Talsu novadā divu automašīnu sadursmē cietuši četri cilvēki 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.oktobris 2015 7:06

Vakar Talsu novadā divu vieglo automašīnu sadursmē cietuši četri cilvēki, tostarp viens zīdainis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, uz autoceļa Smildziņi-Sknābe 1938.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel Combo", sadūrās ar automašīnu "Ford Focus", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta un medicīnisko palīdzību saņēma transportlīdzekļa pasažieri - 1930.gadā dzimis vīrietis, 1988.gadā dzimusi sieviete, 2015.gadā dzimusi meitene un automašīnas "Ford" vadītāja.

Savukārt Rīgā, Tomsona un Mālpils ielas krustojumā, 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Toyota", notrieca gājēju, 2004.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Krāslavas novadā, autoceļa Auleja-Konstantinova 1.kilometrā, automašīna "Audi A6", kuru vadīja 1996.gadā dzimis vīrietis, uz ceļa braucamās daļas notrieca gājēju, 1967.gadā dzimušu vīrieti. Negadījumā cieta gājējs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi ar 13 cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta četri cilvēki.

Vakar uz Latvijas ceļiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 198 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Visvairāk šoferu par šo pārkāpumu sodīti Rīgas reģionā - 108.

Savukārt alkohola reibumā vakar pie stūres pieķerti deviņi šoferi - pieci Rīgas reģionā, divi Latgales reģionā un pa vienam Zemgales un Vidzemes reģionā.

 
Visi komentāri
 
k442 15.oktobris 2015 10:53
0 0 Atbildēt

Eu, kas tad īsti to FORDu tur Talsu pusē stūrēja - vīrietis vai sieviete???

222 15.oktobris 2015 11:24
2 0 Atbildēt

Gājējiem uz ceļa braucamās daļas nav jāatrodas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti