Avārijā uz Ventspils šosejas viens bojāgājušais un divi cietušie 8

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.septembris 2021 13:30

Satiksmes negadījumā uz Ventspils šosejas šorīt viens cilvēks gājis bojā, bet vēl divi - cietuši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pirmdien ap plkst.8.10 uz Ventspils šosejas, posmā starp Varkaļu kanālu un Spuņciemu, notika automašīnas "Toyota" un mikroautobusa "Volkswagen" sadursme. Satiksmes negadījumā notikuma vietā gājusi bojā viena persona un divas personas cietušas.

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jau ziņots, ka pēc satiksmes negadījuma bija bloķēta satiksme, bet patlaban tā ir atjaunota.

 
Visi komentāri
 
Vernons 6.septembris 2021 13:43
2 0 Atbildēt
650 6.septembris 2021 14:11
9 1 Atbildēt

Globāla kļūda ir tas, ka netiek iztirzāti šādu negadījumu apstākļi un varbūtējie iemesli.Saskrējās 2marku 2auto, satiksme apstājās,palīdzība ieradās,autobusi nepietur.Viss, čau,uz satikšanos..Attiecīgi, šāds demagoģiskais piesegs atļauj vēlāk šos te "iemeslus" patvaļīgi interpretēt un izmežģīti izlikt jebkādā attiecīgajam izlicējam vēlamā veidā.

Ja cilvēkiem neatgādināt populārākos veidus, kā uz ceļa nosisties vai kā reāli tapt nosistam,daudzi izmēģinās visus iespējamos variantus.

Rr19 6.septembris 2021 14:20
1 0 Atbildēt

Tomēr Latvijā arī šis tas notiek.

Vernons 6.septembris 2021 14:23
0 5 Atbildēt

Sekas WV grāvī un piekabes stāvoklis teic ka priešā tam kāds ir rupji pārkāpis CSN prasības.

Rr19 6.septembris 2021 14:33
0 0 Atbildēt

Piemēram, kāds sēņotājs, izbraucot no meža, skatās tikai uz vienu pusi un izbrauc kādam apdzinējam taisni priekšā.

Vernons 6.septembris 2021 14:41
1 4 Atbildēt

Uz tā ceļa brīžiem nav fiziski iespējams uztaisīt kreiso! Jābrauc pa labi un tad kaut kur pa kreisi.

Vernons 6.septembris 2021 18:22
0 1 Atbildēt

"Smagās frontālās sadursmes dēļ ir viens bojāgājušais – vieglās automašīnas šoferis."

Tas ko teic Degpunktā.

650 7.septembris 2021 1:25
1 0 Atbildēt

Japp..Āmen.

Bet- vieglais šoferis it kā esot izbraucis ne savā dārzā.Pie kam, pēkšņi un bez apkārtējiem saprotama iemesla.Pārgalvība it kā (šoreiz) neesot piedalījusies.

Šis ir,ko neparvelti ik pa laikam kladzinam- ka tuvāk labajai malai un utt.Tikai rezultāta maz, jo ne visi filtrē šo tirgu.

Vieni štengri to "ievēro" tumsā (kad pa izgrauzīto malu mētājas visādi meesli un streipuļo tumši objekti),savukārt citi liek uz to mīksto tieši tad, kad visumā nesās 2 pretimbraucēju lohkolonnas,bezmaz viena otrai spoguļus dauzot.

Kā tas var notikt,kā var no kolonnas "strauji izbraukt" ne tur kur vajadzētu? Nu kāpēc gan nē- reku,lūdzu,nokavēja piebremzēt,sagribējās "tālu passkatīties",galva sagriezās,utt.Miljons iemeeslu, lai to pretimnācēju kolonnu vērotu krietnus pārsimt metrus perspektīvā un turētos no tās labāk/tālāk.Bet tas nav interesanti,pilnīgs sviests.Ko,vai man te tagd būs jāraustās no visa, kas ta te,kkādi Lohi,un/vai?..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 8

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti