Pieputinātajos ceļos avārijās Latvijā cietis 21 cilvēks 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.janvāris 2019 12:01

Vakar, kad lielā daļā Latvijas spēcīgi putināja, valstī reģistrēti 118 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 21 cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar pa sešiem cilvēkiem cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē un Vidzemē, četri - Kurzemē, trīs - Zemgalē, bet divi - Latgalē. Pieci no cietušajiem bija gājēji.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi 11 autovadītājus: sešus - Rīgā, trīs - Zemgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 89 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 25 autovadītāji, Kurzemē un Latgalē - pa 20, Zemgalē - 16, bet Vidzemē - astoņi autovadītāji. Par agresīvu braukšanu Rīgā sodīti divi, bet Vidzemē - vēl viens autovadītājs.

Kopumā policija vakar noformējusi 366 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 12.janvāris 2019 20:02
6 0 Atbildēt

Fotoradari to glābs, vajag vēl fotoradarus.

650 12.janvāris 2019 21:28
1 2 Atbildēt

Jā, un daudz.Un tos uzlādes Vadus ievilkt jo ātrāk. Lai mums Kosmiskā apsilde aizstāj sāli un caur atejas podu lai tā ienāk ikkatrā viensētā.Āleluja.

Pļurkt 13.janvāris 2019 10:11
0 0 Atbildēt

Kaut cik necik saprātīgās valstīs nevis velk vadus pie katra "putnubūra", bet gan piekombinē saules kolektoriņu un nelielu vēja ģeneratoru - saprotams caur akumulatoru utt.

Ne tikai kastes šādi tiek barotas, bet arī gājēju pārejas apgaismojus un vēl sazi ko.

Kanibaals 13.janvāris 2019 10:23
1 0 Atbildēt

Bet tad var gadīties kad bezvēja un apmākušās dienās peļņa iet garām un nav ko vainot.

tas gan 13.janvāris 2019 10:24
0 0 Atbildēt

to var redzēt tepat netālu - Igaunijā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti