Avārijā Pampāļu pagastā gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci jaunieši 1

 
Nozare.lv | 21.marts 2015 9:55

Vakar avārijā Saldus novada Pampāļu pagastā gājis bojā viens, bet cietuši vēl pieci jaunieši, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Jaunieši avarējuši, braucot ar automašīnu BMW. Viens no viņiem - aptuveni 25 gadus vecs vīrietis - pēc negadījuma bijis saspiests zem spēkrata un gājis bojā.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka negadījums notika uz autoceļa Skrunda - Ezere. Automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta divi 1995.gadā un viens 1984.gadā dzimis jaunietis, kā arī 1992. un 1996.gadā dzimušas jaunietes. Cietušie avārijā guvuši smadzeņu satricinājumus un krūškurvja sasitumus.

Policija vēl skaidro, kurš no automašīnā sēdošajiem jauniešiem vadījis spēkratu.

Vakar divas avārijas izraisītas alkohola reibumā. Rīgā, Asara un Tallinas ielu krustojumā, 1979.gadā dzimuša vīrieša automašīna BMW iebrauca kokā. Iereibušais šoferis ar kājas lūzumu nogādāts slimnīcā. Savukārt Olaines novadā automašīna "Volkswagen" iebrauca zemes valnī un 1967.gadā dzimušais šoferis ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Negadījumā cieta arī automašīnas pasažieris.

LETA jau ziņoja, ka vakar uz Bauskas šosejas starp Rāmavu un Katlakalnu avarējušas piecas automašīnas un negadījumā cietuši divi cilvēki.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta pieci cilvēki.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 195 protokoli. Savukārt par braukšanu alkohola reibumā aizturēti 15 autovadītāji.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
bmw 21.marts 2015 20:00
1 2 Atbildēt

bmw-bmw-bmw...........

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 

Sākta modernizētā Golf 8 ražošana 6

Volkswagen rūpnīcā Volfsburgā no konveijera nobraucis pirmais astotās paaudzes Golf modernizētā modeļa eksemplārs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti