Talsu novadā automašīna notriekusi gājēju un pametusi notikuma vietu; sodīti 187 ātrumpārkāpēji 1

 
Nozare.lv | 9.marts 2015 6:54

Pagājušajā naktī Talsu novadā pagaidām nenoskaidrota automašīna notriekusi gājēju un no notikuma vietas aizbraukusi.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pagājušajā naktī plkst.1.50 vienu kilometru pirms Valdemārpils pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju un no notikuma vietas aizbrauca. Par šo faktu mediķi informēja policiju. Cietušais gājējs 1987.gadā dzimis vīrietis ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Savukārt vakar Ludzas novadā, autoceļa Jēkabpils-Ludza-Krievijas robeža 122.kilometrā, automašīna "Fiat", kuru vadīja 1993.gadā dzimis vīrietis, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar 1994.gadā dzimušas sievietes vadītu automašīnu "Mercedes Benz A170". Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti abu transportlīdzekļu vadītāji un automašīnas "Mercedes Benz" pasažieris - 1988.gadā dzimis vīrietis.

Tāpat pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 187 protokoli.

Visvairāk vadītāju par ātruma pārsniegšanu pieķerti Zemgales reģionā - 79.

Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 12 autovadītāji - astoņi Rīgas reģionā, trīs Vidzemes reģionā un viens Zemgalē.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

 
Visi komentāri
 
Vernons 9.marts 2015 19:19
0 0 Atbildēt

Kā lai auto vadītājs izpilda CSN 113.punkta prasības, ja gājējs nav radījis apstākļus, būt redzamam. Tātad CSN prasības pidīsim tikai katrs otrais.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti