Piektdien satiksmes negadījumos dzīvības zaudējuši divi gājēji 2

 
Nozare.lv | 27.decembris 2014 8:55

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā divi gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar dienas vidū ap plkst.14 Rīgā, Jūrmalas gatvē kāda 1938.gadā dzimuša vīrieša vadītā automašīna "Volkswagen" uz gājēju pārejas notrieca 1946.gadā dzimušu vīrieti, kurš nomira notikuma vietā.

Savukārt vakarā, plkst. 19.30 Valkas novada Ērģemes pagastā 1992.gadā dzimuša vīrieša vadīta kravas automašīna "Volvo" uzbrauca 1942.gadā dzimušai gājējai. Sievietei sniegta pirmā palīdzība, tomēr viņa neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā ceļā uz slimnīcu nomira.

Vakar pēcpusdienā plkst.16.30 Rīgā, Daugavgrīvas ielā 1970.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Mazda" uzbrauca 1969.gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Cietušais bijis alkohola reibumā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, cietušais notriekts pēc tam, kad izkāpjot no autobusa, šķērsojis ielu, pirms tam nepārliecinoties par drošību.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti ceļu satiksmes negadījumi, kuros kopumā gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl trīs cietuši.

 
Visi komentāri
 
sķērētājs 28.decembris 2014 3:24
0 1 Atbildēt

pff, paši vainīgi, nekad uz ielām neskatās un vel domā kad pie gājēju pārejām ir smilšpapīrs.

ziemā vispār jaizliedz gājēju pārejas, jo tomēr gājējam ir vieglāk sagaidīt kad šķērsot brauktuvi, nevis automašīnam apstāties.

LMT 28.decembris 2014 11:02
0 0 Atbildēt

Fiksi uz veikalu pēc riepām un smadzenēm!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 32

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti