Neizturot slodzi, Valkas novada Zāģezera ledū ielūzusi "BMW" automašīna

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com/maps

Nozare.lv | 14.janvāris 2019 16:05

Vakar Valkas novadā vairākas personas vēlējušās izklaidēties, braucot ar automašīnu pa aizsalušu ezeru, taču ledus slodzi nav izturējis un automašīna ielūzusi ledū, aģentūrai LETA stāstīja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Ledū ielūzusī automašīna atrasta Zāģezerā. Kad notikuma vietā ieradās policija, noskaidrots, ka trīs personas ar automašīnu "BMW" braukušas pa ezera virsmu un ledus nav izturējis slodzi, kā rezultātā automašīna daļēji nogrima.

Noskaidrots, ka automašīnas šoferis sēdies pie stūres bez jebkāda veida transportlīdzekļa tiesībām.

Par notikušo informēts Valsts vides dienests, no kā pieprasīts atzinums par nodarīto kaitējumu videi. Pēc atzinuma saņemšanas tiks lemts par administratīvā soda piemērošanu, informēja Mote.

VP pārstāve minēja, ka aizvadītajā piektdienā Vidzemes reģionā dēļ laika apstākļiem un nepareizi izvēlēta braukšanas ātruma dēļ notikušas vairākas avārijas, kurās cietuši cilvēki.

Valkā automašīnas "Renault" vadītājs neievēroja drošu distanci, izraisot sadursmi ar priekšā braucošo kravas mašīnu "Scania", kas grasījās veikt kreiso pagriezienu. Negadījumā cieta vieglās automašīnas vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Salacgrīvas novada Liepupes pagastā automašīnas "VW Bora" vadītāja neizvēlējās ceļa segumam un laika apstākļiem atbilstošu ātrumu, kā rezultātā iebrauca grāvī un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītāja un mašīnā esošā pasažiere. Abas sievietes nogādātas slimnīcā. Par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Kocēnu novadā uz autoceļa Inčukalns - Valmiera - Igaunija notika automašīnu sadursme, kur tika iesaistīti četri transportlīdzekļi. Situācija radās "VW Polo" vadītājam neievērojot atbilstošu distanci, kā rezultātā notika sadursme starp automašīnām "BMW", "Opel Astra" un "Mercedes Benz". Šajā negadījumā cieta automašīnas "Opel" vadītāja un tur esošais pasažieris.

Savukārt Cēsīs aizvadītajās brīvdienās automašīnas "Seat" vadītājs uzbrauca virsū nepilngadīgai meitenei, kura tobrīd šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Automašīnas vadītājs personīgi nogādājis jaunieti uz ārstniecības iestādi, kur tai sniegta medicīniskā palīdzība. Policija skaidro notikušā apstākļus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti