Automašīnas un motocikla sadursmē smagi cietuši divi cilvēki; sodīti 198 ātrumpārkāpēji

 
Nozare.lv | 20.marts 2015 7:04

Vakar Salaspils novadā vieglās automašīnas un motocikla sadursmē smagi cieta divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas apvedceļa 13.kilometrā sadūrās vieglā automašīna "Honda Jazz", kuru vadīja 1938.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Kawasaki", kuru vadīja 1994.gadā dzimis jaunietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar smagām traumām slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs un pasažiere, 1997.gadā dzimusi meitene.

Ādažu novadā, uz kāda meža ceļa, 1996.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "VW Golf" nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā.

Olaines novadā, Jelgava šosejas 22.kilometrā, automašīna "Opel Vectra", kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, sadūrās ar kravas automašīnu "Scania", kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta un ar smagām traumām slimnīcā nogādāts "Opel" vadītājs.

Tāpat pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 198 protokoli.

 

Visvairāk vadītāju par ātruma pārsniegšanu pieķerti Zemgales reģionā - 64.

 

Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti pieci autovadītāji - divi Vidzemes reģionā, divi Zemgales reģionā un viens Rīgas reģionā.

 

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti