Avārijās cietuši trīs motociklisti; papildināts viss teksts saskaņā ar jaunāko informāciju 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.aprīlis 2016 18:30

Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši trīs motociklisti.

Rīgā, Tallinas ielā, ap plkst.9.40 saskrējās 1990.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls BMW un 1981.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Chrysler Grand Voyager". Motociklists pēc sadursmes nogādātas slimnīcā. Viņam mediķi konstatējuši smadzeņu satricinājumu, informējas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Savukārt ap plkst.19 uz Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu apgāzās 1976.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls "Kawasaki". Negadījums noticis, vīrietim uzbraucot uz apmales. Cietušais guvis vēdera un iegurņa traumas un nogādāts slimnīcā.

Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos 1981.gadā dzimis motociklists piektdien avarēja Iecavā, Sila ielā. Viņa vadītais motocikls "Suzuki" nobrauca no ielas braucamās daļas un apgāzies. Vīrietis guvis kājas traumu, kā arī ķermeņa sasitumus un nogādāts slimnīcā.

Jau ziņots, ka sestdien ar motociklistu pulcēšanos Rīgā oficiāli tiks atklāta jaunā Latvijas motosezona.

Rīga, Andreja Saharova ielā, plkst.8.48 automašīna "Renault Master", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca 1945.gadā dzimušai gājējai. Sieviete ar vēdera orgānu un galvas traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jelgavā, Pasta ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Audi A6 Avant" uzbrauca 2002.gadā dzimušam pusaudzim, kurš šķērsoja brauktuvi tam neparedzētā vietā. Cietušais ar kājas lūzumu un sasitumiem nogādāts slimnīcā.

Vakar uz ceļiem sodīti astoņi dzērājšoferi un 11 autovadītāji par agresīvu braukšanu. 

Rīgas reģionā par braukšanu alkohola reibumā sodīts viens šoferis, bet vēl viens pie stūres bija sēdies narkotiku reibumā. Pa diviem dzērājšoferiem pieķerti Zemgales, Kurzemes un Vidzemes reģionos.

Visi sodītie agresīvie šoferi pieķerti Rīgas reģionā. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 363 protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā - 162.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 44 negadījumi ar četriem cietušajiem.

 
Visi komentāri
 
rt 30.aprīlis 2016 18:53
4 0 Atbildēt

Tad jau jaunā sezona ir apslacīta ne tikai ar aliņu, bet arī ar asinīm! Varam vērt vaļā statistiku...

ods 30.aprīlis 2016 23:26
1 0 Atbildēt

Sāksim pamazām,sezona gara tomēr.

Sviesc 1.maijs 2016 10:08
0 0 Atbildēt

Vakar nedaudz pirms Salacgriivas gandriiz vienu moto nokeeru purns purnaa. Nemirstiigais vilka garaam kolonai liikumaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti