Teju puse no otrdien negadījumos cietušajiem bija gājēji 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.decembris 2021 9:24

Teju puse no aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietušajiem bija gājēji, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 167 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 13 cilvēki. Seši no viņiem bijuši gājēji, turklāt četri no viņiem traumas guvuši negadījumos Rīgā un apkārtnē.

Arī lielākā daļa avāriju - 96 - notikušas Rīgas reģionā. Zemgalē fiksēti 23, Vidzemē 18, Latgalē 17, bet Kurzemē 13 negadījumi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes jomā pieņemti 215 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā. Pieci no septiņiem dzērājšoferiem aizturēti Rīgas reģionā, pa vienam Vidzemē un Latgalē.

Aizturēts arī 31 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējs, un šādi pārkāpumi otrdien nav fiksēti tikai Vidzemē. Tāpat noformēti divi protokoli par agresīvu braukšanu.

 
Visi komentāri
 
WALA 1.decembris 2021 10:05
4 0 Atbildēt

Kā ta nebūs cietušo gājēju, šodien pirms maza brīža snieg ka prieks, nē viens luksā pe sarkanā stiepj tik pāri, "sadomàjies" , ka ja auto brauc uz 30 km/h Čaka ielā, tad tas tāpēc lai dolbojobi varētu skriet pāri kad ienāk prātā ...

Ūja! 1.decembris 2021 14:59
2 3 Atbildēt

Man stāsta ka dalbaēbi auto stiepj garām stāvošam tramvajam, lai pagūtu uz zaļo krustā un sniega dēļ neredz cilvēkus, kas kāpj ārā. Ja tas būtu bijis es - vaģila lamātos par jaunu švīku borta garumā. Pietiek tikai nekustīgi stāvēt kamēr šis steidzas uz zaļo....un mazliet iztaisnot plaukstu.

WALA 1.decembris 2021 15:41
3 2 Atbildēt

Šis lūk ir interesanti, jo man auto, kad eju kājām, vai braucu ar velo , virsū neskrien ... kur un kā gājēji pamanās iet, ka šamiem kāds regulāri skrien virsū ???

ZZZZ 1.decembris 2021 11:46
1 0 Atbildēt

Loxvīrus vakar pie zaļās bultas tuvojos krustam, uzmanīgi, lēnām...Pārejai tuvojas pāri gājējs, bet tajā brīdī gājēja sekcijā pārslēdzas uz sarkano, lai labā pagrieziena veicēji varētu brīvi nogriezties. Ko dara gājējs, kas nav uzkāpis uz brauktuves??? Pareizi, skrien pāri

Upss 1.decembris 2021 19:20
1 0 Atbildēt

Nevajag nemaz snigšanu! Šodien 3.Juglā pie maximas krustojuma iedegas zaļais, gribas sākt braukt, bet nez no kurienes uzrodas tantuks ar suni un češī pāri. Ko nu?

Kainšvainlībtdihs 2.decembris 2021 18:19
0 0 Atbildēt

Un kad līķu ražošanas kantoris csdd sajēgs, ka gājējiem ir jāzin satiksmes noteikumi, ir jābūt sajēgai par satiksmi, un jābūt atbildīgiem par savu drošību uz ceļa, un ka neapliecinot savas zināšanas par satiksmes noteikumiem, un nepierādot ka ir sajēga par satiksmi, kategoriski neviens nedrīkst pārvietoties ātrāk par 5 km/h. Bet vjamiem jau forši, jo vairāk līķu, jo vairāk naudiņas var izdiedelēt projektiem, stabiņiem, akcijām, pētījumiem, viss ko vajag, tik imitēt rūpes par drošību, izdomājot arvien debīlākus priekšlikumus, kurus saeimas un ministrijas pajoļi ar atplestām rokām pieņem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti