Lēdurgā sadursmē ar kravas auto gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 29.jūnijs 2022 13:12

Vakar Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 25 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar neilgi pirms plkst.12 Siguldas novada Lēdurgā saskrējās vieglā automašīna "Ford" un smagā automašīna "Scania" ar piekabi. Ceļu satiksmes negadījumā "Ford" vadītājs gāja bojā notikuma vietā, bet vēl viena persona ar dažādām traumām nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Otrdien 16 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa trim - Kurzemē un Vidzemē, divi - Latgalē, bet viens - Zemgalē. Divi no cietušajiem bija gājēji, trīs - velosipēdisti, bet pieci - elektroskrejriteņu vadītāji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē, Zemgalē un Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 168 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 30 autovadītāji, Vidzemē - 45, Zemgalē - 44, Kurzemē - 30, bet Latgalē - 19 autovadītāji. Zemgalē un galvaspilsētā 12 vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 372 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
650 30.jūnijs 2022 2:18
0 0 Atbildēt

Hmm.Katru dienu (apm 16x diennaktī) skaļā balsī no visām pusēm un no itin visu (vadošo) drošības specaālistu mutēm pa visiem ruporiem nemitīgi skan norādījumi (atgādinājumi) par TO, kā tad konkrēti (būtu) jābrauc pa putekļos kūpošu zemesceļu.Kā tur (būtu) jāuzvedas.

Itin jo īpaši, šādi nekaunīgi uzbāzīgi atgādinājumi (visvis intensīvāk) skan tieši ap TO laiku, kad (iespējams) kaut kādos zīmīgos datumos zemesceļu apmeklējumu (varrbūt) izveiks kādi tādi Braucēji, kuri pa tādu ceļu brauc labākajā gadījumā reizi gadā (vai 2x 5gadē).

Jā.

Tā kā arvien intensīvāk tiek runāts par "atļauju/cirst", tad (iespējams) varam atgriezties kādā pārdesmit gadu senā pagātnē.Kad uz jebkura ceļa jebkurā diennakts laikā nejaušiem apmeklētājiem mēdza uzglūnēt Rallistu vadīti kokuizvedēji (izvadītāji).Tagad (iespējams) dažos iepriekšējajos bezdarba (bezmaizes) gados viņu kvalifikācija un visa cita veida kondīcijas (noteikti) būs uzlabojusies. Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti