Liepājā automašīna notriekusi gājēju; par ātruma pārsniegšanu sodīti 197 autovadītāji 1

 
Nozare.lv | 4.marts 2015 7:02

Vakar vakarā Liepājā vieglā automašīna notriekusi kādu 53 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Zirņu un Kungu ielas krustojumā 1979.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Toyota Avensis", notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Graudu un Saulkalnes ielas krustojumā, 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Honda", notrieca gājēju, 1948.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Tāpat pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 197 protokoli.

Visvairāk vadītāju par ātruma pārsniegšanu pieķerti Rīgas reģionā un Zemgales reģionā, katrā pa - 71.

Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti pieci autovadītāji - divi Rīgas reģionā, divi Kurzemes reģionā un viens Zemgalē.

 
Visi komentāri
 
DK 4.marts 2015 12:49
0 1 Atbildēt

Lielākā daļā gājēji jau paši vainīgi. Skrien pāri 4 joslu ceļam, uz gājēju pārējām dur tikai taisni domājot ka ir kingi. Noteikumos pat ir rakstīts, ka šķērsojot gan ceļus, GAN GĀJĒJU PĀRĒJAS ir jāpārliecinās par drošību, jo ne vienmēr ir iespējams auto tik ātri apturēt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti