Vidzemē vīrietis bez tiesībām un alkohola reibumā bēg no policijas (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 17.jūnijs 2020 14:17

Aizvadītajā svētdienā, 14. jūnijā, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas amatpersonas, pildot dienesta pienākumus, kādā Vidzemes pilsētā aizturēja iereibušu kravas furgona vadītāju, kurš pie stūres bija sēdies bez jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

14. jūnijā ap plkst. 01.40 Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas darbinieki, pildot dienesta pienākumus, kādā Vidzemes pilsētā pamanīja kravas furgonu IVECO. Transportlīdzekļa vadītājs automašīnu vadījis nepārliecinoši, kas policistiem radīja aizdomas, ka autobraucējs, iespējams, ir reibumā.

Policijas amatpersonas mēģināja apturēt un pārbaudīt minēto automašīnu, taču tās vadītājs nepakļāvās policijas darbinieku vairākkārtējām likumīgajām prasībām apturēt transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu pa pilsētas ielām, tostarp dzīvojamo māju pagalmiem, pēc kā persona apturēja transportlīdzekli un uzsāka bēgšanu ar kājām, ieskrienot daudzīvokļu mājas kāpņu telpā. Policijas amatpersonām izdevās vīrieti aizturēt un, veicot personas pārbaudi, policisti konstatēja, ka 1997. gadā dzimušajam vīrietim nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību.

Tāpat, veicot alkohola pārbaudi, apstiprinājās policistu bažas – 23 gadus jaunais šoferis pie stūres sēdies alkohola reibumā. Viņa izelpā tika konstatētas 1,8 promiles. Vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par līdzīgiem pārkāpumiem. Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību (transportlīdzekļa vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas) un ja vadītājs atrodas alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē.

Tāpat vīrietim ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus, kā arī vīrietis bēgšanas laikā izraisīja vairākus ceļu satiksmes negadījumus, uzbraucot stāvēšanai novietotiem transportlīdzekļiem, bojājot tos. Par to ir sāktas administratīvās lietvedības.

 
Visi komentāri
 
Vidzeme 17.jūnijs 2020 15:31
0 0 Atbildēt

Ja pateiktu, ka tas bija Alūksnē, laikam skaitītos, ka milzu noziegums izdarīts

paskatījos 18.jūnijs 2020 14:32
0 0 Atbildēt

ir Alūksne,Pils iela virzienā uz Rīgu

tolerance jptvm 17.jūnijs 2020 15:58
8 2 Atbildēt

Ja rakstītu kurš tieši tas ir un kurā pilsētā, ar visu bildi lai tauta zin savus varoņus, tad tie ķēmi iespējams mazliet domāti pirms sēsties pie stūres ķēmā.

PSRS ar visiem tās daudzajiem trūkumiem tomēr baidījās ka par pārkāpumiem nonāks uz slavas dēļa un visi zinās, ar ko tiem darīšana. Bailes zaudēt darbu un nedabūt labāku darbu tomēr motivē saņemties, īpaši šos te kuriem pašiem nav nekādu iekšējo bremžu.

tolerance jptvm 17.jūnijs 2020 16:01
5 1 Atbildēt

Tagad katram mūdzim, kas strādā sūdus, tiesību tikpat vai pat vairāk, kam ar viņa darbībām nodarīts kaitējums. Cilvēktiesības nav garantētais ienākums, tās būtu jānopelna. Ja nevari uzvesties kā cilvēks, tad arī pret tevi izturēsies kā pret mēbeli.

Pats 19.jūnijs 2020 15:10
1 0 Atbildēt

Gan jau vietējie pilsētas ainavu atpazina, zinās kurā pilsētā tas ir.

Jābēg 17.jūnijs 2020 16:01
5 12 Atbildēt

Pareizi darīja kad bēga prom no mentiem!

Kanibaals 18.jūnijs 2020 8:09
2 0 Atbildēt

Nu ja ko darīt, ka īstam vecim bail skaidrā braukt.

WALA 17.jūnijs 2020 16:31
1 0 Atbildēt

Lai nu ko bet nepārliecinoši braukšanu laikam gan būtu grūti pārmest, bet nu ka nav prātā tad protams tā nav ....

Kanibaals 18.jūnijs 2020 8:10
1 0 Atbildēt

Sākumā dreifēja.

Šumba 17.jūnijs 2020 16:40
0 0 Atbildēt

Guntar Eksto, tu?!

Tedis 17.jūnijs 2020 17:05
3 0 Atbildēt

Ja runājam par nepārliecinošu braukšanu, tad jāpārbauda būtu paši policisti Ar mazāku mašīnu būtu aizbēdzis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti