Kravas automašīnas un mikroautobusa sadursmē uz Tīnūžu šosejas gājuši bojā divi cilvēki 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.decembris 2021 9:40

Ceturtdienas pēcpusdienā kravas automašīnas un mikroautobusa sadursmē uz autoceļa Tīnūži-Koknese (P80) gājuši bojā divi cilvēki.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, ceturtdien ap plkst.16.10 Ogres novada Tīnūžu pagastā, autoceļa Tīnūži-Koknese 10.kilometrā, pēc sākotnējās informācijas notika sadursme starp automašīnu "Renault Master" un kravas automašīnu "DAF" ar piekabi.

Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā divas personas no mikroautobusa. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, 11 no tiem bijuši ar cietušajiem, ievainojumus guvuši kopskaitā desmit cilvēki, bet vienā, jau pieminētajā negadījumā, ir divi bojāgājušie.

Rīgas reģionā diennakts laikā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, Vidzemē un Zemgalē - katrā pa 20, Latgalē - 17, bet Kurzemē - 12, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

 
Visi komentāri
 
Vernons 10.decembris 2021 13:33
0 0 Atbildēt

Ar pilnu klapi ieplēsa stāvošā fūrē! Bija trīsstūris! Bet nelīdzēja!

650 10.decembris 2021 14:32
1 1 Atbildēt

Jā..Āmen x2...un varonīgie izglītoti intelektuakakāli attīstītie tīnūžu šossejass projektētāji un viņu piedzīdītāj piegugulētāji "aizmirsa" uz to pussimtu km ieprojektēt kaut VIENU vietu, kur tādām "fūrēm" akūtas vajadzības gadījumā piestāt.Tāpēc tām jāstāv uz brauktuves.Šoreiz drošvien arī ieskriešanās/bremzēšanās josla tuvākajos 5km nebija pieejama.Bet jo tuvāk ceļa vidum jāstāv, jo labāk.Vislabāk pie pašas ASSlīnijas,tāteikt,lai visiem interesantāk. Jā.

Un savukārt meeedekļi aizmirsa šo vispārzināmo faktu kārtējoreiz piemimēt.Gali ūdenī,lohu dzīvības ir īstajās rokās.Jā.Mēeeeē..

Rr19 10.decembris 2021 17:06
0 0 Atbildēt

Tas fūrists stāvēja tehnisku problēmu dēļ, ne jau vienmēr līdz stāvlaukumam var aizvilkt,ja arī tāds būtu.

650 10.decembris 2021 18:06
0 0 Atbildēt

Nu skaidrs, ka neba aiz brīvprāta tas tur bij apstājies.Bet ja reiz ir "autostrāde", tad jau nu (kādam) to vajadzētu "paredzēt", ka ik pa laikam kādam radīsies situācija un nāksies ārkārtēji apstāties.Kā tur un kur tur smagie "stāv" uz šī te Kok-neses trakta, to mēs labi zinām.

janka 11.decembris 2021 11:05
0 0 Atbildēt

ja būtu bijis kur apstāties, tad, iespējams, nostātos malā vēl paša spēkiem, nevis vilktu cik nu tas dzelzis velk, ar cerību ka nu varbūt kas izdosies, un kad plīst līdz galam, tad paliek par nekustamo īpašumu joslas vidū.

Vernons 10.decembris 2021 19:17
0 1 Atbildēt

Uz Tīnūžu ceļa smagais bija apstājies ātruma samazināšanas joslā! Nosprādzis! Josla braukšanai taisni, 3,5 metru platumā bija brīva!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti