Krievijā populārs aktieris pamatīgā reibumā izraisa avāriju ar letālu iznākumu (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 13.jūnijs 2020 14:35

8.jūnija vakarā, Maskavas centrā notika smaga avārija - Krievijā populārais aktieris Mihails Jefremovs, kurš pie sava džipa stūres bija sēdies pamatīgā reibumā, iebrauca pretējā joslā un sadūrās ar Lada furgonu, kura vadītājs vēlāk mira slimnīcā.

Youtube.com publicētajā video redzams, kā aktiera vadītais Jeep Grand Cherokee pārbrauc divām nepārtrauktajām joslām un uztriecas Lada VIS furgonam. Kaimiņzemes mediji raksta, ka aktieris avāriju pārdzīvoja praktiski bez ievainojumiem, kamēr 57 gadus vecais Lada vadītājs, kuru no deformētās kabīnes varēja atbrīvot tikai izmantojot speciālus instrumentus, vēlāk mira slimnīcā.

Pēc avārijas Jefremova asinīs konstatēja 2,1 promili alkohola, aktieris arī pats nenoliedza, ka pie stūres sēdies reibumā.

Aktieris tika nopratināts un atlaists mājās pret parakstu par neizbraukšanu. 

Vēlāk viņam tika celta apsūdzība par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz 12 gadiem.

Vakar, 12.jūnijā tika publicēts vēl viens video, kurā aktieris lūdz piedošanu bojāgājušā tuviekiem, paziņo, ka "viss beidzies" un viņu nevajag censties "atmazgāt".

 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 13.jūnijs 2020 21:48
4 3 Atbildēt

Saprast un piedot.

Vernons 13.jūnijs 2020 22:07
4 2 Atbildēt

Slepkavību ar iepriekšēju nodomu?

Palaidniex 15.jūnijs 2020 11:34
4 0 Atbildēt

Priekšā esošajiem tak bija nezkas jāgarantē...

Vernons 15.jūnijs 2020 11:56
0 5 Atbildēt

Jā, Tu patiesi esi smags gadījums!

Varbūt sāc ar CSL 19. pantu "Pienākumi un tiesības"!

650 14.jūnijs 2020 16:22
3 2 Atbildēt

Jā.Tas ir 65gadīgā BilaG5 nopelns.Ka viens 56gadīgais nosita 57gadīgo.Pirms šīs avārijas 10min iepriekš viņš jau vienu bij gandrīz izraisījis,izgriežot uz 2trās joslas no sānuielas.Ok.

Pie viena noderēs šīsdienas politinfo analiize.Tāteikt,ko mēs "imeejem".Un kas ir tie,kuri "imejut mūs".Neskatoties ka šis 5min pēc sadursmes ir paziņojis,ka viņam naudas esot "da-uja" (daudz),kādi 40 gab redzamākie sportistu un šovmeņu advokāti atteikušies šo aizstāvēt.Kad trešās dienas vakarā izmeklētāji ieradušies bārā,kur viņš todien (un citudien..)dzēris,lai izņemtu video- izrādījies,ka t(vairs)nekuja nau...Atraitne atteikusies no atvainošanās un dakuijja naudas....Bet vēl jau nau vakars- cietušajai pisei jāsamēro ieguvumi un zaudējumi,jānoskaidro sāpjunaudas piedāvājuma apmēri un to attiecība pret gonorāru par iesp ējamo piedalīšanos kādā malāhova tvšovā un utttt.Žirinovskis un Mihalkovs kā nelokāmie ideālu aizstāvji prasa sodīt.Aktieris andrejs paņins turpretim gatavs iet cietumā ar viņu kopā.Sobčaka savukārt grib priekš sevis noraut piāru un prasa izjaat tos,kas viņam ielēja un iebēra un atļāva kāpt džipā.Liekam likmes un gaidaam....

650 14.jūnijs 2020 23:44
0 0 Atbildēt

...čota nemana likmju licējus,nu galīg neintesranti.

ADAC 15.jūnijs 2020 9:05
2 3 Atbildēt

Tās ladas ne jau velti sauc par zārkiem uz riteņiem! Ir pēdējais laiks aizliegt ražot auto pēc 70to gadu tehnoloģijas un bez pasīvās drošības risinājumiem!Ja lada vietā būtu Renault vai kas cits, mkodernāks, sekas nebūtu tik smagas.

Krotow 15.jūnijs 2020 10:21
3 0 Atbildēt

Tas neataisno braukšanu pālī.

ADAC 15.jūnijs 2020 10:31
1 1 Atbildēt

Tieši tāpēc krievijā vajadzētu alco atslēgu kā standarta aprīkojumu!Lai nemaz nevar piedarbināt!

msh 15.jūnijs 2020 18:28
2 0 Atbildēt

Tu esi tipisks panikas cēlājs vai arī panikā kritušais. Piemirsi pieminēt ka močus arī vajag aizliegt ražot, jo tie ir vēl nedrošāki - un ka visiem vajag braukt ar "džipiem", jo tie ir drošāki - un tad attiecīgi tālāk pirkt lielākus džipus lai nodrošinātu drošību pret iepriekšējajiem, mazākajiem džipiem - utt...

Iespējamība mirt CSNg ir maza. Ceļu satiksmē shit happens faktors ir liels. Ja gribi kaut ko aizliegt - ņem un aizliedz tās lielās kastes, būsi samazinājis potenciālo slepkavu ieroču spēku.

ADAC 16.jūnijs 2020 9:06
0 3 Atbildēt

Kāda panika, tas ir sen zināms fakts, ka vecam golfam sadursmē ar 20 gadus jaunāku ,piemēram, Renault nav nekādu izredžu.

Tāpat ar LADU, vecs, arhajisks zārks uz riteņiem! Turpini braukt un izaicināt likteni!

Jānis 16.jūnijs 2020 16:50
1 0 Atbildēt

Itkā Tev taisnība, no otras puses msh ir taisnība! Jo nu mocis ir krietni nedrošāks par vecu golfu. Iedomājies tik, ja tev kāds sānā iebrauktu, liela iespējamība, ka Tev būs beigas.

Vienīgais, tik cik jaunie auto pasargā sievietes un neprasmīgus braucējus, jo tie tik un tā nesaprot kur atrodas, citādāk laimes spēle jebkurā gadījumā.

msh 16.jūnijs 2020 18:21
0 0 Atbildēt

Tiešām, nav izredžu? Un kāpēc, ja drīkst zināt? Tipiskākās avārijas ir tādas, pēc kuras tam vecajam golfam ir diezgan lielas izredzes aizbraukt prom paša spēkiem, un lielākas nekā tevis piesauktajai Makstij - nu kaut vai tāpēc vien ka "vecajam golfam" pēc maza bumsika būs apdauzīts purns, kamēr "divdesmit gadus jaunākajai makstij" būs arī sasists priekšas stikls un izšauti baloni - bet nu zināma taisnība tev ir - tās mašīnas ar kurām var pabraukt ir nedrošas, drošas ir tās, kas nebrauc vai kuras atrodas uz evakuatora...

Bet ja nopietni, tu neesi sapratis četras lietas. Pirmkārt, avārijas lielākoties ir vieglas vai vidēji smagas un reti kad tās ir tādas kā tajos autoražotāju reklāmas materiālos, no kuriem tu esi ietekmējies, kur mašīnas ieteš viena otrai purnā ar nobīdi. Otrkārt, smagās avārijas mēdz saturēt visādus interesantus aspektus, pret kuriem jaunas mašīnas ir ne vairāk nodrošinātas kā vecās. Treškārt "drošās mašīnas" drošums un asistenti palīdz vadītājam palikt nevērīgam un, izsakoties taviem vārdiem, "izaicināt likteni". Ceturtkārt - ja tev ir bail braukt ar mašīnu, dodies uz baznīcu - jo ja tavs laiks būs pienācis, tavai superdrošai mašīnai purnā ieliksies fūre un visa tava megadrošība būs kaķim zem astes. Man vismaz manā golfā būs vieglāka nāve nekā tev...

650 15.jūnijs 2020 12:26
0 0 Atbildēt

Ta vajadzētu tvert plašāk un elpot dziļāk.Ziņkārīgi uzzināt varas attiecības ar taisnību.Šim cilvēkam ir beidzamā gada laikā bijuši uzlikti 50 (piecdesmit!!) sodi par csn pārkāpumiem (pieķerts galvenokārt ar videofiksācijas līdzekļiem).Ta rosina uz pārdomām- KĀ šie te virtulāl fiksācijas līdzekļi reāli kaut ko "uzlabo" un kā tie "garantē" pieķertas personas ietekmēšanu un/vai izņemšanu no aprites.Jā.

Kaimiņi stāsta, ka viņi viņu vispār teju nekad nav redzējuši skaidrā.Visa tā pislēta zinājusi, kur viņš dzer,ar ko viņš tusē, kur viņš brauc...Pašlaik viņam uz 2mēn "uzlikts" mājas arests.Viņš/pats esot "piekritis" šim drošibas mēram...tātad, bandīts "piekrīt".Izvēlas, tāteikt...Ir versijas, ka viņam demonstratīvi "iedos" atklāta tipa cietumu- pusgadu pasauļosies, kamēr visi aizmirsīs, un tad jau gan jau..

Bārs kurā viņš dzēris.Tas (laicīgi, 3šajājā ja dienā pēc Notikuma..) ticis uzlikts uz ausīm- bet (izrādās..)visi video pazuduši.Izrādās;)))), ka tas bijis vislaik atvērts pandēmijas karantīnā- esot tagad "jautājums" kāpēc.Bārā esot bijis (it kā) pieejams gan ieliet, gan iebērt, gan iešņaukt.Tagad- ja viens tāds iešņaucējs ir iekritis, dīlerim draud briesmas.Vai sistēma To var pieļaut..? Pareizi- varianti ir.Gan indivīda tiesības neliecināt "pret sevi", gan soda mīkstinājums, ja rūgti nožēlot un izdot savus dīlerus/kontaktus,gan iespējamas citkārt ierastās kolēģu nopelniem/bagāto skatuves un aizskatuves personāžu hadataistvas gan vēl 369 citi brīnumi...

Viņam noteikts bija nelietot telefonu/internetu.Bet jau Nākamajā dienā nekavējoties jūtupā parādījusies viņa nožēlojošā uzruna..viņa sim kartei esot reģistrēts telegram konts.Bet viņš neko neesot ne darījis, nepārkāpis.Kāds "cits" viņa vārdā esot padarbojies.Apsūdzēt galīg nav par ko.Kā tajā anegdotē- Na ņet i suda ņet.Bārs arī joprojām strādā.Bārmenis esot pateicis, ka sirsnīgi gribējis atturēt klientu no dzeršanas/braukšanas..

Tija 15.jūnijs 2020 20:26
0 0 Atbildēt

Ļoti sāpīgi ir visiem ..jo ar vainu jādzīvo atlikušais mūžš ..un sāpes tuviniekiem ar ne ar ko neatdarīt ..ļoti ,skumji ,kā dzīvē tā sanāk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti