Otro dienu pēc kārtas automašīna uz gājēju pārejas savaino bērnu 11

 
Nozare.lv | 8.februāris 2015 0:02

Vakar Kurzemē kāds autovadītājs pārbraucis pāri deviņus gadus veca zēna pēdai, kad viņš šķērsojis gājēju pārēju, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Bērnam negadījumā lauzti vairāki kāju pirksti. Šis aizvadītajās divās dienās bijis jau otrais gadījums, kad, šķērsojot gājēju pāreju, savainojies bērns. Piektdien līdzīgā negadījumā cieta arī viens pieaugušais.

Jau vēstīts, ka vakar Jūrmalā uz gājēju pārejas tika notriekts 15 gadus vecs zēns, pastāstīja Vītola. Jaunietis negadījumā lauzis kāju.

Valsts policija (VP) informēja, ka negadījums noticis Skolas ielā. Pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu "Mitsubishi Lancer" uzbrauca zēnam, kad viņš sķērsoja gājēju pāreju, ar rokām stumjot velosipēdu.

Līdzīgu negadījumu piektdien policija reģistrējusi Limbažos, Rīgas ielā, kur uz gājēju pārejas nenoskaidrots vadītājs ar pagaidām nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca 1988.gadā dzimušai gājējai un no notikuma vietas aizbrauca. Pēc negadījuma gājēja nogādāta slimnīcā.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
k 8.februāris 2015 11:18
3 0 Atbildēt

Tādiem auto braucējiem nav ko vispār darīt uz cela,un vēl nenāktu par sliktu vadītāja tiesības uz kādu laiku atņemt,tad zinās ko drīkst un ko nedrīkst!!!

J.R. 8.februāris 2015 11:50
2 2 Atbildēt

atrisinājums varētu būt šāds-pie gājēju pārejām max. ātrums 30km/h,jeb pie gājēju nepalaišanas uz vietas atņemt tiesības piem. uz 3mēnešiem jo naudas sodi neko nemaina-kam pilna ķeša ar naudu var atļauties daudz ko pārkāpt,pats ikdienā braucu ar automašīnu un cenšos pievērst gājēju pārejām uzmanību-kāds var arī negaidot izskriet un vainīgs būs šoferis.

uupis 8.februāris 2015 14:13
2 0 Atbildēt

Neviens nav atcēlis CSN 159. 160. Un 161.

Varbūt laiks šoferim IEVĒROT CSN?

Viena krievu dura piektdien gribēja braukt pa trotuāru un bija izbrīnīta, ka pa to pārvietojas gājēji, kuri no viņas kloākas tika nodēvēti par fašistiem. Šoferiem ir lielas problēmas ar csn un pašu psihi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti