papildināta: Mopēda un motocikla sadursmē gājuši bojā divi cilvēki; satiksme uz Jelgavas šosejas atjaunota 42

 
Nozare.lv | 11.maijs 2015 20:28

Neilgi pirms plkst.20:00 Valsts policija (VP) ir pilnībā atjaunojusi ceļu satiksmes negadījuma dēļ bloķēto satiksmi uz Jelgavas šosejas.

Pēc plkst.19:00 policija bija daļēji atjaunojusi ceļu satiksmes negadījuma dēļ bloķēto satiksmi uz Jelgavas šosejas, tā tika atjaunota tikai virzienā uz Jelgavu.

Šopēcpusdien traģiskā negadījumā uz Jelgavas šosejas gāja bijā divi cilvēki. Īsi pēc plkst.17:00 1944.gadā dzimis mopēda vadītājs mēģināja veikt kreiso pagriezienu uz Codi, kad viņā ietriecās 1988.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls.

Abi braucamrīku vadītāji notikuma vietā gāja bojā.

Traģiskā negadījuma dēļ notikuma vietā tika bloķēts autoceļš Jelgava-Rīga.

 
42 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 12.maijs 2015 9:55
71 1 Atbildēt

koplietošanas ceļu uzdevums nav nodrošināt kādam adrenalīnu un izklaides iespējas. Priekš tā ir trases paredzētas, kur nav citu satiksmes darbinieku, kurus apdraudēt.

kaspis 11.maijs 2015 22:13
64 8 Atbildēt

un kur ir tie bļāvēji kas raud par pārāk mazo 100kmh? Kuri dikti vēlās vēl vairāk, jo tas tak esot "drošs ātrums"?

Jums vēl līķu par maz?

kaspis 12.maijs 2015 0:12
51 3 Atbildēt

un tu esi truliķis kas visur bauro pēc aicinājuma lai policija sodītu lēnākos?

cik te jau tādi nav bijuši... vienmēr gudrāki par visiem, vienmēr paši labāk zin, kāds tad ir tas drošais ātrums... Paskatamies labāk kas uz ielām notiek un padomājam ar galvu, vai tagad jau nav par ātru jo LIELĀKĀ DAĻA TUPA MAUC un sitās kā prusaki...

Labi, štrunts, katrs dzīvo (un mirst) kā māk, bet šeit savos trulajos spriedelējumos ar 99% varbūtību varu apgalvot ka viens no viņiem otru paņēma kapā līdzi... Par to visvairāk žēl.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti