Uz Ventspils šosejas automašīna nāvējoši traumē gājēju 6

 
Nozare.lv | 20.decembris 2014 8:26

Uz Ventspils šosejas Babītes novadā automašīna vakar notriekusi gājēju, kura mira notikuma vietā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Negadījumā iesaistīto automašīnu "Audi 80" vadīja 1965. gadā dzimis vīrietis. Bojāgājusī ir aptuveni 70 gadus veca sieviete.

Bez minētā negadījuma pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti vēl 127 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki. Seši no cietušajiem bija gājēji vai velosipēdisti.

Tukumā, Eduarda Veidenbauma un Meža ielas krustojumā, automašīna "VW Golf", kuru vadīja 1937. gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1952. gadā dzimušam gājējam, kurš bija alkohola reibumā un bīstami šķērsoja ceļa braucamo daļu neatļautā vietā. Pēc negadījuma gājējs nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Stabu un Krišjāņa Valdemāra ielu krustojumā, automašīna "Audi A4", kuru vadīja 1955. gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1975. gadā dzimušai gājējai. Sieviete pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Limbažu novadā, uz autoceļa Kocēni-Limbaži-Tūja automašīna "Opel Vivaro", kuru vadīja 1958. gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Audi", kuru vadīja 1991. gadā dzimis vīrietis. Avārija notika, jo "Opel" vadītājs nepalaida pa galveno ceļu braucošo "Audi". Negadījumā cieta automašīnas "Opel" pasažiere, 1958. gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Ķekavas novadā, uz autoceļa Rīga-Bauska, pie pagrieziena uz Baložiem notika sadursme starp automašīnu "Opel Vectra", kuru vadīja 1953. gadā dzimis vīrietis, un automašīnu "Jeep Grand Cherokee", kuru vadīja 1953. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas "Opel" vadītājs un 1964. gadā dzimusi pasažiere, kā arī automašīnas "Jeep" vadītāja un 1989. gadā dzimusi pasažiere. Cietušie nogādāti slimnīcā.

 
Visi komentāri
 
A.L. 20.decembris 2014 22:45
4 1 Atbildēt

Lasot katru dienu ziņas, rodas iespaids, ka Latvija šogad automašīnu avāriju skaitā turklāt ar visvairāk bojā gājušajiem jau ir ierindojusies 1.vieta! Es pati arī esmu autovadītāja, tāpēc es nesaprotu kur ir TĀ jāskrien, zinot kādi ir laika apstākļi!!! Ko dara policija, kur ir fotoradari? Latvijas autovadītāji attopieties, sevis un apkārtējo dēļ!!!

LMT 21.decembris 2014 13:07
1 9 Atbildēt

Ir tāda iestāde - CSDD, kura neko lietas labā nedara!

Vernons 20.decembris 2014 23:31
3 12 Atbildēt

Varbūt jāatopas gājējam. Kāpēc CSN ir jāpilda katram otram? Kāpēc ne katram? Gājējam par CSN nepildīšanu iestājās Nāves sods. Kas segs zaudējumus auto vadītājam? Kur ir tā baznīca, kas sludina aplamu ideoloģiju?

Sabiedrība ir vienojusies CSN izskatā, kā katramir jārīkojas!

auto 20.decembris 2014 23:42
3 2 Atbildēt

Pati arī vadu auto. Bieži eju ar kājām. Skatos kā gājēji šķērso ielu, ne pa labi ne pa kreisi neskatās, dur tikai taisni pāri! Tie nav atsevišķi gadījumi. Tas ir absurds! Pat noklīduši suņi pamanās pārskriet ielu normālāk.Es nekad neradu situāciju ,lai šoferim manis pēc vajadzētu bremzēt! Kur ir jāskrien? Ejot pa ceļu ,pašam gājējam jāiet tā lai netraucētu satiksmi, jo ārpus apdzīvotām vietām nav jāslāj pa braucamo daļu.Latvijā nav paredzēta josla gājējiem uz auto ceļiem, tikai pilsētās. Atstarotāji nelīdzēs, pašiem jāuzmanās.

es 21.decembris 2014 6:48
1 8 Atbildēt

gājēji iet pilnīgi nedomājot ar pareizo galu

21.decembris 2014 9:56
0 3 Atbildēt

jau skolās vajag organizēt,apmācīt CSN gājēju ceļu satiksmes kutūru un laukos slāj kā nu kurš , bet pārsvarā jau auto stūrētāji pedāli grīdā un ceļš pieder viņam bet pats jūtas GAGARINS .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti