Strenčos 86 gadus vecs vīrietis ar automašīnu notriecis deviņus gadus vecu velosipēdistu 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.maijs 2016 8:50

Vakar Strenčos pēc sadursmes ar automašīnu slimnīcā nogādāts deviņus gadus vecs velosipēdists.

Negadījums noticis Strenčos, kur 1930.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen Passat" uzbraucis 2007.gadā dzimušam riteņbraucējam. Zēns pēc sadursmes ar traumām nogādāts slimnīcā.

Par automašīnas vadīšanu reibumā vakar pieķerti 11 šoferi.

Visvairāk šoferu pieķerti Rīgas reģionā - pieci, pa diviem šoferiem apturēti Zemgales un Latgales reģionā, bet pa vienam Kurzemes un Vidzemes reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 152 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēts Zemgales reģionā - 42. Vidzemes un Kurzemes reģionā katrā noformēti 26 protokoli, Latgales reģionā 39, bet Rīgas reģionā - 19 protokoli.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums ar septiņiem cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 17 negadījumi ar diviem cietušajiem.

 
Visi komentāri
 
zilbis 16.maijs 2016 11:20
12 19 Atbildēt

Kāpēc tik veciem cilvēkiem atļauj piedalīties satiksmē? Manuprāt, nevar viņi adekvāti un ātri reaģēt, kā to vajadzētu, kad ieraudzīja velosipēdistu. Vecs ir vecs, lai sēž mājā vai iet kājām. Vecums dara savu, tas nav pusmūžs vai jaunība, kad cilvēkam ir normāla reakcija.

kaspis 16.maijs 2016 11:34
35 0 Atbildēt

vecums nav šķērslis JA ir spēts iziet medkomisiju, kas, ja nemaldos, sasniedzot zināmus gadus, ir jādara arī biežāk nekā tiem "jaunajiem un spraunajiem"... Turklāt, ļoti iespējams, sava vaina notikušajā ir arī 9gadīgajam velopilotam - vai tad līdz 12g vecumam satiksmē nav jāpiedalās pieaugušo pavadībā?

Aivars 16.maijs 2016 12:20
6 1 Atbildēt

Kāpēc 9-gadīgiem velosipēdistiem atļauj piedalīties satiksmē bez uzpurņa? Manuprāt, viņi nevar pat saprast, kad un uz ko ir jāreaģē. Bērni lai sēž mājā un vizinās pa pagalmu. Vai tad tētis neteica, lai uz lielceļa ar vellapēdu nebrauc?

Pantera 16.maijs 2016 11:31
1 6 Atbildēt

Kārtējais vecais āzis sēž pie stūres. Tiem pendžām jāņem nost tiesības, lai neapdraud pārējos. Lai sēž mazdārziņā un lasa maijvaboļu kāpurus!

nesapraša 16.maijs 2016 12:20
2 1 Atbildēt

tu, Pantera, tagad esi jauna un sprauna,bet arī gan būsi veca un lēna ,un tavs vienīgais pārvietošanās līdzeklis tajā vecumā būs mašīna...tas, ka cilvēks ir gados nenozīmē ka viņam galva nestrādā...un kā brauc 9 gadīgi bērneļi ????? domāju ka viens otrs rallijists nespētu reaģēt uz to, kas notiek ar riteņbraucējiem uz ielām :)

kaspis 17.maijs 2016 10:55
0 0 Atbildēt

aha, vēl viens jaunais āzis, kas laikam plāno mirt jauns, lai nav jāpiedzīvo senioru vecums...

piejājās "pendžām" - a paši sīkie izlaistie perdeļi bez vainas?

Asnate 16.maijs 2016 13:02
1 9 Atbildēt

Patiesam kapec tik vecam cilvekam ir vel tiesibas?mazums pasam vecukinam paliek pie stures paliek slikti utt un avarija garanteta uz cela un bus atkal cietusi nevainigi cilveki.lab es neattaisnoju,ka tik mazs berns brauc viens pats.es pati speciali braucu pretim savam 10.g bernam,kad brauc no skolas pa lauki celu,jo man ir bail,ka kautkas nenotiek masinas brauc daudz.

noslepums 16.maijs 2016 17:00
0 0 Atbildēt

redzeeju visu sho atgadiijumu,sikais izleca prieksha mashinai un luukk kur rezultaats.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti