Uztriecas ātrajai palīdzībai; iet bojā cilvēks (+ VIDEO) 31

 
iAuto | 20.maijs 2021 16:36

Toyota Hilux vadītājs, kas pa labo joslu "lido" ar ātrumu 125 km/h, uztriecas ātrās palīdzības automobilim.

Trieciena rezultātā UAZ apgāzās, divi cilvēki tika izmesti no automašīnas, bet šoferis - iespiests salonā. Visi nogādāti slimnīcā, bet viens no ātrajā palīdzībā braucošajiem, 1988.gadā dzimis vīrietis, gāja bojā.

 

 
Visi komentāri
 
Vernons 20.maijs 2021 19:07
40 6 Atbildēt

CSDD kādreiz izteica domu, apmācīt kā rīkoties ekstrēmā situācijā. Nu lūk situācija ekstrēma un kā jārīkojas Tev, ja Tev blakus rezerves josla?

Sigulis 20.maijs 2021 19:21
0 0 Atbildēt

Viedi cilvēki man ir teikuši, ka nevajag brīnīties, citādi atlidos karma...

Starp citu FB grupā '' Jezduni'' ir vakar, neatceros, bet šonedēl ir ielikts līdzīgs video kur uz Dzirnavu un Tērbatas stūra līdzīgi ieleik pakaļā, tikai protams ar vieglākām sekām

Hmm 20.maijs 2021 20:19
8 100 Atbildēt

Reti piekrītu Pļurkt, taču šī ir tā reize - cilvēks nav tā radīts, lai vairāk skatītos uz aizmuguri nekā uz priekšu - to varbūt var zirgs vai vēl kāds cits dzīvnieks ar attiecīgu ķermeņa uzbūvi, bet ne cilvēks - ja visu laiku skatīsies spoguļos, neglābjami uzjāsi kādam virsū, palaidīsi garām gājēju pāreju vai nobrauksi no ceļa. Tāds lidotājs pietuvojās dažās sekundēs, tā ka to var viegli palaist garām, ja atceramies, ka braucot uz 90 km/h situācija pa vējstiklu ir jākontrolē pirmkārt.

123 20.maijs 2021 21:34
5 0 Atbildēt

tur tak mierīgi varēja izvairīties no sadursmes, kreisa josla brīva.

s 20.maijs 2021 21:38
10 200 Atbildēt

Vernons tomēr neizmantoja iespēju paklusēt...

Prātu izkūkojis paštaisns idiots, kurš paģēr, lai priekšā esošie bēg nost uz nomali pat šādā situācijā, kad kreisā josla ir pilnīgi brīva un no aizmugures pielido kāds ar ievērojami pārsniegtu ātrumu.

Tas, ka kādreiz aizmugurē braucošam būtu jāgarantē drošība - nekad, nemūžam. Prātu izkūkojušais paštaisnais idiots aizmugurē braucošo nekā gadījumā nekritizēs. Nevienā situācijā ne pušplēsta vārda, ka aizmugurē esošais kaut ko varēja darīt savādāk.

Un atrodas taču cilvēki šajā vietnē, kuri viņu atbalsta! Murgs, citu vārdu nav.

s 20.maijs 2021 23:07
7 200 Atbildēt

Negribu diskutēt ar prātā jukušu veci; vienkārši kā domu eksperiments:

Tātad, brauc Vernons kā vadītājs pasažieru autobusā ar daudziem pasažieriem, tai skaitā vecām tantiņām un mātēm ar maziem bērniem. Vai arī brauc Vernons kā vadītājs ar piekrautu 40 tonnu smago auto. Priekšā uz nomales iet daži cilvēki, lauku iedzīvotāji. Kreisā josla ir pilnīgi brīva. Redz, no aizmugures lido vieglais milzīgā ātrumā. Redz, ka kreisā josla ir pilnīgi brīva. Un, hujakš, pēdējā sekundē, kad Vernons saprot, ka aizmugurējais nepārkārtosies vis kreisajā joslā, bet tupa taranēs, Vernons STRAUJI rauj sava autobusa vai smagā stūri pa labi - uz nomali, tieši virsū gājājiem. Jo jāgarantē drošība aizmugurējam lidonim.

Un tieši to Vernons uzstājīgi, nemitīgi, paštaisni sludina kā pareizu rīcību; kā jārīkojas visiem.

Ne mazākā kritika, pat ar aprauti zilbi nē par aizmugurē lidojošā vadītāja rīcību.

Un vēl atrodas cilvēki, kas tieši tādu domāšanu atbalsta. Lai taču tas neatliekamās medicīniskās palīdzības auto, kurā varbūt ir pie dzīvības uzturēšanas sistēmas pieslēgts pacients, strauji, pēdējā sekundē rauj pa labi, ja uz tukša ceļa kāds neskatoties lido.

Pļurkt 21.maijs 2021 7:48
4 240 Atbildēt

Mani reizi dzīvē veda tādā reisa autobusā, kuru vadīja tāds pat idiots kā Vernons!!

Atkārtošos vēl reizi....

Teraspoles deezaiļa ģerevņa pašos guberņas dienvidos - Ļvova. Nepagāja ne 5 minūtes kā tā autobusa šoferis ATSPIEDA gāzes pedāli ar oglobļu (mietu, ja kādam smadzenes par īsu saprast īsto nozīmi). Tātad miets bija iespiests starp gāzes pedāli un to širmi kas ir Lazam aiz šofera. Pedālis grīdā. Tā visu ceļu pāri visām dzelzceļa pārbrauktuvēm, pāri krustojumiem ar galveno, kur pašam priekšā stopzīme. Vienīgi krustojumos jau kādi 2 km pirms tā visu laiku TAURĒJA (lai šo laiž garām)!!!

To oglobļu nometa tikai tad kad jau gabalu pabrauca pa Teraspoli un otro reizi kad iebrauca Ļvovā.

Motor autobusam rēca, jo gāzes pedālis bija grīdā. Autobusā bija kapa klusums - visi sēdēja ierāvušies. Tā es par tām 4+- stundām paliku drusku sirmāks savos 29 gados!!!

=====

Vistipiskākā Vernona nostāja!!!

Pļurkt 21.maijs 2021 9:10
0 80 Atbildēt

... šoferis ATSPIEDA gāzes pedāli ar oglobļu (mietu, ja kādam smadzenes par īsu saprast īsto nozīmi)...

+++

Ievērojami precīzāk latviski būs bomi, nevis mietu! Jo tas bomis bija ne mazāk kā 1,5 metri garš un kārtīga mužika rokas biezumā - vismaz 15 cm diametrā.

D. 21.maijs 2021 8:04
6 91 Atbildēt

Esmu pārliecināts, ka Vernonam ir psihotrauma. Nopietna. Ka viņš kādreiz, distanci neievērodams, ir izraisījis avāriju ar smagām sekām un pāris gadus baudījis par to rūtainu sauli. Un tagad visiem līdzekļiem cenšas apdzēst savu sirdsapziņu un apliecināt, ka viņam bija/ir taisnība. Savulaik viņa paša reakcija un šo apgalvojumu šo pieņēmumu diezgan skaidri apliecina. Protams, tas nav 100%, bet ar ļoti augstu varbūtību.

650 20.maijs 2021 23:28
6 5 Atbildēt

Bravo.Ja nesanāk šo "sarunuvietni" pārvērst gluži par atteju,tad nu vismaz jāmēģina par apbĒdīšanas biroju.

Latvietis 21.maijs 2021 6:28
2 0 Atbildēt

Problēma ir blīvē, kura sulojās starp stūrī un beņķi.

Vernons 21.maijs 2021 8:18
122 7 Atbildēt

Izskatās ka dažiem indivīdiem maza poņa, kas ir auto maģistrāle - Auto bānis! Daži nav baudījuši Vācijas ātrumus! Tas komentāros ļoti spilgti izpaužas! Tās ir sekas mūsu CSDD rīcībai un autoskolu darbībai.

Hmm 21.maijs 2021 8:53
4 5 Atbildēt

autobānim \loti bieži ir 2 joslas, kas no abām pusēm ar barjerām. Ko piedāvāt darīt, ja notiek tas ko redzam šajā video no Krievijas?

s 21.maijs 2021 9:12
8 201 Atbildēt

Velti cerēt, ka paštaisnais idiots kādreiz atbildēs korekti - pēc jautājuma būtības un konkrēti. Viņš vienmēr tikai pamāca citus ar kaut kādiem lozungiem, likuma pantu citēšanu vai plātīšanos ar savu pieredzi. Pēdējā laikā arī pasācis vienkārši lamāt otru. Tipisks demagogs. Nav nekādas jēgas viņam uzdot pat retoriskus jautājumus. Tas būtu līdzīgi, kā diskutēt ar televizoru.

Vernons 21.maijs 2021 10:35
71 5 Atbildēt

Autobānim, tāpat kā šajā video ir vēl labajā pusē rezerves josla. Tā nav ātrā palīdzība, bet parasts auto, kurš velkas ar ātrumu zem 60 km/h. Pie kam aizmugurē uguņi dieva doti! Nu un kad uz tā rakstīts "Neatložka". Zilas lampas taču uz jumta ir!

Okulists 21.maijs 2021 14:03
3 150 Atbildēt

Vernon, mēs visi video redzam vienu un to pašu,- avārijas izraisītājs neskatās uz ceļu. Iespējams, bija uzlikts kruīzs un joslu asistents turēja mašīnu joslā, kamēr šoferis darīja kaut ko citu.

Vernons 21.maijs 2021 14:45
21 1 Atbildēt

Tas ir skaidrs. Bet vai Tu varētu to nofiksēt spogulī, ieslēgt labo virzienrādi un pārvietoties strauji pa labi? Jautājums par izvaīšanos no sadursmes!

Ex 21.maijs 2021 22:12
16 0 Atbildēt

Nedirs pimpausi! 90% no šī raksta komentētājiem Vācijas bānī nav stūrējuši un tevi ieskaitot!!

Tiešām tizleņu bars.

VOLVO 21.maijs 2021 9:52
7 10 Atbildēt

Vēl viens arguments par labu tam, lai visus auto no rūpnīcas aprīkotu ar automātikso bremzēšanas sistēmu. Lai tā kļūst par standartu, kā savulaik ABS

Vernons 21.maijs 2021 10:42
11 0 Atbildēt

Ir jau, bet mēdz to liet arī atslēgt! Un lietus laikā mēdz nedarboties.

650 21.maijs 2021 16:27
4 0 Atbildēt

iAuto titullapu pārņēmuši daži indivīdi ar acīmredzamām novirzēm, turklāt (kā izskatās) šīs vietnes redakcija ir par un ar šo tendenci itin brangi apmierināta.

Kāds no šiem garā nobīdītajiem šeit jau bezgalīgi ilgu laiku regulāri komentē ar vairākiem segvārdiem, turklāt ir aizdomas, ka viņš vienlaicīgi ir arī šejienes "reģistrēts lietotājs". Administrācijai nav nedz laika ,nedz tehnisko līdzekļu ar tamlīdzīgu suudu cīnīties, tāpēc jo sparīgi turpinās ierastā sacensība- kurš ātrāk,vairāk un dziļāk apkakkās Vernonu.Konkrēti Šim personāžam te drīkst (un vajag!) piedēvēt pilnīgi dajebko.Pat noziegumus un/vai netiklas darbības.Kakkāt te katrs var (pat ieteicams) vienlaikus ar vairākiem literārajiem pseidonīmiem- jo tas palīdz izcelt konkrēto Viedokli.Tas nekas, ka forums reāli pārvēršas par kaut kādu iAtteju.Ok.

Ja nu kāds sajūt,ka cits viņam brauc virsū (purnā,sānos,dsā) - nekādā gadījumā nedariet nekādas liekas darbības, lai no sava tā Likteņa izvairītos.Izbāziet mēli un skaļi rādiet ar pirkstu uz to Vainīgo.Neko ne vairāk.Jo Likums,Taisnība,csn,cssd, cp,nmpd,zvaigznes, prokurori,izvadītāji- tie visi ir pilnībā ar un par Jums.Jā.

s 21.maijs 2021 18:07
4 201 Atbildēt

Uztaisi savu interneta vietni un tur arī uzturi savu kārtību! Kas tev pa daļu, ko kurš te komentē?!

Kas attiecas uz lietotājvārdu mainīšanu - nav tā, kā tu iedomājies. Vienā datorā lietotājvārds ir saglabāts. Komentējot no cita datora, neielogojas, bet komentē anonīmi, kā jau šajā vietnē atļauts. Viss, vairāk par diviem lietotājvārdiem tātad nav. Citi vispār komentē bez jebkāda reģistrācijas. Kur problēma?! Vai tad tas kaut kā maina komentāru jēgu un saturu?

Salīdzinot ar tavu kādreizējo nemitīgo lamāšanos, kā arī daudzu plusu un mīnusu automatizētu likšanu, neviens cits komentētājs ne tuvu tik nokorekti neuzvedas.

Ja tev šķiet, ka pret Vernonu netaisnīgi vēršas, atver savu otru [it kā aklo] aci un paskaties, kā viņš pats komentē. Piemēram, šajā tematā viņš pirmais iekomentēja. Turklāt, kā parasti, pamācošā, pārgudrā tonī.

Bez tam pārstāj divkosīgi liekuļot un novērtē, pret ko tieši pārsvarā vēršas - vai pret viņa personību vai arī pret viņa viedokli. Vēršanās pret viedokli nav nekas nosodāms. Vēršanās pret Vernonu personīgi nemaz tik bieži nenotiek.

Visbeidzot, ej takš tu uz poda, 650! Diezgan daudziem tu esi apnicis ar saviem tik samežģītiem komentāriem, ka grūti vispār izsekot tavai domai. Nerunājot nemaz par tavu biežo lamāšanos.

Skaidri taču redzams, ka ne jau Vernona aizstāvēšana ir tava motivācija, bet gan tavas iekšējās dusmas uz citiem.

Ex 21.maijs 2021 22:17
401 0 Atbildēt

Solaria, kanibāls un kā vel tos divus idiotus sauca? 100% tie esiet jūs! Nesaprotu, kādēļ nekomentējiet no saviem lietotajvārdiem? Pašiem kauns nedaudz? Ir tādi stulbi un neaptēsti cilvēki, viņi tādi būs vienmēr, bet kaut kur iekšā viņi jūtās nedaudz vainīgi, dažkārt pat paši netic saviem pātariem un tomēr neaptēsti uz mūžu!

650 22.maijs 2021 2:12
2 0 Atbildēt

Te lieliski atspoguļojas šobrīd nospiedoši valdošā tendence uzvedībā- tā ir aptuveni vienāda gan uz ceļa ,gan tekstos, gan jebkurā citā pašlaik aktuālajā jomā.Uzdevums ir kādu "apjāt".Pamēģini izbraukt uz tukšas ielas tajā diennakts laikā, kad 9/10 pretendentu skatās sapņus savās migās- tur redzēsi daudzkrāsainus brīnumus.

Konkrēti "es" šeit piedalos ar vienu lietotājvārdu un savam "viedoklim" plusus nekad neesmu licis.Turklāt itin labi zinu, kurš un kad un kā un kādā "nolūkā" un kurā diennakts laikā šo vietni apmeklē.

Lamuvārdi (jo īpaši ja trešo, vārdā nenosauktu personu virzienā) ir krietni maznozīmīgāks nodarījums, nekā regulāra vēršanās pret kādu konkrētu personu.Plus vēl, ja tā ir identificējama reālā dzīvē.Tas ir zemiski.

Konkrēti "es" kā braucējs ar 30+ "noskrējienu" neredzu Vernona tekstos nu itin nekādu cilvēknīšanas pazīmi.Ko nevarētu teikt par dažiem "pārējiem" klātesošajiem.

Šis viss rezultējas tagadējajā situācijā uz ceļa- kad šie te apjāšanas un cilvēknīšanas paradumi lien laukā teju jau no lielākās daļas braucēju.Tie, kuri (pagaidām) sevī saglabājuši daudzmaz cilvēcīgu attieksmi, šeit pie šādas "sarunas" nenāks ne tuvumā.Pamattēma ir un paliks tikai savstarpēja naida kurināšana.Par uzvedību, par transporta un degvielas veidiem,auto vecumu un izcelsmes valstīm,antivīrusiem- par jebko, kur paveras kaut mazākā iespēja sevi parādīt un kādu citu pazemot.Kamēr nebūs saprasts tas tur Venona galvenais "mesidžs", ko viņš te nepaguris vienatnē vilku barā mēģina sludināt.Vai te ir "šoferu" saiets, vai kaut kāds prokuroru/tiesnešu salidojums.

Kas ir tas primārais- mēģināt no situācijas izlīst veselam, vai vnk truli katrreiz rādīt ar pirkstu uz kādu pilnīgi acīmredzami nepārprotamu vainīgo.Kuru īstenībā neviens te pat nedomā nedz attaisnot, ne aizstāvēt.

s 22.maijs 2021 9:42
0 241 Atbildēt

Jā, savam viedoklim tu plusus neesi licis. Tas nemaina faktu, kā tu savulaik uzvedies attiecībā uz citiem komentāriem. Un tavi mēģinājumi mazināt lamāšanās nozīmi ir nožēlojami.

Kas attiecas uz Vernonu - ja viņš rakstītu apt. šādu tekstu "Priekšā esošajam vajag situāciju kontrolēt spoguļos un vēlams censties novērst bīstamas situācijas, ja ar to netiek radīta vēl bīstamāka", tad pretenziju nebūtu. Taču viņa dogmatiskā prasība priekšā esošajam GARANTĒT drošību (piemēram, neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai šajā video strauji raut pa labi uz tukša ceļa, ja no aizmugures pielido kāds) ir vienkārši TIK ABSURDA, ka to šādā auto vietnē nekomentēt būtu dīvaini.

Ne velti viņš liekulīgi un divkosīgi neko nerakstīja, vai pats tā strauji rautu stūri pa labi, ja vadītu autobusu ar pasažieriem vai 40 tonnīgu smago. Jo tas ir acīmredzami stulbi pat nekritiskam prātam.

Gan tu, 650, gan Vernons varētu vispirms iemācīties paši kaut cik sakarīgus komentārus rakstīt, pirms mācīt citus.

Visu labu!

Vernons 22.maijs 2021 16:30
131 0 Atbildēt

Sakarībai dažu labu jāsit! Palīdzēt var tikai tādam, kas lūdz palīdzību! Mans padoms ir par velti, policijas par samaksu!

s 22.maijs 2021 17:17
0 221 Atbildēt

Vernon, tev NEVIENS te NELŪDZ palīdzību! Saproti, nevienam tavas pamācības NAV vajadzīgas; neviens tās nelūdz. Tāpēc pārstāj te visus augstprātīgi pamācīt!

Bet tava vēlme sist cilvēkus nudien neizbrīna. Tipiska attieksme tādiem paštaisniem cilvēkiem, kā tu. Daudzi psihopāti sit cilvēkus tieši ar domu, ka tādā veidā māca viņus pareizi dzīvot. Bet pie psihiatra nekad, protams, neies, jo sevī nekādas problēmu nesaskata.

Ceru, savus tuviniekus vismaz tu nesit, mācot viņus dzīvot.

Vernons 22.maijs 2021 16:26
1 0 Atbildēt

Būtu izcili labi, ja tas "priekšā esošais" sāktu ar CSN 57. punktu! Ieslēgtu savlaicīgi virzienrādītāju! Ar to arī būtu gana labi, bet tā citu necienīšana sit augstu vilni, sākot ar CSDD, ceļu policiju un apdrošinātājiem.

s 22.maijs 2021 17:21
0 201 Atbildēt

Kādu virzienrādītāju, idiot?! Tas priekšā esošais neatliekamās medicīniskās palīdzības busiņš brauca taisni pa labo joslu un nekur negrasījās nogriezties. Tu ar savu sevišķi vērtīgo ideju - par priekšā esošā pienākumu visiem garantēt - esi pilnīgi atrauts no realitātes. Tev patiešām ir psihiski traucējumi.

Pff 23.maijs 2021 23:38
0 0 Atbildēt

Ja esi saguris vai pat daļēji uz iemigšanas robežas ko katrs normāls šoferis ir izbaudījis, ja ap 500k km esi nobraucis tad zināsi, ja kāds vilksies pa šoseju ar gandrīz 2x zemāku ātrumu un sliktu apgaismojumu, ieliksi 50% gadījumu tajā pakaļā. Citi traktoristi pa nakti arī mēdz uzbraukt uz šosejas, ja kārtis sakritīs tu būsi viņā... Pilsētas braucēji un citi pajoli to nekad nesapratīs jo pieredzes nav vispār...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti