Puteņa laikā Latvijā palielinājies avāriju skaits; tajās cietuši astoņi cilvēki 1

 
Nozare.lv | 31.decembris 2014 13:25

Puteņa laikā vakar Latvijā nedaudz palielinājies avāriju skaits - kopumā vakar reģistrēti 113 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta astoņi cilvēki, bet izdevās iztikt bez bojāgājušajiem.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, vakar pēcpusdienā Jelgavā, Kalnciema un Rogu ceļu krustojumā, 1984.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Opel" neizvēlējās ceļa apstākļiem drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar automašīnas vadību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur saskrējās ar pretim braucošo "VW" markas džipu, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā traumas guva "Opel" vadītāja un "VW" pasažieris, kāds 1973.gadā dzimis vīrietis. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Vakarā uz Liepājas šosejas Saldus novada Zirņu pagastā saskrējās automašīnas "Opel", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, un "Volvo", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta "Opel" vadītājs un pasažieri - 1983.gadā dzimusi sieviete un 2012.gadā dzimusi meitene, kuri nogādāti slimnīcā. Savukārt Rīgā, G.Astras ielā, saskrējās divas "VW" automašīnas, kuras vadīja 1984.gadā dzimusi sieviete un 1972.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta "VW" vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Ceļu satiksmes negadījumos vakar cietuši arī gājēji. Dagdā, Alejas ielā, 1970.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" notrieca uz ielas braucamās daļas izskrējušu 2006.gadā dzimušu zēnu, kurš šķērsoja ielu tam neparedzētā vietā. Savukārt Jūrmalā, Tallinas ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Opel" uzbrauca gājējam, 2004.gadā dzimušam zēnam, kurš pa gājēju pāreju šķērsoja braucamo daļu. Cietušais zēns nogādāts slimnīcā.

Visvairāk avārijas - 49 - vakar fiksētas Rīgas apkārtnē, 21 notikusi Kurzemē, 17 - Latgalē, 14 - Zemgalē, bet 12 - Vidzemē. Arī visvairāk cietušo - četri - vakar bijuši avārijās Rīgas apkārtnē.

 
Visi komentāri
 
ezis71 1.janvāris 2015 11:12
2 0 Atbildēt

un kas vainīgs pie šiem negadījumie?tikai ceļu uzturētāji ar savu nolāpīto SĀLI!!!kur sāls nebija braukšana bija idiāla bet kur sāls tur čakarēšanās+lielāks degvielas patēriņš!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti