Aizvadītā diennakts bijusi traģiska - avārijās gājuši bojā četri cilvēki 14

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.augusts 2020 11:30

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši četri cilvēki, bet cietuši vēl 18, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sestdien plkst.11.53 Rīgā, Šmerļa ielā kādas sievietes vadīta automašīna "Lexus" uz gājēju pārejas uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.

Naktī plkst.1.40 uz Liepājas šosejas Babītes teritorijā automašīna "Mazda" uzbrauca viadukta balstam. Negadījumā bojā gāja pagaidām nenoskaidrots vīrietis un pagaidām nenoskaidrota sieviete.

Savukārt plkst.3.25 Zilupes novada Zaļesjes pagastā, aptuveni 100 metrus no Terehovas robežkontroles punkta kāda vīrieša vadīta automašīna "Volkswagen Passat" sadūrās ar cita vīrieša vadītu smago automašīnu "DAF" ar piekabi. Negadījumā notikuma vietā gāja bojā "Volkswagen Passat" pasažieris, savukārt šīs vieglās automašīnas vadītājs ar traumām nogādāts ārstniecības iestādē.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 100 ceļu satiksmes negadījumi. 

Rīgas reģionā satiksmes negadījumos cietuši astoņi cilvēki, pa trim - Zemgalē un Vidzemē, pa diviem - Kurzemē un Latgalē. 

 
Visi komentāri
 
pipec 2.augusts 2020 13:11
2 2 Atbildēt

Vot kas ir jādara ar vadītājiem, kas pamanās nogalināt gājējus uz pārejām? Tiesības jau nu gan jāatņem uz mūžu un jāuzliek par pienākumu uzturēt nelaiķa bērnus, pēc tam nelaiķa arī vecākus.

ES 2.augusts 2020 16:20
2 4 Atbildēt

Cik jābūt stulbam cilvēkam lai viņu notriektu uz gājēju pārejas? Pirms iet pāri es pārliecinos vai mani ir pamanījuši un palaiž+ vai nelido kāds no Russlandes. Nav jābrien pāri kā aitām un netiksi notriekts!

izskatās 2.augusts 2020 17:41
3 3 Atbildēt

ka tu pati esi švabra, kas tiesības ir izzīdusi, nevis saņēmusi CSDD

ES 4.augusts 2020 2:09
0 0 Atbildēt

vēl viens LOHS, gājēju pāreja nepiešķir kaut kādu burvju iespēju skriet pāri ielai, ja reiz piesauci CSDD un tiesības tad palasi noteikumus pirms pļūtī!

Viens no gājēju pienākumiem:

15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.

uupis 3.augusts 2020 10:41
1 2 Atbildēt

Cik stulbam ES ir jābūt, lai attaisnotu noziegumu. Tad jau par izvarošanas upuriem arī var teikt, nav ko smērēt kosmētiku un ģērbties smuki, neizvaros, pati vainīga, dafigā alkanautes staigā ar maisiem zem acīm un neviens viņas nevaro.

Sipuu 3.augusts 2020 18:37
0 0 Atbildēt

Cik stulbam loham jābūt, lai nesaprastu ko tev cenšās ieskaidrot!!!

NEVIENS UN NEKAD šeit neattaisno auto vadītāju kurš notriecis cilvēku uz gājēju pārejas!

Mēs šeit runājam par cilvēku dzīvību glābšanu, tu un vel daži pedolači runā tikai par csn!

Jums vel nepietiek ar ntajiem video, kuri šajā portālā tiek ievietoti? Nu paliks tava vecuma opim slikti ar sirdi un notrieks viņš tos gājējus. Un? Uzrakstīsi viņam uz kapa, lūk šis cilvēks neievēroja csn? Kad jūs stulbie dārzeņi reiz sapratīsiet, ka pirmāmkārtām pašiem ir jārūpējas par savu drošību!

uupis 3.augusts 2020 16:40
0 2 Atbildēt

Fakti nāk gaismā – lietotājs "ES" attaisno braukšanu dzērumā pie stūres…

Vadītājai 3.08 promiles…

ES 4.augusts 2020 2:01
0 0 Atbildēt

Ūpi, tu Lohs vai? Ja tu brauc krustojumā pie zaļās gaismas, bet redzi ka no šķērsojamās ielas lido smagais, vienalga kāpēc, pālī vai vnk bremzes atteikušas, gribi teikt ka turpināsi braukt pāri krustojuma, jo redz tev loham ir priekšroka, vai tomēr apstāsies? Ja gājējs tiek notriekts uz gājēju pārejas tad vainīgi ir abi, vadītājs par to ka nepalaida, gājējs par to ka nepārliecinājās vai viņš ir pamanīts un vai laiž. Vai tiešām tik grūti to saprast?

Krotow 2.augusts 2020 19:44
0 0 Atbildēt

Jāpāriet nobrauktā vecāku bērna statusā

Kanibaals 2.augusts 2020 23:20
0 0 Atbildēt

Alkohols

LMT 2.augusts 2020 13:27
1 0 Atbildēt

Vai ta bija slidens? Kur Krapsis?

Krotow 2.augusts 2020 19:48
1 0 Atbildēt

Vakardien bija kaut kāds uz ielas esošo prāta aptumsums. Cēsīs kāds ar melnu tonētu BMW driftoja pa centru un starp pretīm braucošajiem. Turpat vēl viens arī ar BMW vālēja pa trotuāriem. Rīgā centrā pa Brīvības ielas vidu planē apdzērušies vai apdolbījušies radījumi. Dīvaini, ka beigti tikai četri.

Vernons 3.augusts 2020 9:12
1 0 Atbildēt

Pilnmēness!!!

reku 2.augusts 2020 20:34
5 0 Atbildēt

Agrāk māju pagalmi bija patukši,mašīnu nebija daudz,tagad nav kur nolikt,gandrīz katram ir pa humpalu auto.Vot un arī procents ar padumjajiem braucējiem ir lielāks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti