SM atkārtoti izsludina iepirkumu par ceļu satiksmes drošības plāna ietekmes izvērtējumu

 

Foto: Ekrānbilde no Balticlivecam.com

SM | 10.februāris 2020 15:12

Satiksmes ministrija atkārtoti izsludinājusi iepirkumu par ceļu satiksmes drošības plāna 2017.-2020.gadam ietekmes izvērtējumu, aģentūru LETA Satiksmes ministrijas Komunikācijas daļā.

Pieteikumu dalībai konkursā var iesniegt tikai elektroniski Elektronisko iepirkumu sistēmā e-konkursu apakšsistēmā līdz 25.februāra plkst.15.

Satiksmes ministrija šo konkursu bija izsludinājusi decembrī, un informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka tas tika pārtraukts janvārī, jo "netika saņemts neviens piedāvājums vai pieteikums, vai visi piedāvājumi vai pieteikumi tika noraidīti".  

Ministrijā skaidroja, ka, salīdzinot ar iepriekš izsludināto iepirkumu, šajā tika vienkāršota tehniskā specifikācija. Satiksmes ministrija sagaida, ka tiks novērtēta līdz šim īstenoto pasākumu ietekme ceļu satiksmes drošības uzlabošanā un noteikti turpmākie potenciāli efektīvākie rīcības virzieni ceļu satiksmes drošības uzlabošanā laika periodā 2021.-2030.gadam, kā arī identificētas rīcības politikas prioritātes nākamajam politikas plānošanas periodam ceļu satiksmes drošības jomā.

Pētījuma veicējiem būs jāsagatavo arī četri scenāriji un jāpiedāvā Latvijai piemērotākais ceļu satiksmes drošības uzlabošanas rīcības virzienu scenārijs, lai sasniegtu mērķi - ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo un ievainoto skaita samazināšanu 50% apmērā laika periodā 2021.-2030.gads.

Izstrādātais pētījums tiks iesniegts Ceļu satiksmes drošības padomē un tas tiks izmantots nākamā ceļu satiksmes drošības plānošanas dokumenta izstrādē.

Esošā ceļu satiksmes drošības plāna 2017.-2020.gadam darbības periods noslēgsies 2020.gadā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti