Avārijā Zemgalē gājis bojā velosipēdists

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.jūlijs 2021 9:52

Vakar Latvijā reģistrēti 135 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Zemgalē, kur gājis bojā kāds velosipēdists.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa, vakar ap plkst.20 Dobelē, Brīvības ielā, vīrietis vadīja traktoru "John Deere" sakabē ar piekabi un krustojumā veica pagriezienu pa kreisi, kad pagaidām nenoskaidrots velosipēda vadītājs, vadot velosipēdu, ietriecās braucošā traktora piekabē.

Negadījuma vietā no gūtajām traumām velosipēda vadītājs gāja bojā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību un notiek izmeklēšana precīzu notikušā apstākļu noskaidrošanai, sacīja Kalniņa.

Ceturtdien deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Kurzemē, divi - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs, bet četri - velosipēdisti, puse no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: piecus - Vidzemē, četrus - Rīgas reģionā, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Rīgas reģionā aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 238 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 76 autovadītāji, Vidzemē un Zemgalē - pa 53, Latgalē - 33, bet Kurzemē - 23 autovadītāji.

Vakar policija atkal aktīvāk pievērsusies autovadītāju sodīšanai par agresīvu braukšanu - Rīgā par šādiem pārkāpumiem sodīti 33 šoferi, bet vēl viens - Zemgalē.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti