Uz Siguldas šosejas notikusi avārija ar pieciem cietušajiem 14

 
Nozare.lv | 11.jūnijs 2015 22:29

Šovakar Rīgas-Siguldas šosejas 23.kilometrā, remontdarbu posma beigās virzienā uz Siguldu, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā sadūrušās piecas automašīnas, pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.17.37.

Vieglās automašīnas šajā posmā braukušas nelielā ātrumā, kad vienai no tām aizmugurē ietriecies krietni ātrāk braucošs kravas auto, rezultātā izraisot sadursmi ar vēl trim priekšā braucošajām vieglajām automašīnām, stāstīja Sadovskis.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša aģentūrai LETA pastāstīja, ka kopumā negadījumā iesaistīti desmit cilvēki. Pieci cietušie ar vidēji smagām un smagām traumām nogādāti Rīgas Austrumu slimnīcā. Pārējos piecus iesaistītos mediķi pārbaudījuši uz vietas un būtiskas veselības problēmas viņiem nav konstatētas.

 
Visi komentāri
 
Slk 11.jūnijs 2015 23:28
4 1 Atbildēt

Liekas ka kārtējo reizi netika ievērota distance, nez kāpēc remontdarbu podmā ar to visvairāk grēko busiņi un smagie.

LMT 12.jūnijs 2015 9:46
1 4 Atbildēt

Drīzāk gan priekšābraucošais bija āmurs.

kaspis 12.jūnijs 2015 9:56
5 2 Atbildēt

protams, protams, priekšā braucoša kolonna, sabremzēta remontdarbu luksofora dēļ, pie visa vainīga... Protams, blj*.

k442 12.jūnijs 2015 12:04
4 1 Atbildēt

Pārfrāzējot kāda zināma personāža teicienu, šo personāžu vajadzētu piesiet pie šī raksta vai arī pie tā nelaimīgā OPEL aizmugures, kurš "negarantēja drošību tā saucamajam profesionālim"...

kaspis 12.jūnijs 2015 12:09
3 1 Atbildēt

mani arī fascinē visiem zināmā personāža tieksme atrast "cēloņus" un nozīmēt priekšā esošos par vainīgiem situācijās, kad pat aklam kurmim skaidrs ka tas pakaļā tesējs ir par visiem 1000% vainīgs gan juridiski, gan praktiski dabā.

Vernons 12.jūnijs 2015 12:50
1 3 Atbildēt

Ja Jums ir kaut kas aizķēries, tad viss kartībā! Mani varat siet gan priekšā, gan aizmugurē! CSN sākas ar 119. punktu! Distance pati ka tāda negarantē drošību. Bet priekšā esošam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību gan ir jāgarantē drošība. Kāpēc Vācijā ceļu remonti ir aprīkoti cītīgi un rūpīgi, bet ātruma ierobežojums uz autobāņa 60 km/h. Un ikviena pāreja no vienas ceļa puses uz otru ir muļķim droša.

Neviens nevēlas analizēt kapec TĀ notika! Vieglāk palikt pie tā, ka katrs otrais ir vainīgs. Un ko tad darīja katrs pirmais? CSN 10. noteic - katram!

Sākam ar tahogrāfu!

kaspis 12.jūnijs 2015 13:47
8 2 Atbildēt

kas tur ko baisi analizēt, aklam kurmim skaidrs ka kravinieks pat necentās bremzēt - vai gulēja, ēda vai onanēja, TAS jau ir MAZSVARĪGI! Pasaki beidzot, ko priekšējie tādam spēj garantēt? NEKO! KAD BEIDZOT PAŠI ATBILDĒSIM PAR SEVI TIKAI TAD VARAM KO PRASĪT NO CITIEM! Te ir tas pats kā ar to bembi pretējā joslā, tas pats kā ar moci, kas nolauza škodai spoguli - KINGS brauc, priekšā esošie vācaties nakuj?

Vernon, un vēl pasaki ka vainīgais vai "cēlonis" bija luksofora sastrēgumā pēdejais auto... Pašam vismaz jautri?

Vernons 12.jūnijs 2015 14:20
1 0 Atbildēt

Šis jau nav vienīgais gadījums, kad aizmidzis vadītājs sastumj čupā visus. Arī Eiropā ir daudz tādu gadījumu. Tāpēc nestājies kā tramvaja vagons aizmugurē. Apstājies puspozīcijā un skaties kur aizlaisties.

Lētākās cenas konkursa uzvarētājam naudas nepietiek atbilstošam aprīkojumam, lai pievērstu uzmanību. Ceru ka esi redzējis kā ir Vācijā. Arī Polijā cenšas neatpalikt no vāciešiem. Nebraucu tajā virzienā, grūti salīdzināt!

Un vēl banālāk būs, kad kāds no bailēm strauji nobremzējis!

Smagajiem un autobusiem distances tempomātam jābūt obligātam!

Parasti pēdējais apdzen un dabū pa pēcpusi! Nebiju, neredzēju un neviens nav stāstījis!

kaspis 12.jūnijs 2015 14:41
0 1 Atbildēt

vēlreiz prasu, ko var garantēt priekšā esošie, kad no aizmugures tuvojas, kā pats saki, aizmidzis šoferis? Slēdz kaut gaismas diskotēku, nu tas nepalīdzēs! Visi kā cilvēki REMONTDARBU vietā spēj braukt lēnāk, atbilstoši apstākļiem, bet viens lielceļu karalis velk pilnā klapē rindā iekšā - kad izņemsim no satiksmes TĀDUS, tad arī priekšā esošie varēs ko garantēt sev aizmugurē ADEKVĀTI braucošajiem šoferiem.

Vernons 12.jūnijs 2015 15:08
1 0 Atbildēt

Iepriekš Tev jau teicu, domā par sevi! Nāves briesmas nāk no muguras!

kaspis 12.jūnijs 2015 15:47
0 1 Atbildēt

un vēlreiz jautāju, ko priekšā esošais var GARANTĒT tādam, ar nāves smaku lidojošam? Es te nerunāju par sevi vai Tevi, es runāju par ikdienas situāciju uz mūsu ceļiem, kur parasti sūdus sataisa tieši tas, kas no aizmugures brauc, un neba nu tamdēļ ka priekšā kāds ko noziedzies.

Saule spīd, signālus neredzam - tas nozīmē ka var uz pilnu klapi maukt? Pastulbi kautkā...

k442 12.jūnijs 2015 14:40
21 1 Atbildēt

Cik nu zināms pēc ziņām no mēdijiem, kravinieks uztriecies un sastūmis čupā remontzonā lēni braucošus vieglos, tas ir, kolonnas asti. Vērtējot šo informāciju, kravinieka šoferim "piešujami" CSN 10., 112. un 113. punkta (plus, iespējams, attiecīgās 323. zīmes)prasību pārkāpumi, bet no 119. punkta te nav pat smakas!

Vernons 12.jūnijs 2015 15:06
1 0 Atbildēt

Ja kravenieks aizmiga, tad Tevis piesauktiem punktiem maza jēga, jo kā guļava var ieraudzīt šķērsli, ja acis aizvērās! CSN 10. punkta pārkāpums ir braukt nogurušam!

Blakus nodarbošānās arī nav pieļaujama! Distancei ir jābūt vismaz pusei no braukšanas ātruma! Un citiem nav tiesības to nozagt!

Arī saule spīd no muguras, signāliem nulles vērtība. Iespējams ka pat signālus luksoforā nevar jēdzīgi saskatīt!

Nav jau ziema, kad ir slidens. Skaista saulaina diena ar tik traģisku iznākumu.

LMT 12.jūnijs 2015 14:18
2 0 Atbildēt

Izskatās, ka ļoti švaki publikai ir ar to aizķeršanos...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti