Ceļā no Rīgas uz festivālu "Positivus" vērojami gan sastrēgumi, gan avārijas 7

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 26.jūlijs 2019 16:03

Ceļā no Rīgas uz Salacgrīvā notiekošo mūzikas festivālu "Positivus" ir izveidojušies gan būtiski sastrēgumi, gan arī notikušas vismaz divas autoavārijas, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas (VP) pārstāve Simona Grāvīte apliecināja, ka plkst.14.51 saņemts izsaukums uz Tallinas šoseju netālu no Lilastes, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju sadūrušās trīs automašīnas un cietuši divi cilvēki.

Lietotnē "Waze" ir redzams, ka uz Tallinas šosejas daudzos posmos ir izveidojošies būtiski sastrēgumi. Konkrētās avārijas dēļ sastrēgums esot jau no Ādažiem līdz pat Lilastei, tātad kopumā ap 10 kilometru garumā. Attiecīgi autovadītājiem jārēķinās, ka nokļūšana uz festivālu prasīs ilgāku laiku nekā plānots.

Šodien plkst.13.48 VP saņemts izsaukums arī uz šoseju Rīga-Sigulda, kur notikusi četru automašīnu sadursme, kurā nav cietuši cilvēki un nav traucēta satiksme.

Jau ziņots, ka šodien un rīt Salacgrīvā norisināsies festivāls "Positivus", kur kā galvenie mākslinieki uz festivāla lielajām skatuvēm uzstāsies grupas "Disclosure", "The 1975", "Underworld" un "Royal Blood".

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
s 26.jūlijs 2019 20:21
5 2 Atbildēt

Vai arī to pidaru del, kuri nespēj ātrumu noturēt vienmērīgi.

Braucot uz/no šādiem festiem vienmēr ir kāds kurš "raustās" vai apstājas pirms fotoradara, vai nedod dievs nelaus apdzinējam ierindoties sev priekšā utt.

650 27.jūlijs 2019 13:57
3 0 Atbildēt

Blīvā ePidēmija izplatās astronomiskā pidrogresijā.Jo- apdzenot pidaru,pastāv liela iespēja pašam par tādu kļūt.Pat neapdzenot garantijas nav.Ja Tavs aizmugurēbraucējs neguļ, viņš saskatīs jau divus pidarus.Attiecīgi,gribādams tālāk no grēka, viņš mauks garām un- ...pareizi- kur divi, tur arī trešais

Janeks90 26.jūlijs 2019 17:41
2 1 Atbildēt

Kuri idioti vēl avārijas izraisa uz jau ļoti noslogotu ceļu?!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti