Preiļu novadā avārijā gājis bojā cilvēks 2

 
Nozare.lv | 11.maijs 2023 10:38

Preiļu novadā trešdien avārijā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Negadījums notika Rušonas pagastā. Glābēji no avarējušās automašīnas atbrīvoja mirušu cilvēku. Vēl divi cilvēki, kuri notikumā cieta, nogādāti līdz mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 155 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 24 personas un viena gājusi bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 368 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 158 par ātruma pārsniegšanu un viens par agresīvu braukšanu.

Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sākts viens administratīvo pārkāpumu process un četri kriminālprocesi, tāpat ir sākts viens kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

 
Visi komentāri
 
Fkc 11.maijs 2023 16:51
1 0 Atbildēt

Laimeszeme, par kuru smejas visa Eiropa. Tagad pat Rumānijā IKP uz iedz.ir lielāks. Lepojamies!

srt 11.maijs 2023 19:11
2 0 Atbildēt

Mēs esam pasaules rekordisti dzeršanā! Esmu lepns par to! Tas ir iemesls atkal iedzert, lai mūs kāds nepārdzertu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijā noskaidroti automobiļi ar vismazāko vērtības zudumu 2

Katru gadu Schwacke un žurnāls Auto Bild izvērtē tā sauktos "vērtību čempionus", kas ir automašīnas, kuras nākamo četru gadu laikā zaudēs vismazāk no savas vērtības. Lasīt vairāk

 

Latgalē policija reidā reģistrē daudz pārkāpēju (+ VIDEO) 5

Zaudētas tiesības turpināt braukšanu, pamatīgi naudas sodi, vairāki brīdinājumi. Tāds Latgalē ir rezultāts vienas dienas policijas reidiem, kas notiek pastiprināti visā valstī un arī Eiropā. Lasīt vairāk

 

Kur lai tos liek? - Zēbriges osta Beļģijā sāk pārpildīties ar elektromobiļiem 13

Zēbriges osta Beļģijā ir viens no lielākajiem loģistikas centriem Eiropā, taču arī tam ir savas robežas. Lasīt vairāk

 

Satiksmes drošības reidā pārkāpumu maz (+ VIDEO) 7

Ātruma pārsniegšana ir viens no biežākajiem pārkāpumiem, ko policisti konstatējuši akcijas “ROADPOL Drošības dienas” laikā. 18. septembris nosaukts par dienu bez satiksmes negadījumos bojāgājušiem un smagi ievainotiem. Kā likumsargiem veicās, pieskatot vadītājus, sekoja līdzi LTV filmēšanas grupa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti