Rīgā trolejbuss notriec bērnu 1

 
Nozare.lv | 21.janvāris 2014 9:13

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Dzelzavas ielā 1971.gadā dzimis vīrietis, vadot trolejbusu "Solaris", notrieca gājēju, 2006.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rēzeknē, Raiņa ielā, 1976.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mitsubishi Carisma", veicot kreiso pagriezienu, nepalaida pretī braucošo automašīnu "Mercedes-Benz", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes slimnīcā ar galvas traumu nogādāts "Mitsubishi" pasažieris - 2012.gadā dzimis zēns.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 24 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji un četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un viens velosipēdists.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 21.janvāris 2014 16:55
1 0 Atbildēt

interesanti - trolejbuss notrieca bērnu vai bērns paskrēja zem trolejbusa?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti