Apgāžoties kvadriciklam, Bauskas novadā gājis bojā jauns vīrietis 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.novembris 2019 10:18

Svētdien, apgāžoties kvadriciklam, negadījumā Bauskas novadā gājis bojā jauns vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Traģiskais negadījums noticis Codes pagastā, pie kādām garāžām, kad 1990.gadā dzimušais nav ticis galā ar transportlīdzekļa vadību un tas apgāzies. Vadītājs gājis bojā notikuma vietā.

Policijā uzvēra, ka kvadriciklam nav bijušas valsts reģistrācijas numura zīmes, kā arī vīrietis braucis bez ķiveres.

Dolgā arī informēja, ka šorīt Iecavas novadā, uz Rīgas-Bauskas šosejas, "Fiat" un "Volkswagen" sadursmē, cietusi "Fiat" pasažiere. Pēc sākotnējās informācijas, avārija notikusi, jo "Fiat" vadītājs nav ievērojis drošu braukšanas distanci.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 52 satiksmes negadījumi, deviņās avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, Zemgalē viens cilvēks gājis bojā.

 
Visi komentāri
 
LMT 4.novembris 2019 11:40
4 1 Atbildēt

Pie vainas bija nr neesamība?

anonimikis 4.novembris 2019 12:06
0 10 Atbildēt

Pie vainas bija ne pārāk augstais IQ.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti