"Latvijas autoceļu uzturētājs" plāno vairāk nekā 50 autoceļu posmos sakārtot ūdens atvades sistēmu 43

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.augusts 2018 7:46

VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" plāno vairāk nekā 50 autoceļu posmos sakārtot ūdens atvades sistēmu, kā arī valsts grants autoceļiem gandrīz 30 kilometru garumā veikt dubultās virsmas apstrādi, aģentūru LETA informēja "Latvijas autoceļu uzturētāja" pārstāvji.

Kompānijas valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors sacīja, ka ūdens atvades sistēmas sakārtošana grants ceļiem ir "Latvijas autoceļu uzturētāja" šīs vasaras darba prioritāte. "Kopumā esam izveidojuši sarakstu ar vairākiem simtiem ceļu posmu uz kuriem ir nepieciešams veikt ūdens atvades sakārtošanas darbus. Pieejamā finansējumā plānveidīgi šos darbus veiksim katru gadu," viņš teica.

Nešpors piebilda, ka ūdens atvades sistēmu sakārtošana ir plānota tajos ceļu posmos, kuros pavasarī un rudenī šķīdoņa dēļ ir apgrūtināta ceļa caurbraucamība. "Šogad iekšējo līdzekļu ekonomijas rezultātā ir rasts papildu finansējums gandrīz 10% apmērā, līdz ar to šovasar varēsim izdarīt vairāk nekā iepriekšējā gadā," viņš sacīja.

Ūdens atvades sakārtošanas darbos ietilpst grāvju tīrīšana, caurteku tīrīšana vai to bojāto posmu nomaiņa, nomaļu grunts uzauguma noņemšana, krūmu ciršana. Katrā no autoceļu posmiem veicamie darbi ir dažādi.

"Latvijas autoceļu uzturētāja" pārstāvji arī informēja, ka līdz šim grants autoceļiem dubultās virsmas apstrāde ir veikta 309 kilometru garumā. Galvenie ieguvēji ir iedzīvotāji, kuri dzīvo autoceļu apkaimē, un autovadītāji, jo novērsta turpmāka ceļa seguma putēšana un nodrošināti komfortablāki braukšanas apstākļi, kā arī ceļš vairs nav jāgreiderē. Autoceļa virsmas segums iegūst asfaltam līdzīgu segumu, tomēr segums nav pielīdzināms asfalta seguma noturībai. Līdz ar to segumu var sabojāt intensīva kravas autotransporta satiksme vai pārgalvīga manevrēšana.

"Latvijas autoceļu uzturētājs" veic gandrīz 200 dažādus ikdienas uzturēšanas darbus uz valsts autoceļiem. Uzturamo valsts autoceļu kopgarums ir vairāk nekā 20 000 kilometru, no tiem 9092 kilometri ir autoceļu ar melno segumu, bet 10 989 kilometri ir grants autoceļu. Tāpat ikdienas uzturēšanas darbi tiek veikti uz vairāk nekā 900 tiltiem.

 
Visi komentāri
 
650 8.augusts 2018 12:30
0 0 Atbildēt

Iesaku tam autoceļu uzturetājam nopirkt visu šo lapu ar visiem rakstītājiem.Katru dienu dodiet 20 atsevišķus rakstus- ieskaitot vadošo speciālistu biogrāfijas un ko viņi ēda brokastīs un cik reizes darba laikā nopirrrdās.

Ja reiz "kaut kad labos 50 vietas"- tas noīmē tikai TO, ka (pašlaik) mierīgi tiek ekspluatēti ceļi, uz kuriem tie (vismaz) 50 posmi ir avārijas stāvoklī.Tas ir konkrēta Nolaidība, nevis kāds tur slavināms sasniegums.Tie, kas "tos" ceļus (par mūsu naudu) būvēja,projektēja un remontēja, tie (protams) nekādi nevarēja zināt, ka te kaut kur kādreiz mēdz būt kaut kāds ūdens.Klauni, ebio...

usaexperc 8.augusts 2018 17:45
0 0 Atbildēt

Gudri dirst nav malku cirst...!!!

gunbox 8.augusts 2018 13:13
5 0 Atbildēt

Vidzemes šosejai tālāk aiz Siguldas ir iestrādāta moderna ūdens atvades sistēma - lietus laikā saiet viss 5cm dziļās risēs un ar riepām tiek aizšauts prom no ceļa.

Kvatra 8.augusts 2018 17:43
1 0 Atbildēt

Attapās pēc 30 gadiem. Reāli visas caurtekas aizaugušas, teknes zem grunts, drenāža nestrādā. Uzturētājs jēdz tikai zāli nopļaut 1x gadā

usaexperc 8.augusts 2018 17:48
0 1 Atbildēt

Problēma parasti slēpjas blakus esošajos īpašumos. Ja vienā pusē viens ir visu sakārtojis, lai ūdens tecētu zem ceļa uz otru pusi, tad otrajā pusē kautkāds Pļurkt visdrīzāk neko nedarīs bez ES atbalsta un veidos purvu, kavējot ūdens noteci un veicinot ceļa pārplūšanu. Tādu piemēru ir tūkstošiem.

Šeit valstij var pārmest tikai to, ka tā neatsavina nekoptus īpašumus.

Pļurkt 8.augusts 2018 17:59
1 0 Atbildēt

Gudri dirst nav malku cirst...!!!

Ja neko nejēdz un neesi neko redzējis, tad sēdi savos Lielpicānos un NEDIRS, jo tas ir vienīgais ko māki.

usaexperc 8.augusts 2018 18:38
0 1 Atbildēt

Man, protams, prieks, ka tu cītīgi lasi manus tekstus un pat mēģini šo to no tā izmantot savos. Tas pierāda tavu vēlmi savā tukšajā paurī iebāzt ko jaunu.

Man tepat pavisam netālu ir vietējais ceļš, kas ved no kalna caur ieleju uz kalnu. Tam ielejā, suka, ir jauna caurteka. Bet ceļam abās pusēs ir lielpidarasu zemes. Viens kautkur Īrijā cērt kokus, bet otrs Norvēģijā slauc buļļus. Nu varbūt otrādi, lietas būtība nemainās. Nu tie abi lielpidarasi savās zemēs nedara neko, grāvji ciet, ceļš pavasaros iet pāri.

Kurš vainīgs, valsts???

Pļurkt 8.augusts 2018 18:50
0 0 Atbildēt

Man, protams, prieks, ka tu cītīgi lasi manus tekstus un pat mēģini šo to no tā izmantot savos. Tas pierāda tavu vēlmi savā tukšajā paurī iebāzt ko jaunu.

----------------

Vot nu gan par sevi aprakstīji!!

Izlasi sākuma tekstu, tad dirs, jo tavi izdomājumi diez vai kādu interesē, ja nu vienīgi tevi pašu kā padirst vēlmi!!

VALSTS ceļu grāvjus un caurtekas ta beidzot sāks tīrīt!

Vismaz visi MAN zināmie plūdi pagājušo gad bija tieši tādēļ, ka VALSTS SAVOS ceļos gadu desmitiem nebija tīrījusi nedz grāvjus, nedz caurtekas!!

Uz kurieni tas zemnieks novadīs lieko ūdeni, ja VALSTS pusē viss ir aizdirsts.

Pagājušo gadu 2 darba biedri varēja uzelpot, jo beidzot valsts PIRMO REIZI PA VISIEM NEATKARĪBAS gadiem veicot ceļa remontu iztīrīja grāvjus abās ceļa pusēs un ielika jaunas caurtekas veco sagruvušo vietā. Tas nekas ka ceļu uztaisīja tik šauru, ka 2 vieglie nevar pamainīties, toties pa to ceļu var braukt ne tikai ar kāpurķēžu traktoru!

BEIDZOT no viņu laukiem ir kur aiziet ūdenim (ne no visiem laukiem, bet vismaz lielākai daļai)!!

usaexperc 8.augusts 2018 18:57
0 0 Atbildēt

Un ko dod tā jaunā VALSTS caurteka, iztīrītie VALSTS grāvji, ja zemei kritums ir uz LIELPIDARASA zemi, kam viss pie dirsas? Varbūt ūdens sāks kalnā skriet, loh?

Pļurkt 8.augusts 2018 19:42
0 0 Atbildēt

Aizveries stulbeni!!

ATā pat tev nav ne vismazājkās sajēgas ne no grāvjiem, ne caurtekām!

Tā ka vari droši aizvērties.

Pagaidām tavi teksti ir vistīrākais dalbajobisms = dolbī savas sadomātās stulbības un par katru varu cenšas lai tās turpinātu citi.

usaexperc 8.augusts 2018 19:48
0 0 Atbildēt

Čau, truliķi!

Tava vecene maz zin kā tu te izpildies. Aiz kauna viņa noteikti kādu desmitnieku nometīs. Vai man ielikt viņas bildi?

Pļurkt 8.augusts 2018 21:11
0 0 Atbildēt

Skaties uz savu veceni dalbajob!

Pļurkt 8.augusts 2018 17:56
0 0 Atbildēt

Nu ta beidzot attapās, ka naudas bāšana savās kabatās nav tas labākais risinājums. DESMITGADĒM netīrītie grāvji, nelabotās caurtekas nes piespiedu kārtā izmaksāt zemniekiem milzīgas kompensācijas par sabojāto ražu lietavu rezultātā, kur ūdeņus NOLAIDĪBAS (lasi izzagšanas) dēļ nav iespējams novadīt.

Nupat kā līdz senču ģerevņai uztaisīja tipa asfaltam līdzīgu klājumu.... Tak vietējie no ceļiniekiem pirka no grāvjiem izzāģētos KOKUS MALKAI!!!

Pa 25+ gadi jau bija smuki bērziņi uc saauguši!

usaexperc 8.augusts 2018 18:59
0 0 Atbildēt

Zemnieki jau nu paši varēja savus grāvjus sakārtot par to kabatās sabāzto ES naudu no projektiem, platību maksājumiem, "neražas" kompensācijām un varkas no spekulācijām.

ezis71 8.augusts 2018 18:22
0 0 Atbildēt

Malači,viņi kārtīgi strādā,redzu cik labi tiek uzturēta Bauskas iela.Pavasarī,jaukā saulainajā rītā kad +6 grādi tad kaisa sāli,tagad vasarā ir bijuši gadījumi kad ielu slauka ar tehniku 3 reizes diennaktī.Bija normālas lietus notekas,bija biku ieplaisājis asfalts bet nekā kritiska,bet nē,jasaliek jaunas tas nekas kad ap viņām asfaltu ieklāja pēc nedēļas,galvenai kad jaunas notekas.Man liekas kad neviena ielā Rīgā netiek tā pedarasīta kā Bauskas iela jo tur tak CSDD.

650 8.augusts 2018 18:59
0 0 Atbildēt

Jā,vo, kāreiz uz jūrmalas šos un uz siguldu un uz jelgavu un uttt, tur visur kur tas ūdens pa tām rievām tek, tur ira da uja Caurtekas un visur tie sc ukas privātie pundasosi m aitas grauj visu.Atbildīgie dienesti rukā 24/366 acis pār-griezuši.Paskat ,pat uz jūr šosejas ,kur tā sēta, tur reku bomžiem i palete uzlikta ko barjeru pārkāpt, i pašā sētā n-x yj 69 caurumi labākai ventilācijai,gan reku pēc mazākā slapjuma pagrieziena iekšmalā 20cm dziļš Baseins izklaidei.Lai tak tiem Lohiem būt iespēja pie viena savus netīros braucamhlamus pa velti apskalot.Ā, un sētā pērn izlauztais lielCaurums ar salocīto barjeru- tas lai impaušiem atgādinājums, ka nav ko un ka nav kur skriet.Citādi ok, šogad reku pat Peļņu nedalīsim, še aizrijaties

usaexperc 8.augusts 2018 19:15
0 0 Atbildēt

Gudri dirst nav malku cirst...!!!

Pļurkt 8.augusts 2018 19:39
0 0 Atbildēt

Gudri dirst nav malku cirst...!!!

----------------

Idiots kas idiots!

usaexperc 9.augusts 2018 8:59
0 1 Atbildēt

Noslēgumā varam secināt to, ka darītājs ir viens (Valsts), bet dirsēju daudz (Pļurkt, 650, u.t.t.). Un kas ir dīvaini, lai ko un kā Valsts darītu vai nedarītu, dirsējiem vienmēr būs slikti. Pat roku nepakustinās lietas labā. Nu ja neskaita klavas klabināšanu un dirsas slaucīšanu.

650 9.augusts 2018 14:46
2 0 Atbildēt

Jā. Aizbrauc uz tām te pieminētajām vietām un tā vērīgāk apskaties pats personīgi.Tad redzēsim, kāds būtu tavs ne-drirsējviedoklis par lietām, kuras "valsts" gadiem ilgi "kārto" par tevis (manis) nodokļos un nodevās (cītīgi un pilnā apmērā) samaksāto.Pie kam (līdz šim) atsevišķas pašsaprotamas un gadiem ielaistas lietas demagoģiski popularizējot dažādos reklāmrakstos un pozicionējot tos kā izcila varoņdarba un altruisma lielisku piemēru.

Pļurkt 9.augusts 2018 17:10
2 0 Atbildēt

Vislielākais dirsējs diemžēl esi tu pats, usaexpert un tavs fāterkulesbrālis vienCexperC. Stulbo gēnu līdzība ir acīmredzama.

----

Tevis pieminētie Īrijā un Norvēģijā mītošie zemnieki pēc LIKUM nemaz nedrīkst tīrīt VALSTIJ piederošos meliorācijas grāvjus, un vēl piedevām NEDRĪKST pēc likuma pat savākt kritalas no upīšu un urgu krastiem cik tur metru attālumā no ūdens, kas arī pieder valstij.

______________

Tā ka droši vari sarullēt atpakaļ savu izkarināto lūpu un pārstāt PADIRST tos kas PILDA valsts likumus!

--------------------

Parādi kaut vienu meliorācijas grāvi vai upi kas pieder zemniekam! Ja nevari parādīt, tad esi vienkāršs dirsējs un apdirsējs, kas dirš par paša izdomājumiem un notikumiem.

Vot pilskalnu kas pieder zemniekam es vienu varu parādīt = vienīgo personīgo Latvijā.

Pļurkt 9.augusts 2018 17:15
1 0 Atbildēt

Pagājušā gada lietavas parādīja, ka esošie valsts likumi par ūdeņiem ir pilnīgā pakaļā!! Pēc masveida plūdiem, kur tik milzīgu plūdu nekad vēsturē nav bijis, steigšus sāka krūmu izciršanu pa mazo urgu un upīšu krastiem un šaubīgajās vietās bagarēšanu.

VALSTS urgu, upīšu, meliorācijas grāvju un novadgrāvju tīrīšanu, ko arī veica un bija jāveic valstij!! Tos pašus darbus, kurus tā pati valsts nedarīja GADU DESMITIEM!!

--------------

Zemnieki šim vainīgi - nu gan stulbenis!

usaexperc 9.augusts 2018 18:14
0 0 Atbildēt

Upju un strautu krastus, ja kas idiņ, nedrīkst izcirst, tā ir aizsargjosla.

Pļurkt 10.augusts 2018 8:18
0 0 Atbildēt

Tu manu tekstu izlasi, tad dirs, drīkst cirst vai nedrīkst un ja drīkst tad kas, un ja cirta tad kas.

Vot ku stubs.... Dolbī tikai savus idiotismus un dolbī.

usaexperc 10.augusts 2018 9:01
0 0 Atbildēt

Tava tipveida monoloģiskā diršana nav teksts, to pat nav jēgas lasīt, jo redzot komentāros niku Pļurkt, jau ir skaidrs, par ko būs komentārs. Valsts, bļe, vainīga!

p.s. tev vispār ir sajēga, kas ir valsts? Kāda ir tās struktūra, kas to veido, kas vispār ir demokrātija?

usaexperc 9.augusts 2018 18:09
21 0 Atbildēt

Vai zemnieks pēc likuma drīkst piesārņot valsts grāvjus ar notekūdeņiem un sanesēm no savas zemes?

Pļurkt 10.augusts 2018 8:21
0 0 Atbildēt

Tie valsts meliorācijas grāvji kā reiz ir domāti, lai no ZEMNIEKA laukiem un pļavām novadītu lieko ūdeni!! Valsts finansē meliorāciju un to uztur arī par saviem līdzekļiem!

Nu i stulbs!! Pats sadomā kaut kādas stulbības un tik dolbī = visīstākais dalbajobs.

usaexperc 10.augusts 2018 9:03
0 0 Atbildēt

Tur jau ir tā netaisnība, ka valsts finansē un uztur meliorāciju, bet zemnieks tik aizdirš.

Pļurkt 10.augusts 2018 11:26
0 0 Atbildēt

p.s. tev vispār ir sajēga, kas ir valsts? Kāda ir tās struktūra???

------------------

Sanesumi, nogruvumi, kritalas utt ir absolūti dabisks process = tīra novadgrāvja, upītes, urgas, meliorācijas grāvja īpašnieks respektīvi valsts!

+++

Tik pat labi pats vari lāpīt bedrītes uz ielām un ceļiem pa kuriem brauc un tā pat pa priekš pakaisīt smiltiņu ziemā!

Tikai tas ka tev kaut kas liekas ne tā kā tu savā paurītī esi iedomājies, nenozīmē ka visiem vienmēr un par katru cenu ir tā jādara!

usaexperc 10.augusts 2018 14:06
0 0 Atbildēt

Vai tu zini kā sanesumu veidošanos ietekmē hrebicīdu, piemēram, Roundup, lietošana? Kā tiek noārdīta augsnes vriskārta, iznīcinot sakņu sistēmu, kas grāvju malās notur augsni.

Cik daudz sanesumu grāvī veidojās no 10 metrus plata ceļa un cik no 10 ha liela lauka?

p.s. Pipec, itkā lauķis, bet tik stulbs, tik stulbs. Pūšot stiklu visas smadzenes dirsā sapūtis.

Pļurkt 10.augusts 2018 15:24
0 0 Atbildēt

Ej palasi metālmācības pamatus, un nevis copī-peist no Wikipedarasijas, servismenis jobanijs, lai nav glupības jārunā, tipa metāla stienis. Drīz sāks vervelēt ļumīnijs, čugunījs, bleķis un dzelzs.

Tevi paša padotie neapņirdz, vai arī tie tādi paši dalbajobi kā pats.

-----------------------

Vot nesaprotu šitādus stulbību dolbītājus!!

KURĀ VIETĀ TEKSTĀ IR PIEMINĒTI HERBICĪDI??

KAUT REIZI MŪŽĀ DABĀ PASKATIES VALSTS NOVADGRĀVJU ROBEŽAS UN ZEMNIEKU ZEMJU ROBEŽAS.

Nudien visas savas dzērāja smadzeņu paliekas esi sadolbījis savā pakaļā.

PIE NARKOLOGA AIZEJ DALBAJOB!

Raundapa lietošana uzliek par pienākumu zemniekam tīrīt valsts ceļu novadgrāvjus??? Nu i stulbs!! Visiem stulbeņiem par stulbeni.

usaexperc 10.augusts 2018 17:16
0 0 Atbildēt

Speciāli tev, truliķi:

Pļurkt 10.augusts 2018 18:20
0 0 Atbildēt

Tak tu esi prast skauģis, kas ir palicis zaļš aiz skaudības, ka valsts kaut ko dara zemnieku labā un neprasa atpakaļ neko, izņemot vien to lai tādi zemnieki būtu!!

Iebāz savā pakāļā savu skaudību, kuras dēļ tu esi par īstenu dalbajobu palicis!

Bet pie tā narkologa tomēr aizej gan.

usaexperc 10.augusts 2018 18:54
22 0 Atbildēt

Pietrūka faktu, truliķi? Pajautā tupelei, moška viņa kautko var ieteikt. Jeb varbūt tā ir riktīga kaloša vai garais zābaks.

Bet ja par tēmu, tad grāvju piedirsējiem būtu jāmaksā arī par grāvju tīrīšanu vai arī pašiem tos jātīra. Tā kā tas ir attīstītajās valstīs.

Pļurkt 10.augusts 2018 20:34
0 0 Atbildēt

Vot ko tu te skauģi un dalbajob, vienā personā vari ņemties???

www.ntz.lv/wp-content/up...PureGravji.jpg

Ceļinieki izjāja kārtējo ceļu, sabāžot savās kabatās Eiropas finansējumu, bet faktiski it kā rekonstruējot ceļu nogrāba no zemnieka zemi ar visiem sējumiem, izgrāba no vecā novadgrāvja visu zampu, sabēra to uz it kā jaunā ceļa to paceļaot augšā!

-------

Ko tu ņem piemērus no ķimizētās Eiropas - Latgalē un Vidzemē ber ko gribi - māls kā bija tā palika, jo auglīgās augsnes tur NEKAD NAV BIJIS un kaut ko aizskalot nav iespējams pat vislielākajās lietavās.

Vēl jo vairāk - diezgan daudzi zemnieki Latgalē un Vidzemē būtu pat priecīgi ja kaut ko aizskalotu, tā radot dabiskas notekas!!

Vot kur dalbajobs - ja kaut ko ieņēmis savā stulbajā un tikšajā paurī, to dolbīs kaut plīst vai lūzt un ar putām uz lūpām.

---TAKŠ EJ VIENREIZ DIRST DALBAJOB!

usaexperc 10.augusts 2018 20:42
0 0 Atbildēt

Klau, truliķi, ieliec savu diršanas enerģiju asā lāpstā uz iztīri kādu grāvi!

Ar to mālu kārtējo reizi izrādīji savu trulumu. Māls skalojās uz velna paraušanu, pat ne tik daudz skalojās, cik vienkārši noslīd un pļurkt, grāvis ciet. Ģeologs hrenovais! Pūt labāk savu stiklu un vecenei ānusā, nelien lietās, no kurām neko nesaproti...

Pļurkt 10.augusts 2018 20:41
0 0 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=6yGXNq4C-ak

Nu i kas ir???? Tkaš parādi šito video ceļu uzturēšanas un meliorācijas kantoriem!

Dalbajobs kas dalbajobs, ko savā šizika nodzertajā paurī ieņēmis, to ar mietu neizsitīsi ārā.

usaexperc 10.augusts 2018 20:49
10 0 Atbildēt

Truliķi, tajā video gandrīz visus pasākumus veic paši attīstītie zemnieki par savu naudu, sakārtojot savas darbības rezultātā radušās sekas.

650 10.augusts 2018 22:21
0 0 Atbildēt

Tur tas 10.aug 17:16 attēlā redzamais par eupropas izbīdīto naudu uztasītais Suuuds ir drošs ceļš? Ar visu to suudagrāvi komplektā ar to jau tagad uzrūgušo/pusnoslīdējušo brauktuves malu? Tā suuda virsma ir veidota no dubļiem komplektā ar biezpienu, un viņš nemaz nepaspēs nožūt, ka tur jau būs tās pašas ierastās bedres kopā ar stomatoloģiski noderīgo redeli.Drošvien ka LV Zobārstu biedrība to atbalsta.Kā tur ziemā vai tumsā 2 auto izmainīsies? Kā tur LV viduvējais debiloīds ar 13g veciem lukturiem rudens tumsā izņems tos līkumus gar to grāvi, īpaši ja viņš tur ikdienā nebrauc? Kur tur ir kāds kaut 1gab atstarojošais stabiņš vai vismaz 1gab kāds cita veida orientieris? Papuasi, demagogi un liekuļi.

Pļurkt 11.augusts 2018 7:36
0 0 Atbildēt

Izcils piemērs tam ka Latvijā Eiropas nauda netiek ieguldīta, bet tiek izzagta, pie kam milzīgos apmēros!

usaexperc 11.augusts 2018 16:00
0 0 Atbildēt

Es jau to pašu saku. Būvējot kalti par ES naudu, zemnieks nejauši uzbūvē arī pirtiņu, saņemot platību maksājumus, meita pēķšņi aizbrauc mācīties uz Londonu. Dīzeli brūtei pilda no tās pašas cisternas, no kuras traķi. Bet atskaitēs viss bumbās.

Pļurkt 11.augusts 2018 16:26
0 0 Atbildēt

Jā, jā, jā - būvējot ceļu tas izbūvējas drusku šaurāks, nu mazulietiņ pagrādjas augsne no grāvja otras puses ar visiem sējumiem, nedaudz dubļi no vecā grāvja ar visām tur saaugušo koku saknēm. Tjap, ļap, pļek un skat VALSTS ceļš ir gatavs! Nepagāja ne divi gadi, kā mudaku brigāde uzstutēja 3 km ceļa gerevņā.... Tik vien tās bēdas ka aizmirsa augsni grāvmalās uzkaisīt un zāliti iesēt.

Toties kādam priekšnieķelim kārtējais Meris tornīšmājā pie jūras uzradās!

----------------

Bija tas gods KATRU dienu aplūkot kā mūsdienās Latvānijas bāleliņi par Jevropas naudu ceļus taisa.

650 11.augusts 2018 23:50
0 0 Atbildēt

Jajā, patīkami parunāt ;P Vel vajg piemetināt, ka interesantā kārtā "uzlabojumi" dažkārt rodas visniedomājamākajās vietās, bet nekādīgi ne tur, kur viņus gadiem gaida.Piemēram, tepat ir raksts par nupat pabeigtajiem varoņdarbiem "starp Cēsīm un Vidzemes šoseju". Kā atceramies, tieši tas fragments no tās Vi-šosejas līdz Zīparkalnam bija pats tas vissliktākais no visiem iespējamajiem visā valstī.Tajā pat laikā valsts mēroga Kaunaposms no Drabešiem lidz Bērzkrogam joprojām tiek tikai "plānots".Protams- gudri oponenti pateiks, ka ar to augstākminēto varoņdarbu ir ticis sagatavots apvedceļš zemākminētajam.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti