Uz Siguldas šosejas notikusi avārija ar pieciem cietušajiem 14

 
Nozare.lv | 11.jūnijs 2015 22:29

Šovakar Rīgas-Siguldas šosejas 23.kilometrā, remontdarbu posma beigās virzienā uz Siguldu, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrušās piecas automašīnas, pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.17.37.

Vieglās automašīnas šajā posmā braukušas nelielā ātrumā, kad vienai no tām aizmugurē ietriecies krietni ātrāk braucošs kravas auto, rezultātā izraisot sadursmi ar vēl trim priekšā braucošajām vieglajām automašīnām, stāstīja Sadovskis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka kopumā negadījumā iesaistīti desmit cilvēki. Pieci cietušie ar vidēji smagām un smagām traumām nogādāti Rīgas Austrumu slimnīcā. Pārējos piecus iesaistītos mediķi pārbaudījuši uz vietas un būtiskas veselības problēmas viņiem nav konstatētas.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
k442 12.jūnijs 2015 14:40
21 1 Atbildēt

Cik nu zināms pēc ziņām no mēdijiem, kravinieks uztriecies un sastūmis čupā remontzonā lēni braucošus vieglos, tas ir, kolonnas asti. Vērtējot šo informāciju, kravinieka šoferim "piešujami" CSN 10., 112. un 113. punkta (plus, iespējams, attiecīgās 323. zīmes)prasību pārkāpumi, bet no 119. punkta te nav pat smakas!

kaspis 12.jūnijs 2015 13:47
8 2 Atbildēt

kas tur ko baisi analizēt, aklam kurmim skaidrs ka kravinieks pat necentās bremzēt - vai gulēja, ēda vai onanēja, TAS jau ir MAZSVARĪGI! Pasaki beidzot, ko priekšējie tādam spēj garantēt? NEKO! KAD BEIDZOT PAŠI ATBILDĒSIM PAR SEVI TIKAI TAD VARAM KO PRASĪT NO CITIEM! Te ir tas pats kā ar to bembi pretējā joslā, tas pats kā ar moci, kas nolauza škodai spoguli - KINGS brauc, priekšā esošie vācaties nakuj?

Vernon, un vēl pasaki ka vainīgais vai "cēlonis" bija luksofora sastrēgumā pēdejais auto... Pašam vismaz jautri?

kaspis 12.jūnijs 2015 9:56
5 2 Atbildēt

protams, protams, priekšā braucoša kolonna, sabremzēta remontdarbu luksofora dēļ, pie visa vainīga... Protams, blj*.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti