Britu policija aiztur divus cilvēkus par "dronu noziedzīgu lietošanu" Getvikas lidostā 4

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.decembris 2018 7:39

Policija Lielbritānijā piektdienas vakarā aizturēja divus cilvēkus par "dronu noziedzīgu lietošanu", kas pēdējās dienās bija izraisījusi satiksmes haosu Londonas Getvikas lidostā, sestdienas rītā paziņoja Saseksas grāfistes policija.

Policija informēja, ka izmeklēšana par "dronu noziedzīgu lietošanu" vēl turpinās, un aicināja sabiedrību sniegt policijaiinformāciju.

Policija piebilda, ka tiek lietoti dažādi "taktiski pasākumi", lai novērstu turpmākas dronu (bezpilota lidaparātu) iejaukšanās lidostas darbībā.

Lielbritānijas otra noslogotākā lidosta no trešdienas vakara bija slēgta ilgāk nekā 36 stundas pēc vairākkārtējas drona pamanīšanas lidmašīnu starta ceļa tuvumā, kā rezultātā tika atcelti simtiem reisu, ietekmējot 120 000 pasažieru.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iciks 22.decembris 2018 18:37
6 1 Atbildēt

Banānu valstīs var šaudīties uz velna paraušanu un nemaz nedomāt, kas, ko un kā.

1) cik augstu tas drons lido un vai tādam maz var trāpīt?

2) Redz, ar šaušanu gaisā ir saistīts zināms risks - kur paliks lode? Ar pīļu skrotīm ir prasti, tās ir sīkas, tālu nelido, enerģijas maz. Ja šauj ar kādiem renkuļiem vai vispār ar vītņstobra ieroci, lode var lidot gauži tālu un gluži nejaušības pēc kādu arī ķert.

viencexperc 22.decembris 2018 11:39
5 3 Atbildēt

Liberāļu muļķu problēmas. Laikam baidījās pārkāpt drona tiesības.

Es domāju, ka banānu valstīs, kurās tie muļķi vēl nav savairojušies, šo problēmu atrisinātu ar dažiem šāvieniem no apsardzes dienestu ieročiem. Bet 100 cilvēku nekavētu dēļ tā, ka lidinās kaut kāds sūds.

Kanibaals 23.decembris 2018 11:31
2 0 Atbildēt

DJI dronu kā ilustrāciju likt ir muļķīgi tiem ir no-fly zonas ap lidostām tā kā maz ticams ka vainīgie lietoja šo modeli un vēl prata zonu apiet.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti