Lietuvā vilcienu sarakstus pielāgos strādājošo vajadzībām, autobusu maršrutiem un avioreisiem 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

Nozare.lv | 29.novembris 2018 13:09

Lietuvas valsts dzelzceļa uzņēmums "Lietuvos geležinkeliai" no 9.decembra ieviesīs atjaunotu vilcienu satiksmes grafiku, kas būs pielāgots strādājošo pasažieru vajadzībām, kā arī saskaņots ar autobusu kustību un lidmašīnu reisiem Viļņas lidostā.

Kā norādījis dzelzceļa kompānijas Pasažieru pārvadājumu direkcijas vadītājs Lins Baužis, šie būs lielākie pārkārtojumi "Lietuvos geležinkeliai" vilcienu grafikos vairāk nekā desmit gadu laikā.

Iecerēts, ka dažādos virzienos ik dienas kursēs par 12% vairāk vilcienu nekā patlaban.

Lai palīdzētu cilvēkiem ērtāk nokļūt darbā un vakarā atgriezties mājās, lielākā daļa vilcienu aties tādos laikos, lai pasažieri gala stacijās nonāktu pirms astoņiem rītā un atpakaļ varētu doties starp pussešiem un sešiem vakarā.

Ciktāl to atļauj uzņēmuma tehniskās iespējas un infrastruktūra, domāts arī par maiņu darbā strādājošajiem un cilvēkiem, kuri dzīvo mazpilsētās.

Pārmaiņas paredzētas ne tikai dzelzceļa līnijā, kas savieno Viļņu un Kauņu, bet arī reģionālajos vilcienu maršrutos, lai ļaudis varētu ērtāk nokļūt darbā arī uz Marijampoli, Traķiem, Panevēžu, Varēnu un citām pilsētām.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 30.novembris 2018 8:14
6 1 Atbildēt

Nīsto komunistu laikā tā arī bija!!

Toties pašlaik Latvānijā neviens mans darbinieks nevar atbraukt uz darbu un aizbraukt no darba ne ar kādu sabiedrisko transportu, ne uz vienu maiņu!! Ne rīta, ne vakara, ne dienas, ne nakts, jatāda būtu.

Kā arī ik katra vilciena kustības laikā paralēli ripo Nordekas autobusi pa to pašu maršrutu un tai pat laikā, piestājot tajās pat pieturās!!

-------------

Bezsaimnieciskuma kalngals. Tad brīnās ka maršruti nav izdevīgi!!

Ja jau cilvēkam uz darbu ir jābrauc ar savu personisko transportu, tad ar to pašu viņš brauc uz veikalu, pie ārsta, utt = viņam sabiedriskais vairs nav vajadzīgs vispār, jo ir pataisīts pilnīgi bezjēdzīgs!!

A-ha 30.novembris 2018 8:31
0 0 Atbildēt

labi gan, tad jau iAuto Māris varēs tikt atpakaļ no sava pasākuma

. 30.novembris 2018 22:10
0 0 Atbildēt

Normāli un tam tā būtu bijis jābūt vienmēr.

Conqueror 1.decembris 2018 10:44
0 0 Atbildēt

Un tas nav nejauši, tas ir tīšām tā izdarīts.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti