Vairākās vietās netālu no Rīgas avārijās iesaistītas vismaz 18 automašīnas 9

 
Nozare.lv | 13.janvāris 2015 7:46

Šorīt dažādās vietās Rīgas apkārtnē notikušas avārijas, kurās kopumā iesaistītas vismaz 18 automašīnas. Viens cilvēks gājis bojā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.7.44 šosejas Rīga-Daugavpils 44.kilometrā, pirms Ķeguma, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā bija iesaistītas piecas automašīnas. Pēc sākotnējās informācijas, viens cilvēks gājis bojā un ir cietušie. Minētajā vietā bloķēta satiksme.

Plkst.7.45 autoceļa Rīga-Valmiera 5.kilometrā, pirms Raganas, notika ceļu satiksmes negadījums, kurā, pēc sākotnējās informācijas, iesaistītas sešas automašīnas. Arī šajā ceļu satiksmes negadījumā ir cietušie. Avārijas vietā bloķēta satiksme.

Ap plkst.7.57 uz autoceļa Rīga-Jelgava, pie Medemciema, ceļu satiksmes negadījumā iesaistītas septiņas automašīnasAvārijas vietā bloķēta satiksme virzienā uz Jelgavu.

Patlaban notikumu vietās strādā policijas darbinieki.

 
Visi komentāri
 
ES 13.janvāris 2015 10:30
3 1 Atbildēt

Kāpec netiek apkopti ceļi? Kāpēc katru dienu vismaz viens bojāgājušais dēļ tā, ka nav nodrošināta ceļu kaisīšana?

LMT 13.janvāris 2015 12:18
0 0 Atbildēt

CSDD rūpējas par doršību...

Es arī 13.janvāris 2015 10:57
12 1 Atbildēt

Tie pidarasi ceļus nemaz netīra! Par tām avārijām kādam atbildība jāuzņemas.

Ja! 13.janvāris 2015 11:45
5 1 Atbildēt

Ja tiritu celus tad tadas avarijas nebutu! Ta tik zinas no ritiem bridina, lai cilveki brauc uzmanigi, jo celi slideni..Es atvainojos, KĀPĒC tie celi ir slideni?????Ja viniem ir jabut tiritiem...Tas nozime vienu, ka celus vienkarsi netira!!! Dusmas loti lielas dusmas uz visu so notiekoso! Kretinu bars nekas vairaaak.....

nekas 13.janvāris 2015 11:46
8 1 Atbildēt

nu bet liela daļa autobraucērju,vienkārši nedraudzējas ar galvu,domā,ka krutas ziemas riepas ir panākumu atslēga,bet neņem vēra ziemas īpatnības,štruns pa pašiem,lai tie kretīni sitas,bet kamdēļ jacieš citiem ?

Arī es 13.janvāris 2015 11:58
2 0 Atbildēt

Piedodiet, savukārt citi pidarasi mēdz diezgan nesaprātīgi un bezatbildīgi braukt. Par tām avārijām patiešām kādam atbildība jāuzņemas, visticamāk - abām pusēm.

sinepe 13.janvāris 2015 12:25
0 0 Atbildēt

lauku ceļi Vidzemē ir vispāāār ...slidotavas

Inga 13.janvāris 2015 14:56
0 1 Atbildēt

Un tomēr nevajag vainot ceļus, tie briesmīgi nav pirmo reizi, bet gandrīz vienmēr. Ja esi uz ceļa pie stūres, brauc atbilstoši situācijai, ja esi ar kājām, nodrošinies ar atstarotājiem , vesti utt.un ej gandrīz pa grāvi, protams, ja dzīvība svarīga. Visvairāk man sāp sirds par tiem godīgajiem braucējiem , kas gadās nepareizajā vietā un tiem uzsit virsū gājēju, vai taranē brašie braucēji. Radaru laikā satiksme bija mierīgāka , tagad braucot uz atļautā robežas ap 100 km/h par šajās dienās daudzi dragā garām kā nojūgušies, spēj tik tīrt stiklus no sāls putras.

IV 13.janvāris 2015 23:31
0 1 Atbildēt

Uzskatu, ka vairākums autovadītāju vairs neprot izvētēt situaciju uz autoceļiem, pārāk palaujas uz dārgi pirktajām ziemenēm. 70-tajos gados, žiguļu laikos, reti kurš vispār zināja, kas ir ziemas riepas. BET, avārijas pat smagos ziemas apstākļos bija salīdzinoši reti.Vecais pontontilts Rīgā ziemās bija kā īsta slidotava, bet visi pata to pārbraukt pat intensīvā satiksmē bez avārijām. Bet šodien pat elementarās situacijās crachs aiz cracha.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti