Vakar pie Uzvaras parka tramvajs notriecis divas sievietes 19

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com/maps

Nozare.lv | 10.maijs 2019 9:34

Ceturtdienas vakarā Rīgā, pie Uzvaras parka, kur norisinās tā dēvētās "Uzvaras dienas" svinības, tramvajs notriecis divas gājējas.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāve Ilze Jurēvica, ap plkst.22.15 policija saņēma informāciju, ka zem tramvaja pakļuvušas divas personas - gājēji.

Negadījuma dēļ notikuma vietā uz brīdi bija slēgta transporta kustība.

Kā aģentūra LETA uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā, abas zem tramvaja pakļuvušās personas ir sievietes, kuras negadījumā guvušas smagus savainojumus. Viņas nogādātas slimnīcā, būdamas pie samaņas. Mediķi notikuma vietā ieradušies acumirklī, jo vairākas brigādes dežūrējušas turpat, tieši blakus Uzvaras parkam.

Kā ziņots, ceturtdien Rīgā, Uzvaras pieminekļa apkārtnē, visu dienu norisinājās dažādi pasākumi par godu 74.gadadienai kopš Padomju Savienības Sarkanās armijas uzvaras pār nacistisko Vāciju Otrajā pasaules karā. Padomju laikos šajā datumā tika svinēta "Uzvaras diena". Tradicionāli daudzu krievvalodīgo vidū šī diena tiek atzīmēta arī Latvijā.

Kā jau ierasts, pasākumos Uzvaras pieminekļa apkārtnē piedalās vairāki desmiti tūkstoši cilvēku un tas izpelnās arī lielas sabiedrības daļas kritiku. Ik gadu policija pasākuma apmeklētājiem ir spiesta noformēt arī administratīvā pārkāpuma protokolus par atrašanos publiskā vietā stiprā alkohola reibumā, neatļautu urinēšanu un citiem pārkāpumiem.
 

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Arkadjevnas nāburgs 10.maijs 2019 11:10
27 2 Atbildēt

Nu traki, traki- tramvaja laikam fašists bija, ka nevarēja apbraukt apkārt piesvinējušamies uzvarrētājām!

... 10.maijs 2019 12:31
25 2 Atbildēt

Tāpēc ka normāli cilvēki vakar to okupantu orģiju apgāja ar līkumu...

nkvdešņiks 10.maijs 2019 12:20
12 0 Atbildēt

Kad uzvara galvā, tad uzmanība nav vajadzīga. Na Berļin ar tukšām rokām, spirķik somiņā un drosmi mirt kopā ar visiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 7

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 7

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

Mopēds vai velosipēds? (+ VIDEO) 12

Laikam kļūstot siltākam, ielās arvien vairāk parādās arī elektroskrejriteņi un elektromopēdi. Vienlaikus – ar jaunu sparu uzliesmo domstarpības starp šo braucamrīku lietotājiem un kājāmgājējiem. Tikmēr saasinās konkurence arī pašu koplietošanas braucamrīku operatoru vidū. Viens no uzņēmējiem tiek vainots konkurences kropļošanā, sev par labu interpretējot likuma normas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti