Jauneklis pavizina draudzeni ar 510 Zs Mercedes, piedzīvo avāriju un nodara skādi 50 000 eiro apmērā 8

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/RundblickUnna/

iAuto | 4.marts 2020 13:56

Vācijas pilsētā Gelzenkirhenē kāds 18 gadus vecs jauneklis iedzīvojies lielās nepatikšanās pēc neveiksmīga brauciena ar gluži jaunu un 150 000 eiro vērtu Mercedes, kas piederējis svešam cilvēkam.

Vācu Autobild raksta, ka valsts rietumdaļā kāds 18 gadus vecs autobraucējs, kas pie tiesībām ticis salīdzinoši nesen, savu vecāku mājās atradis Mercedes-AMG GT S atslēgas un naktī uz 1.martu nolēmis ar gluži jauno spēkratu izvizināt savu 16 gadus veco draudzeni. Tālu jaunieši gan netika un avarēja jau pēc 10 kilometriem – pie izbrauktuves uz A40 autobāņa nepieredzējušais jaunietis nespēja savaldīt 510 Zs jaudīgo spēkratu, automašīna ietriecās ar priekšgalu betona nožogojumā, saslīdēja un vēlreiz aizskāra sienu ar aizmuguri, paliekot šķērsām uz šosejas.

Pēc policijas vērtējuma automašīnai nodarīti zaudējumi vismaz 50 000 apmērā, taču nepatīkamākais tas, ka Mercedes īpašnieks ir pavisam cits cilvēks. Izrādās, ka kāds klients, kas šo auto 29.februārī bija iegādājies sev, puiša tēvam to bija uzticējis nogādāt līdz savām mājām. Tagad jaunietim un viņa ģimenei priekšā nepatīkama izskaidrošanās ar īsto auto īpašnieku un policiju, kas jaunietim cēlusi vairākas apsūdzības.

 
Visi komentāri
 
Vernons 4.marts 2020 15:19
4 0 Atbildēt

Varēs svinēt vēl vienu dzimšanas dienu! Ja būtu ieskrējies līdz 310 km/h, tad pat zārkā slikti izskatītos abi.

? 4.marts 2020 15:26
0 0 Atbildēt

Vai tu attaisno pašnāvību?

Vernons 4.marts 2020 15:32
1 0 Atbildēt

NĒ!!!

Velku paralēlas ar notikumu Ungārijā, tur ieskrējās līdz 270 km/h un zaudēja kontroli pār auto. Pie stūres bija pietiekami smags, pietiekami spēcīgs, bet ne visai ar prātu apveltīts vīrs!

huhis 4.marts 2020 15:25
0 0 Atbildēt

Nu, pie pēdējie 10Zs bija pilnīgi lieki

Stop 4.marts 2020 15:37
1 0 Atbildēt

Nebija lieki, jo tieši tikp[at daudz būs BMW 4.sērijas kupejai un jaunajam M3 - visnotaļ ikdienišķa paskata automobiļiem

uupis 5.marts 2020 16:10
1 0 Atbildēt

Mērfija likumi strādā!

Vernons 6.marts 2020 10:02
0 0 Atbildēt

Tēvs pārkāpa CSN prasību! Atbilstošs secinājums!

Vernons 5.marts 2020 19:55
0 1 Atbildēt

Kāds no Latvijas Vācijā bija nopircis jaunu Opel. Šis kāds bija atradis arī kādu no Latvijas, lai atdzen šurp šo Opel! Nu un šis "gudrinieks" bija iemanījies šo auto braukt bez nummura un apdrošināšanas Vācijā. Arī nolēma izmēģināt, cik tas Opel velk. Beidzās tā "braukšana" kūleņu kūleņiem pie vācieša ābeļdārzā ar atsitienu pret privātmāju!

Varat iedomāties cik tas "pasākums" izmaksāja tam dzinējam? Finālā atveda to auto uz Rīgu un meklēja servisu, kas to Opel par jaunu uztaisīs!!! Es to Opel redzēju. Nebija neviena "dzīva" vieta. Morāle no visa tā, paši varat iedomāties kāda!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti