembris 2014 9:19
0 0 Atbildēt

CSDD jau gatavojas garajām brīvdienām!

dw 18.decembris 2014 11:24
2 0 Atbildēt

Jautājums, kāpēc viņš iebrauca pretējā joslā. Jādomā, viņam priekšā braucošais nebūs garantējis drošību.

ZZZZ 19.decembris 2014 0:26
2 0 Atbildēt

Intervijā svarīgi cilvēki runāja, ko šajā vietā vajadzētu rekonstruēt. Diemžēl naudas pagaidām neesot....

Bet šādi līdzīgi pagriezieni mūsu neceļos ir pietiekoši... Es domāju, ka tāds sīkums kā ceļa sadalošā josla, baltas svītras izskatā, priecētu jebkuru auto vadītāju. Patreizējos metoroloģiskajos apstākļos tumsa, migla, lietus, šādas vietas ir ļoti bīstamas bez elementāra ceļa apzīmējuma.

Tās krāsas daudzums ( izmaksas) lai sazīmētu kaut vai tikai šādas vietas ir nenozīmīgas pret iegūto cela situācijas pārskatāmību. Šādos ceļa līkumos varētu jau arī kādu atstarotāja klucīti pa vidu iesist, kaut vai ar āmuru. Šādām darbībām nevajadzētu nekādus mega projektus un projektētaju kantotus. Pietiktu ar ceļinieku brigādi un pāris h lai izveiktu dažas manipulācijas. Bēdīgi.

Vernons 20.decembris 2014 23:25
0 0 Atbildēt

CSN 10. punkts "citai personai" uzliek par pienākumu rīkoties "TĀ", lai šī baltā līnija būtu! Es ceru, ka kriminālprocesa ietvaros tas tiks atzīmēts! Prikšā esošam ceļa posmamun līkumam ir jābūt apzīmētam "TĀ", lai tas nepārprotami būtu redzams!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti