Vakar par ātruma pārsniegšanu sodīti 244 autovadītāji, avārijās cietuši 14 cilvēku 6

 
Nozare.lv | 16.aprīlis 2016 7:05

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 244 autovadītāji, reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi.

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri gājēji, lai gan kopējais avārijā cietušo cilvēku skaits ir 14.

Kāds autovadītājs Līgatnes novada, Līgatnes pagastā, atpakaļgaitā vadot automašīnu "Opel", uzbrauca 1933.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Tāpat Liepājā, Vaiņodes ielā, 1965.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mercedes", uzbrauca 12 gadus vecai meitenei, kura šķērsoja ielas braucamo daļu tam neparedzētā vietā. Cietusī meitene nogādāta slimnīcā.

Arī Rīgā, Dārzciema ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW", uzbrauca gājējai - 1963.gadā dzimušai sievietei, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Rīgas reģionā par ātruma pārsniegšanu noformēti 115 administratīvā pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā noformēti 54 protokoli, Vidzemes reģionā sodīti 27 šoferi, Kurzemes reģionā 26, bet Latgales reģionā - 22 šoferi.

Par agresīvu automašīnas vadīšanu Rīgas reģionā sodīts viens šoferis.

Savukārt par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti pa vienam šoferim Rīgas reģionā, bet trīs šoferi Vidzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, no tiem četri bijuši gājēji vai velosipēdisti.

 
Visi komentāri
 
Es 16.aprīlis 2016 21:26
5 1 Atbildēt

Drošs ātrums ir maksimāli iespējamais ātrums attiecīgajā ceļa posmā! Aksioma! Citādi domājošie ir mīkstie! Aksioma!

lauris 16.aprīlis 2016 21:37
0 0 Atbildēt

oo tad jau budzets pildaas varees beidzot sakt celjus taisiit , lai var braukt veel atraak

Brumburbaks 16.aprīlis 2016 23:58
0 0 Atbildēt

Gadā tas būtu apmēeram 27 tūkstoši (?),pamaz.Cik tad vajag,lai gada laikā sodītu visus?Piemēram,vadītāj,jūs pārkāpāt;atzīstu.Inspektora Kungs;puse no soda saskaņā ar tādu punktu;nākošais!Uzplaukums un visi vainīgi.

Picis 16.aprīlis 2016 23:59
0 0 Atbildēt

"Par agresīvu automašīnas vadīšanu Rīgas reģionā sodīts viens šoferis." VIENS (1).

bedre uz ceļa 17.aprīlis 2016 0:02
0 0 Atbildēt

"Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri gājēji, lai gan kopējais avārijā cietušo cilvēku skaits ir 14." Varena avārija,vēl 10 braucēji cietuši. ko,te ir apollo filiāle?

Picis 17.aprīlis 2016 0:40
0 0 Atbildēt

Burtiņš "s" no vārdiņa "avārija" bedrē pazudis.Tādi mums tie ceļi.Ak,bedre uz ceļa,tie taču ir sīkumi un nav arī patiesiba.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti