Viņi satikās centrā (+ VIDEO) 9

 
iAuto | 28.jūlijs 2020 16:40

Divi vieglie automobiļi nespēj izvairīties no sadursmes šķietami vienkāršā situācijā.

 
Visi komentāri
 
Vernons 28.jūlijs 2020 18:03
0 0 Atbildēt

Bei jevo bei, vsja semja takaja zaraznaja!

Šumba 28.jūlijs 2020 19:52
0 0 Atbildēt

Priekš kam man kaut kādas avārijas Rašā, ja pilna Latvija ar tādām!!!

Vernons 28.jūlijs 2020 20:21
1 9 Atbildēt

Latvijā sāk noklusēt! Jo, vecie krabji, nekādi nespēj pārslēgties uz loģiku un tiem pašiem Likumiem, kas būtu jāpilda.

Piemērs tam sadursme pie pagrieziena uz "Lapsām" Liepājas ceļš. Audi uzvāc sadursmi, bet šķēpus lauž par sekām!

650 28.jūlijs 2020 22:38
2 0 Atbildēt

Gadiem runāts par to suudaceļu a9.Tas ir ieprogrammēta nelaime, vnk jāgaida- kad un kur.Lohremontu izveica.Atjaunoja.Bet tur taču pilni meži/lauki ar jauniem ciematiem.Simtiem cilvēku tur dzīvo un riskē ikdienā.Bet nebij prāta un naudas un sirdsapziņas ne nogriešanās ne ieskriešanās joslu izbūvei.Lohi lohu galā.Lohs uz loha sēž.Cik tur jau bijis starpgadījumu burtiski beidzamajās dažās ned?? Lapsu krusts- reāls noziegums!

Ņemam turpat otru- reku, Vencpisl šoseju.Ķemeru kūdrasmežā, T-krusts,a10 ar p101.Atstāta teju 20m plata mala,nobērta ar kūpošu putošu suudagranti.Kādreiz tur grozus tirgoja, hvz ko tagad.Nebraucu tur ikdienā.Kolīdz braucu- jā, bieži kāds griež pa kreisi.Bet josla viena! Kustība dzīva, lai neteiktu vairāk.Ko dara KRETĪNI- hjā, viņi apbrauc kreiso pagriezienu gaidošo pa to 20m plato apmali.Ātri, bez žēlastības> LOHI ! Pat fūres un mucas ir redzēts ka tur tā dara.Putekļu mākonis uzceļas nemērojams, uz minūti VISIEM redzamība kļūst nulle! Kur saprāts, kur sirdsapziņa,un kas to suudu projektēja ???

ps- pareizi, kad Lohs brauc pāri 6-joslu krustojumam, ir jādod grīdā un cukā cik vien var.No LOHattāluma taču viss sākotnēji novērtēts, gerai, zae-biss.Tas nekas, ka kamēr līdz tam krustojuma vidum ir ticis, jau sen ir pavisam cits diennakts un gada laiks un radikāli cita situācija.Pohher.Jā.

:-) 29.jūlijs 2020 8:26
3 2 Atbildēt

Perfekta paškritika!

Rr19 28.jūlijs 2020 22:20
1 0 Atbildēt

Šodien Čiekurkalnā pilnīgi identiska avārija,tikai daudz mazāks krustojums.

tā... 29.jūlijs 2020 8:13
4 0 Atbildēt

Pag, Kanibāls no kreisās un Pļurkt no labās, vai otrādi?

Kanibaals 29.jūlijs 2020 8:54
2 0 Atbildēt

Drauzīga buča, lai apraktu kara cirvi.

Kanibaals 31.jūlijs 2020 8:13
0 0 Atbildēt

Tur acīmredzami Pļurkt mauc no kreisās, jo pa joslas vidu ignorējot CHA un ar tālajām gaismām, es griež pa kreisi un no spozmes un grācijas apžilbināts nepamanu lidoni.

P.S. dzīvē nekad tik tupu manevru neizpildu un arī citiem iesaku negriezt pa kreisi pirms pirmais nav nogriezies. Biju vienreiz liecinieks(Vernons teiktu ka es vainīgs, jo priekšā esošs) kur man gaidot uz kreiso aiz manis viens rāva pa kreisi tikko iedegās sarkanais un saskrejās ar pie tumši dzeltenās gaismas braucošo.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti